Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemužėle tu graži!

o as atidaviau balsus sioms:

pas mane panasus vaizdelis kasdien buna,miela foto
user posted image

uz suniuka, be galo panasu i mano mirusi sad.gif
user posted image

ir uz kava, kuri lauke geriama skanesne. negaliu nesutikt, nes ir mes su vyru daznai vaziuojam i miska tiesiog su termosais prie lauzo kavos atsigert wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tamago @ 2011 01 17, 14:43)
ir uz kava, kuri lauke geriama skanesne. negaliu nesutikt, nes ir mes su vyru daznai vaziuojam i miska tiesiog su termosais prie lauzo kavos atsigert  wub.gif

verta miske lauza kurt, del puslitrio kavos gerimo?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 17, 15:47)

Arba tiesiog termose kavą atsinešti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 17, 15:47)

be abejo !
Atsigeriam kavos, pabendraujam, pasvajojam, daugiau su rogutem patampom viens kita,ar nuo kalniuko kokio, prie lauzo pasisildom vel,sutvarkom viska ir namo rolleyes.gif o jei dar kas buna,tai ir uzkandos pasiimam, nu nesakyk sumustiniai ir tie lauke skanesni valgyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Valerija @ 2011 01 17, 16:01)
Arba tiesiog termose kavą atsinešti ax.gif

taip taip, tai mes kava ir termose atsivezam, maza lauziuka sukuriam pasisildymui tik, nu arba kokiems marshmelowsam`s pakepint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 17, 15:10)
Ryškiai nesi to dariusi - gėris neišpasakytas smile.gif

Ryskiai, man misko saugojimas arciau dusios.
termosine kava skani ziema ir be lauzo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 17 sausio 2011 - 15:43
QUOTE(Whatever? @ 2011 01 17, 13:02)
Vaizduote ir absurdas neturi nieko bendro....
Kai kurie pavadinimai be jokios logikos - parasiau beleka... doh.gif
O isivaizduoti, kad parasiau "kristolinio rubo skambejimas" ir visiems sueis, nes "tipo meniska"??? Ne velnio... Rasyti irgi reikia moketi  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Is serijos  "Visai neseniai Lietuvoje augo graži, didinga gėlė – tai Vytautas Mačernis. "... Tam vaikui rasiny irgi labai "graziai skambejo"...  lotuliukas.gif

Jums vertetu akirati labiau praplesti ir vaizduote palavinti 4u.gif Cia tik mano nuomone ir net nepatarimas, tik pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pasirinkimas:

spygliuota žiema
user posted image

melancholiška žiema
user posted image

jauki žiema
user posted image

pritrūko balsų:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 17 sausio 2011 - 18:56
rinkausi:

user posted image

user posted image

user posted image

tokia eiles tvarka ir patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 17 sausio 2011 - 18:35
Pirma karta dalyvavau konkurse, ir pabalsuoti atėjau. Šiaip labai daug gražių foto, bet kai reikėjo išrinkti tas 3 tai taip ir suabejojau, todel 3 vis masčiau ka išrinkti.
Be galo mėgstu gražius mūsų Lietuvėlės peizažus tad pirma vieta atidaviau smile.gif
user posted image
Šita nuotrauka man pirma karta pamačius sukėlė šypsį, ir šeip kažkaip patraukė akį dar konkurso pradžioje.
user posted image
Na ir paskutinis balsas
user posted image
Ilgai masčiau bet ji man priminė vieną darytą mano pačios nuotrauką praitą pavasarį
user posted image
Tai tų prisiminimų vedina ir atidaviau balsa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 17 sausio 2011 - 20:06
Smagus konkursas, daug puikiu nuotrauku, sunku ir issirinkt! Viena is mano favoriciu mergina su apelsinais rolleyes.gif
Atsakyti
Man sita graziausia. Bet tik todel, kad primena vaikyste.

http://www.supermama...p...&phid=21687

Visos nuostabios. wub.gif
Atsakyti
ir aš jau galiu balsuoti bigsmile.gif , einu atiduosiu ir savo balselius biggrin.gif
ups, pasirodo 20 zinuciu jau nebeuztenka blush2.gif , nieko palauksiu kito konkurso tada turesiu daugiau zinuciu ir balsuosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 18 sausio 2011 - 11:26