Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemužėle tu graži!

QUOTE(ciku_caku @ 2011 01 18, 18:57)
kas kaip nori, tas taip ir interpretuoja, nematau ko cia piktintis  cool.gif

Tai nesipiktinkit ir maniške interpretacija. smile.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 18, 19:31)
nepasididinus nuotraukos, man tie sniegeliai ant stiklo panašūs į hieroglifus, na, kai rašmenys rašomi po vieną iš viršaus žemyn. tarsi žinia kokia užkoduota. labai faina man ši foto.

graži mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 18 sausio 2011 - 20:33
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 18, 18:31)
liūdesys irgi būna gražus smile.gif

user posted image
nepasididinus nuotraukos, man tie sniegeliai ant stiklo panašūs į hieroglifus, na, kai rašmenys rašomi po vieną iš viršaus žemyn. tarsi žinia kokia užkoduota. labai faina man ši foto.

As irgi ta pati pagalvojau is pradziu blush2.gif

balsavau uz ja ax.gif kuo toliau tuo labiau man ji patinka rolleyes.gif balsavau uz ramybe ir kitose nuotraukose, kazkaip prisimenu kai po apsnigta miska vaiksciojau viena ir megaujausi ramybe... gera... rolleyes.gif
Atsakyti
Man dar ši patinka
user posted image
Atsakyti
Mano balsai:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

mano balsai
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2011 01 18, 21:22)

mano balsai

negi visos likusios jau tokia depresija, kad tik dvi išsirinkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 18, 21:26)
negi visos likusios jau tokia depresija, kad tik dvi išsirinkot? smile.gif

noriu saules ir blizgesio:Мороз и солнце; день чудесный!
paziurejus praeitu metu Sniego karalyste - siu metu Ziemuzele- be rysio mirksiukas.gif IMXO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uliuliuska: 18 sausio 2011 - 21:31
O kam čia mano žinutę pratrynėt? Ten buvo tik vienas žodis, beje patikslinimas. Jei moderatoriams atrodo, kad čia ne "kalbos kertelė" (ir aš tai žinau), tai gal prie tokio pat spamo reiktų priskirt bei šalint ir ankstesnius moderatorės kalbos kultūros pastebėjimus dėl "prabalsavau" ir "pabalsavau".
O kad "į temą" tai galiu paklaust ir tiesiai (nes asmeniškai atsakymo negavau). Kodėl "taip griežtai laikantis taisyklių" staiga palikta foto, kurios autorystė iš kitos sm temos kaip ant delno? Kalbu ne apie kažkokius panašumus, o apie akivaizdų faktą. Ar pagaliau anonimiškumo taisyklę panaikinot? :]]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 19 sausio 2011 - 00:10
Dagili, reikalauji visų dėmesio bandydama viską aiškintis viešai? g.gif

Atidavėm balsus ir mes. Rinkosi Jokūbas, tai kone visi balsai atiteko "lelėm"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 19 sausio 2011 - 09:22
Skaitei? AŽ klausiau, tik niekas nesiteikė atsakyt. Beje jokio dėmesio nebūčiau "reikalavus", jei čia nebūt pradėję trint už tą patį, ką pačios sau leidžia. Nesiaiškinsiu aš čia jum bet man labai neskanus tas principas "Kas galima jupiteriui, tas negalima jaučiui" ir nesiruošiu apie tai tylėt. Neišauklėsit manęs taip, kad matydama "nelygiavą" nutilčiau. O šiaip visada yra galimybė užsidėt ignorą.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 01 19, 11:25)
Skaitei? AŽ klausiau, tik niekas nesiteikė atsakyt. Beje jokio dėmesio nebūčiau "reikalavus", jei čia nebūt pradėję trint už tą patį, ką pačios sau leidžia. Nesiaiškinsiu aš čia jum bet man labai neskanus tas principas "Kas galima jupiteriui, tas negalima jaučiui" ir nesiruošiu apie tai tylėt. Neišauklėsit manęs taip, kad matydama "nelygiavą" nutilčiau. O šiaip visada yra galimybė užsidėt ignorą.

Tu draskaisi, kitų sąskaitą. netylėk taip, kad kiti nekentėtų. O dabar.....

Dėkui už priminimą.
Atsakyti
Pirma aš nesidraskau. Antra tai skirta ne jums, o moderatoriams. Čia, nes až nemato. wink.gif Nė vienam su tuo nesusijusiam nariui tai jokios žalos neneša, taip kad nereikia išvedžiojimų. Jei kažkas turi "aukštesnį reitingą" ir dėl to gali daryti tai, už ką kitas baudžiamas, manęs žinok nelabai domina. Ne maži vaikai, kad nesuprastume, kad pasekmė turi priežastį. Čia mūsų bėda, kad lengviau patyliukais susitaikom su nesąmonėm ir vieni ir toliau baudžiami, o kiti sau gali leist ir visokias "stebuklingas" taisykles pažeidinėt ir t.t. Bet atrodo viską jau pasakiau dar pirmoj žinutėj. Kas tai mato, tas supras, kas nenori suprast traktatais neįrodysiu. Mane gal irgi stebina, kai savivalę bandai į vatą suvyniot. ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 19 sausio 2011 - 11:41