Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemužėle tu graži!

QUOTE(zana33 @ 2011 01 19, 15:36)
unsure.gif Mano irgi...

taigi rase, kad nenuejo perniek, galesit dar atiduot balsa uz kokia kita foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Medonos nuorodoj yra daug geresnių foto už šitą konkursinę blush2.gif
Atsakyti
Gražus žiemiškas konkursas. Jei galėčiau balsuoti, atiduočiau tuos tris balsus už šias nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

Tokia eilės tvarka ir patiko, tai jei reiktų rinkti vieną pačią pačiausią, balsuočiau už "Mano kaimas šiandien miega..." Bet kaip naujokė dar balsuoti negaliu (nepulsiu gi dabar kaip išprotėjusi tų žinučių rinkti), tai tik komplimentai nuotraukų autoriams nuo manęs wink.gif
Dar patiko "Birštono krantinė", "Pėdos sniege..", "baltųjų tyrų vienišius" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 01 15, 10:18)

Nu koks man pažįstamas šis medis wub.gif . Po konkurso labai norėčiau sužinoti ar jis kartais ne tas, kuris auga važiuojant nuo Karklės Palangos kelio link smile.gif

Labai graži, įdomi ir pati nuotrauka, balsuoju už ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2011 01 19, 23:49)

Mano trejetukas, už kurį prieš kelias dienas balsavau ax.gif

O tas žinutes ne taip jau sunku surinkti mirksiukas.gif yra dar laiko, manau spėsit ir jūs pabalsuoti 4u.gif
Atsakyti

! 
Iš fotokonkurso už nesąžiningą balsavimą šalinama šita nuotrauka

Už šią foto balsavo nariai, kurie naudojasi tuo pačiu IP kaip ir nuotraukos autorė. Daugiau narių tuo Ip nesinaudoja.

MT, yoplait, tamago, salkubelts, Wedi ir grange- visi nikai rašo iš tų pačių belgiškų IP, visi jie balsavo už- narės grange nuotrauką.

narė tomago, dar atėjusi į temą pareklamavo foto (štai čia ) pasisakydama, kad už ją balsavo.

iš to galima spręsti, kad tai vienas asmuo, arba visi nariai yra susiję ir akivaizdžiai paprašyti nubalsavo už šią nuotrauką.
Atsakyti
oho...kazkaip nesitikejau is granges tokiu bajeriu. Gal paaiskinama???...sesuo, puske, vyras tuo paciu kompu pasinaudojo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 20 sausio 2011 - 23:46
QUOTE(c-girl @ 2011 01 20, 23:46)
oho...kazkaip nesitikejau is granges tokiu bajeriu. Gal paaiskinama???...sesuo, puske, vyras tuo paciu kompu pasinaudojo... g.gif

yra daugiau sutapimų, kurių dėl konfidencialumo neskelbsime.

tuo labiau peržiūrėjome ir senesnius konkursus, ir daug kur kartojasi šitie patys nikai balsuojantys būtent už grange nuotraukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 01 20, 22:46)

Aš ir nesitikėjau cool.gif
Paaiškinama, tik nesiruošiu niekam aiškintis, nes nesijaučiu kalta, apart vieno dalyko, ką parašiau rustei až. cool.gif
tik pridursiu, kad gyvenam name, kuriame yra ne vienas ir ne du butai per tą pačią dėžę cool.gif
ne pasaulio pabaiga, kad pašalinta foto..
Atsakyti
Mažai pašalintų foto kažko
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 21, 10:47)
Mažai pašalintų foto kažko

tai, kad prizo nėr, nėr ko ir iš kailio nertis balsus renkant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 01 21, 01:31)
Aš ir nesitikėjau  cool.gif
Paaiškinama, tik nesiruošiu niekam aiškintis, nes nesijaučiu kalta, apart vieno dalyko, ką parašiau rustei až.  cool.gif
tik pridursiu, kad gyvenam name, kuriame yra ne vienas ir ne du butai per tą pačią dėžę  cool.gif
ne pasaulio pabaiga, kad pašalinta foto..

Ir visi būtent už tavo foto balsuoja? lotuliukas.gif Ar ne per geri kaimynai? biggrin.gif
Atsakyti