Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

Aš irgi kreipčiau dėmesį į mechanizmus 4u.gif rankenos reguliavimą, susilankstymą, bei išsilankstymą, jis turi pats išsilankstyt 4u.gif o visa kita tiesiog išvaizda, ar labai nesuteptas, nesubraižytas ir nesuplėšytas 4u.gif
O kad jie patvarūs tai tikrai 4u.gif na aišku, žiūrint kaip saugosi 4u.gif aš savo antrą atžalėlę vežioju ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2011 09 28, 12:11)
O sakykite, gal patartumėte į ką labiausiai atkreipti dėmesį renkantis jau naudotis Quinny vežimėlius?  mirksiukas.gif  Na gal turi kokią "silpną" vietą, kuri dažnai pagenda ar pan.?  g.gif

Dėkoju iš anksto!  4u.gif

Na del mechanizmo negirdejau,kad gestu genda na ju liga yra rankenos prasiilginimas dazniausiai nutrauktas troselis buna,o daugiau kaip ir nieko.Ir jei ziemos metu zadat vazinet reikalingas pripuciamas priekinis ratas jis uzsakomas atskirai,bet tada lengvai pravaziuosit keliais.Mes turejom su pripuciamu ratu tai uzfiksuoji ir viskas labai thumbup.gif Siaip man jis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurelia @ 2011 09 29, 10:11)
Na del mechanizmo negirdejau,kad gestu genda na ju liga yra rankenos prasiilginimas dazniausiai nutrauktas troselis buna,o daugiau kaip ir nieko.Ir jei ziemos metu zadat vazinet reikalingas pripuciamas priekinis ratas jis uzsakomas atskirai,bet tada lengvai pravaziuosit keliais.Mes turejom su pripuciamu ratu tai uzfiksuoji ir viskas labai  thumbup.gif Siaip man jis labai patiko thumbup.gif

Dėkui už atsakymus, merginos 4u.gif
Atsakyti
Ir aš dėkinga už patarimus smile.gif
man quinny'iai tokie gražūs kad uch 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2011 09 29, 15:50)
Ir aš dėkinga už patarimus smile.gif
man quinny'iai tokie gražūs kad uch  4u.gif  wub.gif

Tikrai labai gražūs smile.gif O kokias spalvas renkatės mergaitėms? susidarė įspūdis, kad daugiau berniukiškos Quinny spalvos smile.gif
Atsakyti
As mergytei turejau juoda su raudonu vidumu,jega kaip grazu man buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O siaip zalsva spalva grazi man ir tam ir tam tinka 4u.gif
Na mergytem yra oranzine su ruzavu vidumu,bet man ta oranzine nu ne schmoll.gif ruzava grazu butu su kokia ruda spalvyte butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau quinny zapp raudona,dabar laukiu kol atsius,svajojau apie zapp extra,bet kol prisiruosiau pirkt mazyle paaugo ir jei nebereikia vezimuko su gulima padetim,nes lauke jos neimanoma uzmigdyt.Turim dideli vezimuka tai taip nusibodo man ji tampyt,tai labai laukiu mazycio quinniuko,tikiuosi neteks nusivilti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 09 29, 14:53)
Tikrai labai gražūs smile.gif O kokias spalvas renkatės mergaitėms? susidarė įspūdis, kad daugiau berniukiškos Quinny spalvos smile.gif

kadangi pradžioje pirkau sūneliui, tai pirkom salotinį, bet dabar puikiai važynėja ir dukrytė wub.gif tik va su ta spalvele vienas minusas, vabzdžiai ją žiauriai myli doh.gif

QUOTE(lauryte27 @ 2011 10 05, 16:16)
Nusipirkau quinny zapp raudona,dabar laukiu kol atsius,svajojau apie zapp extra,bet kol prisiruosiau pirkt mazyle paaugo ir jei nebereikia vezimuko su gulima padetim,nes lauke jos neimanoma uzmigdyt.Turim dideli vezimuka tai taip nusibodo man ji tampyt,tai labai laukiu mazycio quinniuko,tikiuosi neteks nusivilti smile.gif
user posted image

mes irgi turim zapuką wub.gif labai super, o dabar jį naudoju dukriukui į parduotuves ar į darželį broliukų pasiimt, užmetu kėdutę ant rėmo ir super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 10 05, 18:17)

mes irgi turim zapuką wub.gif  labai super, o dabar jį naudoju dukriukui į parduotuves ar į darželį broliukų pasiimt, užmetu kėdutę ant rėmo ir super thumbup.gif

Katik atsiunte,tikrai fainutis,mazutis ir labai patogus,isodinau savo panelyte tai buvo laiminga thumbup.gif
Atsakyti
jei kas zadetumete parduoti savo Buzziuka, lauksiu pasiulymu. siaip domina butent sportine dalis su xl - didesne sedyne, ji ya kaip papildoma. prasom su bet kokiais buzziuku pasiulymais i az arba jubrazu@gmail.com smile.gif aciux smile.gif
Atsakyti
Gal kas matet toki gyvai? ar yra lietuvoj pardavime ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2011 10 25, 16:10)
Gal kas matet toki gyvai?  ar yra lietuvoj pardavime ?

user posted image

bent jau VLN babycenter parduotuvėje galima užsisakyti kokį tik norį variantą ax.gif
Atsakyti