O kad jie patvarūs tai tikrai
Aš irgi kreipčiau dėmesį į mechanizmus
rankenos reguliavimą, susilankstymą, bei išsilankstymą, jis turi pats išsilankstyt
o visa kita tiesiog išvaizda, ar labai nesuteptas, nesubraižytas ir nesuplėšytas
na aišku, žiūrint kaip saugosi
aš savo antrą atžalėlę vežioju ir viskas
QUOTE(nostera @ 2011 09 28, 12:11)
O sakykite, gal patartumėte į ką labiausiai atkreipti dėmesį renkantis jau naudotis Quinny vežimėlius?
Na gal turi kokią "silpną" vietą, kuri dažnai pagenda ar pan.?
Dėkoju iš anksto!
Dėkoju iš anksto!
Na del mechanizmo negirdejau,kad gestu genda na ju liga yra rankenos prasiilginimas dazniausiai nutrauktas troselis buna,o daugiau kaip ir nieko.Ir jei ziemos metu zadat vazinet reikalingas pripuciamas priekinis ratas jis uzsakomas atskirai,bet tada lengvai pravaziuosit keliais.Mes turejom su pripuciamu ratu tai uzfiksuoji ir viskas labai
QUOTE(laurelia @ 2011 09 29, 10:11)
Na del mechanizmo negirdejau,kad gestu genda na ju liga yra rankenos prasiilginimas dazniausiai nutrauktas troselis buna,o daugiau kaip ir nieko.Ir jei ziemos metu zadat vazinet reikalingas pripuciamas priekinis ratas jis uzsakomas atskirai,bet tada lengvai pravaziuosit keliais.Mes turejom su pripuciamu ratu tai uzfiksuoji ir viskas labai
Siaip man jis labai patiko 
Dėkui už atsakymus, merginos
Ir aš dėkinga už patarimus 
man quinny'iai tokie gražūs kad uch
man quinny'iai tokie gražūs kad uch
QUOTE(nostera @ 2011 09 29, 15:50)
Tikrai labai gražūs
As mergytei turejau juoda su raudonu vidumu,jega kaip grazu man buvo
O siaip zalsva spalva grazi man ir tam ir tam tinka
Na mergytem yra oranzine su ruzavu vidumu,bet man ta oranzine nu ne
ruzava grazu butu su kokia ruda spalvyte butu
O siaip zalsva spalva grazi man ir tam ir tam tinka
Na mergytem yra oranzine su ruzavu vidumu,bet man ta oranzine nu ne
Nusipirkau quinny zapp raudona,dabar laukiu kol atsius,svajojau apie zapp extra,bet kol prisiruosiau pirkt mazyle paaugo ir jei nebereikia vezimuko su gulima padetim,nes lauke jos neimanoma uzmigdyt.Turim dideli vezimuka tai taip nusibodo man ji tampyt,tai labai laukiu mazycio quinniuko,tikiuosi neteks nusivilti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 09 29, 14:53)
Tikrai labai gražūs
O kokias spalvas renkatės mergaitėms? susidarė įspūdis, kad daugiau berniukiškos Quinny spalvos 
kadangi pradžioje pirkau sūneliui, tai pirkom salotinį, bet dabar puikiai važynėja ir dukrytė
QUOTE(lauryte27 @ 2011 10 05, 16:16)
Nusipirkau quinny zapp raudona,dabar laukiu kol atsius,svajojau apie zapp extra,bet kol prisiruosiau pirkt mazyle paaugo ir jei nebereikia vezimuko su gulima padetim,nes lauke jos neimanoma uzmigdyt.Turim dideli vezimuka tai taip nusibodo man ji tampyt,tai labai laukiu mazycio quinniuko,tikiuosi neteks nusivilti

mes irgi turim zapuką
QUOTE(angeloangel @ 2011 10 05, 18:17)
mes irgi turim zapuką
Katik atsiunte,tikrai fainutis,mazutis ir labai patogus,isodinau savo panelyte tai buvo laiminga
jei kas zadetumete parduoti savo Buzziuka, lauksiu pasiulymu. siaip domina butent sportine dalis su xl - didesne sedyne, ji ya kaip papildoma. prasom su bet kokiais buzziuku pasiulymais i az arba jubrazu@gmail.com
aciux
Gal kas matet toki gyvai? ar yra lietuvoj pardavime ?
QUOTE(egle2003 @ 2011 10 25, 16:10)
bent jau VLN babycenter parduotuvėje galima užsisakyti kokį tik norį variantą