Turiu dar toki:o kuo skiriasi sportine dalis?Nes maciau pas vienus yra statmenesne,pas kitus gultesne....Ar ji pasikelia kazkiek?Nesinoretu,kad vaikas ziuretu i dangu jame pasodintas
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 05, 21:18)
As asmeniskai rinkciausi Buzz 4, nes to manevriningumo tikrai juose uztenka...bet cia kaip kam patinka. 
O jus abu bandet pastumdyt? Na man tai akivaizdus skirtumas
Papildyta:
QUOTE(Geriuke @ 2012 03 06, 08:59)
Ar as mergytes jums dar neikyrejau su klausimais?
Turiu dar toki:o kuo skiriasi sportine dalis?Nes maciau pas vienus yra statmenesne,pas kitus gultesne....Ar ji pasikelia kazkiek?Nesinoretu,kad vaikas ziuretu i dangu jame pasodintas
Na jei i kelia sportine dali atsukus ji statesne bus kai vaikas sedes o kai atsuksit i save ji gulstesne nebus tokia statmena
Na va, uzsisakem raudona Quinny Zapp XTRA, belieka savaitele palaukti ir turesim.
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 06, 11:03)
Nors siaip ratus priekinius galima nusipirkti tarkim perkat buzz3 dasiperkat priekinius buzz 4 ratus ir turit abu 
Agam, kazkada meginau abu, tai triratis Buzz man iskart atkrito, nes man atrode kad net nemokesiu su juo vaziuoti, o kita - kad jis nestabilus bus.
Dabar uzsisakem Zapp XTRA trirati, matysiu, kaip seksis man su juo vazinetis.
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 06, 12:03)
Nors siaip ratus priekinius galima nusipirkti tarkim perkat buzz3 dasiperkat priekinius buzz 4 ratus ir turit abu 
Papildyta:
Na jei i kelia sportine dali atsukus ji statesne bus kai vaikas sedes o kai atsuksit i save ji gulstesne nebus tokia statmena
o siaip kelios padetis yra .Ir vaikas i dangu tai nebent paguldytas miegucio gales ziuret o siaip tai viskas ten gerai matys vaikas aplinka 
Papildyta:
Aciu mergyt
As buvau nusistaciusi pries triracius,bet dabar nuomone pakeiciau,plius drauges pasakojo,kad jie geresni ne 4-raciai.Zodziu kiekvienam savo
QUOTE(Geriuke @ 2012 03 06, 11:53)
Aciu mergyt
Dabar jau viskas aisku
As buvau nusistaciusi pries triracius,bet dabar nuomone pakeiciau,plius drauges pasakojo,kad jie geresni ne 4-raciai.Zodziu kiekvienam savo
Tikrai kiekvienai savo,o pati nuvaziuok i parduotuve ir isbandyk abu matysi kuris labiau prie sirdies ta ir nusipirksi
Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 06, 11:42)
Agam, kazkada meginau abu, tai triratis Buzz man iskart atkrito, nes man atrode kad net nemokesiu su juo vaziuoti, o kita - kad jis nestabilus bus.
Nesu turejusi triracio, tik ciupinejus ir stumdzius.
Jei butu buve prekyboje keturraciai ir triraciai, buciau pasirinkusi keturrati.
Bet kadangi nera, o mazas kompaktiskas vezimukas vistiek labai reikalingas, tai vaziuosim triraciu Zapp. 
Na keista
Sveikinam su pirkiniu
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 06, 12:32)
Tikrai kiekvienai savo,o pati nuvaziuok i parduotuve ir isbandyk abu matysi kuris labiau prie sirdies ta ir nusipirksi
Sekmes 
Papildyta:
Na keista
atrodo paprasta su tais triraciais o gal tiesiog reikia ipratimo
Sveikinam su pirkiniu
Tai visdelto raudona spalvyte pasirinkote
o su buomeliu?O man turi atvezt pink emily spalvyte siom dienom jau kaip laukiu 
Papildyta:
Na keista
Sveikinam su pirkiniu
Ko gero, kad reikia ipratimo ir visgi teks iprasti.
Taip, spalvyte visgi raudona pasirinkau...
Na, kai gausite savo grazuoli, prasom pasimaivyt mums.
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 06, 12:47)
Ko gero, kad reikia ipratimo ir visgi teks iprasti.
Is pradziu dvejojau, juoda, ar raudona, galiausiai pasirinkau raudona, nes visas pavasaris-vasara pries akis, norisi ryskumo.
Del buomelio dar nezinau, uzklausiau, bet dar nesulaukiau atsakymo, matysiu, ka jie cia atrasys man.

aha pasimaivysim tik nezinau kada cia sulauksim,o jau smalsu paciai
Siaip jau geriau raudonas tikrai nei juodas
QUOTE(Geriuke @ 2012 03 06, 14:43)
O mano vyras sako kad juodas geriau,greiciau po to parduosim
O as linkstu link ryskiu spalvu,tai nusiziurejau kaip anglai sako braskine raudona
Tai jau tikrai mergytes kai gausit karietas,prasom pasirodyt
Tai jau tikrai mergytes kai gausit karietas,prasom pasirodyt
na nezinau mano drauge turejo juoda tai labai sunkiai pardave nenorejo ,nes mamytes bijo,kad vaikutis vasara kais
Na, nesigincysiu, cia tikrai skonio reikalas, tiek del spalvos, tiek galbut del modelio.
Bet as asmeniskai, tikrai nepirkciau juodos sp. vezimelio.
Jei imkim neutralia spalva, tai jau geriau tada kokia zalia, kakavine, bet tikrai ne juoda.
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 06, 19:05)
Na, nesigincysiu, cia tikrai skonio reikalas, tiek del spalvos, tiek galbut del modelio.
Bet as asmeniskai, tikrai nepirkciau juodos sp. vezimelio.
Jei imkim neutralia spalva, tai jau geriau tada kokia zalia, kakavine, bet tikrai ne juoda. 
visiskai pritariu