Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

Gal dar spėsit kuri pasinaudot

nuolaida quinny vežimams smile.gif
Atsakyti
Na, skambinausi i ta parduotuve, tai sake, jei komplekte nera, tai ko gero ir nepriklauso. Nes visos prekes vezamos i Vokietijos, viskas originaliose pakuotese ir tuo buomeliai, bei kiti aksesuarai isigyjami atskirai.
Paziurejau Quinny svetaineje, tai netgi ten parodyta, kaip atskiras aksesuaras. Vis delto, jei butu buomelis, tai tada vezimelio instrukcijoje butu parodyta, kaip ji itvirtinti, bet ten visiskai nieko apie tai nera. Tai teks isigyti atskirai, reikti tik uzsisakyti.
O babycentras sake, kad jei tos kolekcijos vezimeliu neturi visiskai, ir apskritai ju mazai kas teturi, vos keleta parduotuviu po kelis vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 20 kovo 2012 - 13:58
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 29, 15:39)

sakykit kiek laiko šiai mergaitei?Aš žiūrineju 1,5metu savo berniukui ir bijau man jis toks mazas atrodo biggrin.gif bet foto nepasakyčiau kad jis maziukas
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2012 03 20, 15:28)
sakykit kiek laiko šiai mergaitei?Aš žiūrineju 1,5metu savo berniukui ir bijau man jis toks mazas atrodo  biggrin.gif  bet foto nepasakyčiau kad jis maziukas

Jus bijot del ko, del to, kad vezimukas bus per mazas, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2012 03 20, 15:28)
sakykit kiek laiko šiai mergaitei?Aš žiūrineju 1,5metu savo berniukui ir bijau man jis toks mazas atrodo  biggrin.gif  bet foto nepasakyčiau kad jis maziukas

Del dydzio nebijokit triju metu vaikas dar telpa,o kazkuri mamyte buvo idejus net penkaimetis sedi,tad 1,5 per akis vietos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 20, 17:32)
Jus bijot del ko, del to, kad vezimukas bus per mazas, ar kaip?

taip blush2.gif del to ir idomu kokio amziaus mergyte jame sedi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 20, 17:50)
Del dydzio nebijokit triju metu vaikas dar telpa,o kazkuri mamyte buvo idejus net penkaimetis sedi,tad 1,5 per akis vietos thumbup.gif

aišku tada smile.gif

Atsakyti
Mano berniukui sukako 3 metukai- puikiai dar siemet raliuosim su Zapp'uku, nors vaikas 99 cm ir 18 kg jau dabar, iki vasaros paaugs biggrin.gif
Nerealus vezimukas, ziauriai manevringas, nors skirtas tik siltajam metu sezonui, kadangi nei sniegas, nei purvynai jam nera draugai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dairomės į Quinny Buzz 3 vežimėlį. Leliukas turėtų gimt birželį. Gal turinčios šį vežimėlį galit pasakyt kiek laiko vaikutis telpa į lopšį? Man jis toks siauras atrodo g.gif Gal Maxi Cosa Mura lopšiai tvirtinasi ant Quinny Buzz rėmo?
Taip pat dėl pravažumo klausimai kyla: gal labiau verta rinktis Maxi Cosa Mura 3 (vežimėlio svoris neaktualus, nes gyvenam I a.)? Labai lauksiu nuomonių, nes jau visa pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2012 03 20, 20:41)
Sveikos,
Dairomės į Quinny Buzz 3 vežimėlį. Leliukas turėtų gimt birželį. Gal turinčios šį vežimėlį galit pasakyt kiek laiko vaikutis telpa į lopšį? Man jis toks siauras atrodo  g.gif Gal Maxi Cosa Mura lopšiai tvirtinasi ant Quinny Buzz rėmo?
Taip pat dėl pravažumo klausimai kyla: gal labiau verta rinktis Maxi Cosa Mura 3 (vežimėlio svoris neaktualus, nes gyvenam I a.)? Labai lauksiu nuomonių, nes jau visa pasimečiau  doh.gif

Na aš taip pat rinkausi iš šiu abieju vežimuku rolleyes.gif bet kaip pamaciau skirtuma lopšių,abejoniu neliko nes mes gimem rugseji ziema prieš akis ir pirkom maxi cosi ,bet iki siol jaučiu silpnybe quinny lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 20, 13:57)
Na, skambinausi i ta parduotuve,

gal db nebeturi, nes kai pirkau saviškį gruodžio mėnesį tikrai babycenteris turėjo ir su buomeliais rolleyes.gif

QUOTE(Villy @ 2012 03 20, 19:41)
Sveikos,
Dairomės į Quinny Buzz 3 vežimėlį. Leliukas turėtų gimt birželį. Gal turinčios šį vežimėlį galit pasakyt kiek laiko vaikutis telpa į lopšį? Man jis toks siauras atrodo  g.gif Gal Maxi Cosa Mura lopšiai tvirtinasi ant Quinny Buzz rėmo?
Taip pat dėl pravažumo klausimai kyla: gal labiau verta rinktis Maxi Cosa Mura 3 (vežimėlio svoris neaktualus, nes gyvenam I a.)? Labai lauksiu nuomonių, nes jau visa pasimečiau  doh.gif

mano du vaikai gimė gegužės gale, galiu pasakyt, kad abu vos išlaikiau lopšį iki 4,5mėn ir ne dėl to, kad netilpo, tilpt tilpo, nenorėjo gulėt jau jie doh.gif tačiau quinny sportinukas pritaikytas nuo 4 mėn, tai drąsiai perguldžiau į jį thumbup.gif o maxi cosi lopšys nesitvirtina, jau ir man kažkada kilęs buvo toks klausimas, nuėjau į parduotuvę ir pabandžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 03 21, 14:25)
gal db nebeturi, nes kai pirkau saviškį gruodžio mėnesį tikrai babycenteris turėjo ir su buomeliais rolleyes.gif

Niekis, cia issprendziama problema,,, biggrin.gif Sake, uzsakys ir atsius mums. cool.gif
Atsakyti
na as galiu palyginti du quinny vezimus senzz ir zapp, tai galiu pasakyti kad zapp mane laabai nuvyle, bet ispradziu
turejom mura, vaikui paaugus isigijome sennz jis tvirtas stabilus, smagiai vaziuoja, buvau labai juo patenkinta, bet kadangi vaikas jau didelis nusprendem kad jau laikas atsisveikinti su vezimu ir pardavem, deja vaikas pareiske kad nori vezimo nes pavarksta vaikscioti, nusipirkom zapp, ir labai jis man nepatinka barskalas, nors is paziuros ratukai visai neblogi ir nemazi, bet vaziuojant tikrai nesulyginti su sennzu, zapas ir netoks stabilus, ir sakyciau net netoks manevringas. senza patogiau sulankstyti galima su viena ranka, zapui reik abieju, sennza patogiau nesti ira rankena, sulankstytas uzsifiksuoja ir galima pastatyti, na zodziu gal kam pades mano patirtis. bet gailiuosi kad sennza pardaviau smile.gif
Atsakyti