Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Andze1a @ 2012 04 01, 15:56)
Turime sena Qunny zapp. Ar galima jam kaip nors uzdeti buomeli?  g.gif
Nes mano mergina turi vaziuoti isitverusi  verysad.gif  Kitaip nesedi ir psio  doh.gif
Gal kas gali patarti  ax.gif

jei neklystu, kažkas buvo pritaikęs ar tai universalų ar tai nuo chicco nepamenu, bet kad buvo tai tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 04 01, 13:39)
Žiūrėkit, užklausiau pardavėjo išmatavimų šito tašiuko tai jie yra 112 x 31 x 31. Ilgis viskas tvarkoj, sėdynės plotis ties plačiausia vieta gaunas apie 40, kaip jūs manot, skersa ji tiplptų g.gif  na jei dėti ne tiesiai, o susketsavus g.gif

Kazkaip abejoju ar tilps, pagal foto, tai sketukams skirta, o ir dugnas lyg kietas, kazin ar leisis skersuojama g.gif gaila butu 80 litu ismest jei vdrug netilptu.

QUOTE(Andze1a @ 2012 04 01, 14:56)
Turime sena Qunny zapp. Ar galima jam kaip nors uzdeti buomeli?  g.gif
Nes mano mergina turi vaziuoti isitverusi  verysad.gif  Kitaip nesedi ir psio  doh.gif
Gal kas gali patarti  ax.gif

Bandykit susirast chicco multiway buomeli, esu macius foto, kad juos ant senuju zappu deda mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir taip ziuriu ir taip ir niekas man nesigauna g.gif
Negi turesim pirkti kita vezima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 04 01, 13:39)
Žiūrėkit, užklausiau pardavėjo išmatavimų šito tašiuko tai jie yra 112 x 31 x 31. Ilgis viskas tvarkoj, sėdynės plotis ties plačiausia vieta gaunas apie 40, kaip jūs manot, skersa ji tiplptų g.gif  na jei dėti ne tiesiai, o susketsavus g.gif

Na, as tai ieskociau siek tiek didesnio... ax.gif MAza ka, dar kokia apsauga isides, ar dar koks menkniekis ir paskui nebeuzsitrauks...
Atsakyti
QUOTE(Andze1a @ 2012 04 01, 15:10)
As ir taip ziuriu ir taip ir niekas man nesigauna g.gif
Negi turesim pirkti kita vezima  verysad.gif

Kas nesigauna?
Turit buomeli ir jis neuztelpa?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 04 01, 16:40)
Kas nesigauna?
Turit buomeli ir jis neuztelpa?

Nezinau koki buomeli deti ir ant kurios vietos ax.gif
Atsakyti
O jus ju daug turit? g.gif
Kazkaip keista rolleyes.gif
Gi sakau, bandykit ieskoti chicco multiway buomeli ir deti zinoma ant remo, o kur gi kitur unsure.gif Dar budavo seno pavyzdzio quinny speedi bamperiai, kur ne prie remo pritvirtintas, o irgi kaip chocco atsisega is sonu, tai toks irgi tiktu, tik vargu ar kur berasit.

O atrodo taip:
http://www.babyblog....bulator/1557038
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 01 balandžio 2012 - 17:09
QUOTE(gitulia @ 2012 04 01, 18:00)
O jus ju daug turit?  g.gif
Kazkaip keista  rolleyes.gif
Gi sakau, bandykit ieskoti chicco multiway buomeli ir deti zinoma ant remo, o kur gi kitur  unsure.gif Dar budavo seno pavyzdzio quinny speedi bamperiai, kur ne prie remo pritvirtintas, o irgi kaip chocco atsisega is sonu, tai toks irgi tiktu, tik vargu ar kur berasit.

O atrodo taip:
http://www.babyblog....bulator/1557038

na va pabandem uzdeti chicco multiway buomeli; neuzsideda schmoll.gif
musu remas perstoras ir tas buomelis neprisitvirtina schmoll.gif
Atsakyti
Tada teks ieskoti senojo speedy buomelio arba vazinetis kaip visi be jokiu buomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andze1a @ 2012 04 01, 18:36)
na va pabandem uzdeti chicco multiway buomeli; neuzsideda schmoll.gif
musu remas perstoras ir tas buomelis neprisitvirtina  schmoll.gif

Arba pameginkit isigyti koki tai zaislu buomeli, kuris tvirtinasi prie bet kur, manau, turetu tikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kas turite quinny yezz, kokie atsilipimai butu apie ji? Nusprendem kad mums reikalingas lengvas sketukas, nusiziurejom ji, noreciau daugiau apie ji suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2012 04 02, 17:54)
sveikos merginos, gal kas turite quinny yezz, kokie atsilipimai butu apie ji? Nusprendem kad mums reikalingas lengvas sketukas, nusiziurejom ji, noreciau daugiau apie ji suzinoti.

aš jo neturiu, bet aš asmeniškai tokio nepirkčiau, man jis kažkaip schmoll.gif Bet čia tik mano nuomonė cool.gif
Atsakyti