mums labai padėdavo nuo diegliukų pilvuko šildymas plaukų džiovintuvu..pūsdavom šiltą vėjelį, iškart mergytė nurimdavo..aišku, proto ribose, ne per arti, kad nebūtų per karšta ir pan..Siūlau pabandyt, kai jau atrodo, kad nieks nepadeda..
Man irgi mama taip pat sakė, kad atseit stuburas iškryps tai mes stengdavomės nešioti taip tik tada kai būtina, bet va neseniai žurnale perskaičiau, kad tų tėvų,kurie vengia nešioti vaiką stačiomis, vaikai pradeda daug vėliau vaikščioti, sėdėti, nes sutrinka jų raida, kadangi jie vėliau išmoksta laikyti galvutę, neišmoksta laikyti pusiausvyros, tai ir žinok dabar žmogau kaip čia daryti
Na be to juk ir atsirugti vaikuciams dazniausiai padedame laikydami juos staciomis. Kazkaip as abejoju, kad stuburas iskryps, jeigu taisyklingai laikomas kudikis.
Man irgi mama taip pat sakė, kad atseit stuburas iškryps tai mes stengdavomės nešioti taip tik tada kai būtina, bet va neseniai žurnale perskaičiau, kad tų tėvų,kurie vengia nešioti vaiką stačiomis, vaikai pradeda daug vėliau vaikščioti, sėdėti, nes sutrinka jų raida, kadangi jie vėliau išmoksta laikyti galvutę, neišmoksta laikyti pusiausvyros, tai ir žinok dabar žmogau kaip čia daryti
mano mama 2vaikus uzaugino, daznai laikydavo staciomis, kad atsirugtu, pirma karta girdziu kad negalima, as pati nesioju ant petuko,,,,,,tikrai nemanau kad blogai,,,,nes ir mano sesute ir broliukas sveiki.....su jais sportuodavo pagal semeta.....nieko viskas geraai....
Jei turit diegliukus - teks isaugti ta laikotarpi. Juos apmazinti galima ivairiais naturaliais metodais - kojyciu rietimai,...
Papildyta:
QUOTE(Marseta @ 2011 08 27, 12:45)
Mums irgi labiau vakarais skausmai kankina
Mažylis tik taip ir leidžia nešiojamas, paskui užmiega man ant pilvo-krūtinės. Kai pamatė mano mama, pradėjo šaukti, kad netampyčiau vaiko stačiomis, nes negalima
Ka reiskia ,,netampyciau vaiko staciomis"? Galima vaikuti laikyti ir staciomis, tik reikia tai daryti tinkamai: ne ilgai, LAIKYTI NE UZ UZPAKALIUKO - kad visas svoris netektu tai daliai!!! (pakenks stuburiukui netvirtam), uz pazastu prilaikant galvute,.... Paprasykit parodyti gydytojos.
Jei turit diegliukus - teks isaugti ta laikotarpi. Juos apmazinti galima ivairiais naturaliais metodais - kojyciu rietimai,...
Papildyta:
Ka reiskia ,,netampyciau vaiko staciomis"? Galima vaikuti laikyti ir staciomis, tik reikia tai daryti tinkamai: ne ilgai, LAIKYTI NE UZ UZPAKALIUKO - kad visas svoris netektu tai daliai!!! (pakenks stuburiukui netvirtam), uz pazastu prilaikant galvute,.... Paprasykit parodyti gydytojos.
o gal kaz zinot kodel kudikiui kartais pamelynuoja aplink lupas ne pacias lupas o aplink mum kartais taip nutinka bet po 5min praaina jau labai susmasciau kad kazkas blogai gali but rankyts siltos tikrai nera salta..
o gal kaz zinot kodel kudikiui kartais pamelynuoja aplink lupas ne pacias lupas o aplink mum kartais taip nutinka bet po 5min praaina jau labai susmasciau kad kazkas blogai gali but rankyts siltos tikrai nera salta..
paskambink daktarei ir pasikoncultuok. Bus ramiau, ir neprisigalvosi butu nebutu dalyku.Mum tai po valgymo melsdavo aplink lupas (kaip melyne sviesi budavo) bet as nt demesio nekreipdavau nes nuo darbo