Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

QUOTE(Jomato @ 2011 08 27, 13:24)
Taip išeina, kad nesvarbu ką valgai - vis vien diegliukai neišvengiami?  g.gif

tikrai taip, jau veliau gali tik matyt nuo ko pilvuka pucia ar ne...
Atsakyti
ir kaip suprantu, tai nuo diegliuku niekas nepadeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2011 08 30, 14:12)
ir kaip suprantu, tai nuo diegliuku niekas nepadeda? g.gif

Gali pabandyti homeopatines kmynu zvakutes. Mums padejo, bet kadangi DE jos labai brangios, tai davem tik sudetingais atvejais ir po puse.
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 08 26, 21:02)
O ką daryt? Vaikutis verkia, klykia...  verysad.gif

mums labai padėdavo nuo diegliukų pilvuko šildymas plaukų džiovintuvu..pūsdavom šiltą vėjelį, iškart mergytė nurimdavo..aišku, proto ribose, ne per arti, kad nebūtų per karšta ir pan..Siūlau pabandyt, kai jau atrodo, kad nieks nepadeda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 30 rugpjūčio 2011 - 19:25
QUOTE(sandruciukass @ 2011 08 27, 13:38)
Man irgi mama taip pat sakė, kad atseit stuburas iškryps tai mes stengdavomės nešioti taip tik tada kai būtina, bet va neseniai žurnale perskaičiau, kad tų tėvų,kurie vengia nešioti vaiką stačiomis, vaikai pradeda daug vėliau vaikščioti, sėdėti, nes sutrinka jų raida, kadangi jie vėliau išmoksta laikyti galvutę, neišmoksta laikyti pusiausvyros, tai ir žinok dabar žmogau kaip čia daryti  doh.gif

Na be to juk ir atsirugti vaikuciams dazniausiai padedame laikydami juos staciomis. Kazkaip as abejoju, kad stuburas iskryps, jeigu taisyklingai laikomas kudikis.
Atsakyti
Man irgi mama taip pat sakė, kad atseit stuburas iškryps tai mes stengdavomės nešioti taip tik tada kai būtina, bet va neseniai žurnale perskaičiau, kad tų tėvų,kurie vengia nešioti vaiką stačiomis, vaikai pradeda daug vėliau vaikščioti, sėdėti, nes sutrinka jų raida, kadangi jie vėliau išmoksta laikyti galvutę, neišmoksta laikyti pusiausvyros, tai ir žinok dabar žmogau kaip čia daryti

mano mama 2vaikus uzaugino, daznai laikydavo staciomis, kad atsirugtu, pirma karta girdziu kad negalima, as pati nesioju ant petuko,,,,,,tikrai nemanau kad blogai,,,,nes ir mano sesute ir broliukas sveiki.....su jais sportuodavo pagal semeta.....nieko viskas geraai....
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2011 08 27, 13:24)
Taip išeina, kad nesvarbu ką valgai - vis vien diegliukai neišvengiami?  g.gif

Jei turit diegliukus - teks isaugti ta laikotarpi. Juos apmazinti galima ivairiais naturaliais metodais - kojyciu rietimai,...

Papildyta:
QUOTE(Marseta @ 2011 08 27, 12:45)
Mums irgi labiau vakarais skausmai kankina  doh.gif
Mažylis tik taip ir leidžia nešiojamas, paskui užmiega man ant pilvo-krūtinės. Kai pamatė mano mama, pradėjo šaukti, kad netampyčiau vaiko stačiomis, nes negalima  blink.gif  g.gif

Ka reiskia ,,netampyciau vaiko staciomis"? Galima vaikuti laikyti ir staciomis, tik reikia tai daryti tinkamai: ne ilgai, LAIKYTI NE UZ UZPAKALIUKO - kad visas svoris netektu tai daliai!!! (pakenks stuburiukui netvirtam), uz pazastu prilaikant galvute,.... Paprasykit parodyti gydytojos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 09 02, 12:18)
Jei turit diegliukus - teks isaugti ta laikotarpi. Juos apmazinti galima ivairiais naturaliais metodais - kojyciu rietimai,...

Papildyta:

Ka reiskia ,,netampyciau vaiko staciomis"? Galima vaikuti laikyti ir staciomis, tik reikia tai daryti tinkamai: ne ilgai, LAIKYTI NE UZ UZPAKALIUKO - kad visas svoris netektu tai daliai!!! (pakenks stuburiukui netvirtam), uz pazastu prilaikant galvute,.... Paprasykit parodyti gydytojos. wink.gif

drinks_cheers.gif , man lygiai taip med. sesuo parode, nes reikia leisti atsirugti ir siaip vaikiukui atsibosta tik guleti, norisi placiau aplinka apziureti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutė: 02 rugsėjo 2011 - 22:04
o gal kaz zinot kodel kudikiui kartais pamelynuoja aplink lupas ne pacias lupas o aplink mum kartais taip nutinka bet po 5min praaina jau labai susmasciau kad kazkas blogai gali but verysad.gif rankyts siltos tikrai nera salta..
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 11, 18:41)
o gal kaz zinot kodel kudikiui kartais pamelynuoja aplink lupas ne pacias lupas o aplink mum kartais taip nutinka bet po 5min praaina jau labai susmasciau kad kazkas blogai gali but verysad.gif  rankyts siltos tikrai nera salta..

suaugusiems jei lupos melsta, tai bedos su sirdele. Tai geriau pasikoncultuok su gyditoju wink.gif gal cia tik siaip kas
Atsakyti
net isigandau,bet jau melsta ne lupos pacios o aplink lupas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 11, 23:58)
net isigandau,bet jau melsta ne lupos pacios o aplink lupas... verysad.gif

paskambink daktarei ir pasikoncultuok. Bus ramiau, ir neprisigalvosi butu nebutu dalyku.Mum tai po valgymo melsdavo aplink lupas (kaip melyne sviesi budavo) bet as nt demesio nekreipdavau nes nuo darbo bigsmile.gif
Atsakyti