Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

QUOTE(Elee @ 2011 03 18, 11:21)
Tai jūs UK, o aš Lietuvoj (ukmergėj) biggrin.gif Čia yra 4 degalinės,visos tik prie išvažiavimo iš miesto biggrin.gif Mūsų maximos tikrai niekaip neįmanoma sulygint su sainsburys,nes net pati vengiu ten eiti  ir dėl smarvės baisios ir dėl nešvarumu, niu niekaip nedrįsčiau tokioj aplinkoj vaiko maitint  unsure.gif

Ups. unsure.gif
Kagi, tada - sekmes paieskose! g.gif 4u.gif

Ei, o automobilyje gal turetumete galimybe pamaitinti?[COLOR=blue] wink.gif Turiu praktikos gyventi su vaikuciu 1,5 paros automobilyje: ir pampersus vaziuojant keisti, ir MP maitinti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 18 kovo 2011 - 23:42
QUOTE(Elee @ 2011 03 18, 11:21)
Tai jūs UK, o aš Lietuvoj (ukmergėj) biggrin.gif Čia yra 4 degalinės,visos tik prie išvažiavimo iš miesto biggrin.gif Mūsų maximos tikrai niekaip neįmanoma sulygint su sainsburys,nes net pati vengiu ten eiti  ir dėl smarvės baisios ir dėl nešvarumu, niu niekaip nedrįsčiau tokioj aplinkoj vaiko maitint  unsure.gif

Mamytės, nebijokit paprašyti pagalbos, tikrai atsiras vieta vaikučiui pamaitinti ar pampersą pakeisti (minėjot,kad pas notarą reikia, tai reikalui esant paprašot notaro,kad leistų kur nors jo kontoroj prisiglausti, aš esu universitete savąją pamaitinus ir sauskelnes pakeitus ax.gif tiesiog darbuotoja trumpam užleido savo kabinetą mirksiukas.gif) Mes su mažąja nuo pirmo mėnesio keliaujam visur kartu,tik pasiplanuot reikia ką ir kaip daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 03 17, 23:11)
Be mašinos mes sad.gif Aš galvojau kartu pasiimti,bet juk nemaitinsiu koridoriuj vaikiuko jei užsimanys  biggrin.gif

cia sunkiau tada,bet manau kaip ir minejo kazkuri mamyte prasykit pagalbos.
esu ir autobuse maitinus ax.gif
Atsakyti
Kiek reiketu dutoti ml misinuko 1,5 savaites leliukui per viena maitinima?MP pienuko nedaug,nors ir pastoviai nutraukineju verysad.gif
Virinto vandenuko reiketu tokiam leliukui duoti maitinant misinukais?
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 03 21, 09:19)
Kiek reiketu dutoti  ml misinuko 1,5 savaites leliukui per viena maitinima?MP pienuko nedaug,nors ir pastoviai nutraukineju verysad.gif

ant mišinuko indelio turi būti parašyta kiek reikia duot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga000 @ 2011 03 21, 09:19)
Kiek reiketu dutoti  ml misinuko 1,5 savaites leliukui per viena maitinima?MP pienuko nedaug,nors ir pastoviai nutraukineju verysad.gif

O tai patarimas skaityti ant pakuotes rolleyes.gif , taigi ten neraso kaikuriu rekomenduojamu porciju, ten tik parasoma kiek prie kiek sumaisyti.
Manau kiek vaikiukas nores tiek ir duokis, gal koki 75ml nes misinukai kaloringesni nei MP
o ir dar pastebejimas- kodel nutraukinejat? gal del to ir mazai pieno turite nes nutraukinejate, niekados joks pientraukis nesuskatins pieno laktacijostaip gerai kaip pacio kudykio zindimas smile.gif beje jeigu turite problemu su maitinimu parasykite man i az duosiu konsultuojancios akuseres tel nr del maitinimo MP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flaxkids: 21 kovo 2011 - 23:20
nu nzn, bet pvz. mano atveju, tai kai nutraukiu pieneli, tai kita diena tuo paciu metu krutine pilnut pilnutele buna, o jei nenutraukiu, tai buna tiek kiek reikia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2011 03 22, 10:54)
nu nzn, bet pvz. mano atveju, tai kai nutraukiu pieneli, tai kita diena tuo paciu metu krutine pilnut pilnutele buna, o jei nenutraukiu, tai buna tiek kiek reikia... 4u.gif

tai cia Jusu atveju! kai jums pieno netruksta tai valio, bet toms kurioms truksta jo tai nusitraukinejant pieno nepadauges tikrai!
Atsakyti
QUOTE(Flaxkids @ 2011 03 21, 23:18)
O tai patarimas skaityti ant pakuotes rolleyes.gif , taigi ten neraso kaikuriu rekomenduojamu porciju, ten tik parasoma kiek prie kiek sumaisyti.

taigi ant mišinuko pakuotės rašo, koks maitinimų skaičius per dieną, kokiom porcijom duoti 4u.gif pagal tai ir reikia orientuotis..

QUOTE(agnelaM @ 2011 03 22, 09:54)

nelabai supratau, o tai kiek reikia, jeigu neužtenka tiek, kiek yra, jei nenusitraukiat? g.gif

Dėl išėjimo su vaiku tai pritariu nuomonei, kad pradžioj, nebandžius labai baisu atrodo..tereikia pabandyti ir viskas savaime gausis.. 4u.gif o jeigu jau visai manot, kad nebus galimybės pamaitinti viešoj vietoj, tai suplanuokit reikalų tvarkymą iškart po maitinimo ir stenkitės suspėti iki kito maitinimo.. 4u.gif arba ekstra atvejui turėkit nutraukto pienuko buteliuką kartu.. 4u.gif

Dėl seilėjimosi ir kumščių kišimo į burną nepritariu..Tai nėra pagrindiniai dantų dygimo požymiai.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 23 kovo 2011 - 10:47
QUOTE(Cansado @ 2011 03 23, 11:45)
nelabai supratau, o tai kiek reikia, jeigu neužtenka tiek, kiek yra, jei nenusitraukiat?  g.gif

Na as tik norejau atsakyt i komentara, kad pieno nutraukinejimas nedidina laktacijos, mano atveju didina, pienuka nutraukineju tik esant reikalui (sveciai, kelione ir pan.), tai paskui jauciu, kad pienelio buna daugiau nei iprastai, o jei nenutraukineju, tai krutys nebuna perpildytos, bet mazyliui pakanka, auga sotus ir laimingas 4u.gif
Atsakyti
KA DARYTI???
Mano vaikuciui jau greit 10 men. Mano MP prisigamina mazokai - maitinu tik pries miegeli. prabudineja naktimis 2-4 kartus. Health Visitor sako - kogero nepasisotina pakankamai nakciai. + i naktini darba turesiu gryzti uz menesio ir nebus galimybes pazindinti ji pries jo miegeli.

x) KA DARYTI su pieneliu pries miegeli??? Noreciau nutraukti maitinima MP, nes vaikutis nemoka jo gerti is buteliuko! blink.gif
x) Koki pieneli ir kaip sugirdyti jam pries miegeli??? Galeciau nusitraukineti MP, tik kad jo pritraukiau TIK 60 ml. blink.gif (vaikutis jo istraukia tai daugiau).
doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 03 30, 23:38)
KA DARYTI???
Mano vaikuciui jau greit 10 men. Mano MP prisigamina mazokai - maitinu tik pries miegeli. prabudineja naktimis 2-4 kartus. Health Visitor sako - kogero nepasisotina pakankamai nakciai. + i naktini darba turesiu gryzti uz menesio ir nebus galimybes pazindinti ji pries jo miegeli.

x) KA DARYTI su pieneliu pries miegeli??? Noreciau nutraukti maitinima MP, nes vaikutis nemoka jo gerti is buteliuko!  blink.gif
x) Koki pieneli ir kaip sugirdyti jam pries miegeli??? Galeciau nusitraukineti MP, tik kad jo pritraukiau TIK 60 ml.  blink.gif (vaikutis jo istraukia tai daugiau).
doh.gif  4u.gif

jei mazai pienelio ,tai turi ji kazkuo pakeisti,misinuku ar pienu,o tai kaip dienos metu jis geria ?nes tokio amziaus mazius dar negali tik kosytemis maitintis,butina skysciu kad gautu,turesit ismokinti gerti is buteliuko ar gertuveles ,jei ruosies i darbeli,tai dabar jau turi pradeti atpratinti nuo uzmigimo prie kruties,as nakti nelaukdavau kada pribus ,tik pradedavo judeti duodavau misinuka,ir taip ismoko gerti
Atsakyti