Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

nezinau gal jau rase kas nes neskaiciau visos temos,isgirdau toki patarima,kad sutarkuoti truputi imbiero ipilti truputi alyvu aliejaus ir visa ta kose ant plauku tepti dregnu ,kaitina bet taip ir turi buti,sako gerai nuo pleiskanu ir seip plaukam gerai,tepiaus ir as
Atsakyti
Aš tai db pradėjau ir seną temukę skaityt ,norėčiau pabandyt ir mielių kaukytę ax.gif
Kas gal daugiau esate bandžiusios?

Mergaitės ,tas kaukes kiek kart per sav ar mėnesį darotės?
Atsakyti
Labukas, noriu paklausti. Kiek kosmetinio žibalo, kad nenudeginti plaukų, reikėtų įpilti į tokią kaukę? Truputis alijošiaus sulčių (gal koks šaukštas), du šaukštai medaus, šaukštas ricinų aliejaus.
Lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daimoshka: 21 kovo 2011 - 13:14
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 21, 14:14)
Labukas, noriu paklausti. Kiek kosmetinio žibalo, kad nenudeginti plaukų, reikėtų įpilti į tokią kaukę? Truputis alijošiaus sulčių (gal koks šaukštas), du šaukštai medaus, šaukštas ricinų aliejaus.

Visada pilu iš akies maždaug du šaukštus
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 03 20, 22:06)
Aš tai db pradėjau ir seną temukę skaityt ,norėčiau pabandyt ir mielių kaukytę  ax.gif
Kas gal daugiau esate bandžiusios?

Mergaitės ,tas kaukes kiek kart per sav ar mėnesį darotės?

Tris kartus į savaitę šeip darau,bet tai šeip rečiau reikia.
Mielių kaukė patiko,tik raugo kvapas ant plaukų nelabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 21, 14:14)

O zibalas gali nudeginti plaukus?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 03 21, 17:41)
O zibalas gali nudeginti plaukus?

O ne? blush2.gif
Ką žinau, aš juk niekada nenaudojusi jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 03 21, 17:53)
O ne? blush2.gif
Ką žinau, aš juk niekada nenaudojusi jo doh.gif

Pagal mane tai nedegina jis plaukų
Atsakyti

Žibalas tikrai negali nudeginti plaukų (na jei nežaisite su degtukais rolleyes.gif biggrin.gif ), bet manau gali užkimšti poras ir plaukai gali stipriau paslinkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 21, 19:10)
Pagal mane tai nedegina jis plaukų

Nesuskaičiuosiu, kiek buteliukų žibalo esu jau sunaudojusi, bet nei nudegė, nei išslinko plaukai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, supratau biggrin.gif
Atsakyti