Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Aš galvojau kartas per savaitę ,ir maniau jau kelis bus per daug,bet

Skaičiau, kad svogūno ir česnako kaukes galima daryt ne dažniau nei karta per savaitę.
Na bet man ir pradeda niežtėt jei ilgiau nei 3 val. palaikau unsure.gif tai ilgiau kaip ir nesigauna.
Aš maždaug kartą per savaitę namines kaukes darau, šendien, kadangi nieko daugiau namie vertingesnio nebuvo, svogūno sultim plaukų šaknis ištyniau, išmasažavau, po pusvalanduko, per visą ilgį šiltu alyvuogių aliejumi ištepiau.. Porą val. su turbanu pasėdžiu ir einu plaut.. O paskui jau rezultatu gėriuosi rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 03 22, 08:26)
Sveikos, o kodėl visose kaikėse eina kiaušinio trinys, o ne baltymas, arba visas kiaušinis? smile.gif man tik šiaip idomumo dėlei iškilo toks klausimas, kodėl plaukams nereikia baltymų? biggrin.gif doh.gif

baltymas skatina pleiskanojima
Atsakyti
žinot, dariausi jau trečią kartą svogūno kaukę (1ą kartą į savaitę), ir dabar jau tikrai galiu pasakyti iš patirties, kad nesmirda man tas svogūnas nors tu ką.. pamenu kai prasidėjo tas brendimo laikotarpis ir pradėjo slinkti labai plaukai, tai mama tepdavo svogūno sultimis- tai nuo vieno karto dar pusę metų "kvepėdavo", o dabar nieko.. bigsmile.gif Tik gal kai kitą kartą plauni galvą (pirmą kartą po tos kaukės), juntamas vos vos tas kvapas. Taigi, jeigu norite darytis svogūno kaukę ir bijote tos smarvės, tai prilašinkite eterinių aliejų (aš dar dedu ricinos aliejų ir medų- dėl kaukės stipresnio poveikio) ir siūlau netepti visų plaukų, o tik į galvos odą įtrinti. smile.gif
+ perskalauti plaukus kokių žolelių nuoviru (vaistinėse yra net kažkos specialus mišinys) 4u.gif
Atsakyti
http://www.esat.lt/s...kaukes_plaukams
Papildyta:
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 22, 21:52)
žinot, dariausi jau trečią kartą svogūno kaukę (1ą kartą į savaitę), ir dabar jau tikrai galiu pasakyti iš patirties, kad nesmirda man tas svogūnas nors tu ką.. pamenu kai prasidėjo tas brendimo laikotarpis ir pradėjo slinkti labai plaukai, tai mama tepdavo svogūno sultimis- tai nuo vieno karto dar pusę metų "kvepėdavo", o dabar nieko.. bigsmile.gif  Tik gal kai kitą kartą plauni galvą (pirmą kartą po tos kaukės), juntamas vos vos tas kvapas. Taigi, jeigu norite darytis svogūno kaukę ir bijote tos smarvės, tai prilašinkite eterinių aliejų (aš dar dedu ricinos aliejų ir medų- dėl kaukės stipresnio poveikio) ir siūlau netepti visų plaukų, o tik į galvos odą įtrinti.  smile.gif
+ perskalauti plaukus kokių žolelių nuoviru (vaistinėse yra net kažkos specialus mišinys) 4u.gif

Kažkodėl man atrodo, kad seniau mama tepdavo svogūnu tiesiai iš daržo, o dabar tepiesi pirktiniais svogūnais biggrin.gif aš teisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 03 22, 23:45)
http://www.esat.lt/s...kaukes_plaukams
Papildyta:

Kažkodėl man atrodo, kad seniau mama tepdavo svogūnu tiesiai iš daržo, o dabar tepiesi pirktiniais svogūnais biggrin.gif aš teisi? smile.gif

Ne, dar yra likę svogūnų iš daržo, bet jau eina į pabaigą. verysad.gif o kodėl klausiat? biggrin.gif
ir šiaip pagalvojau dabar, kad anksčiau kai mama tepdavo tai buvo iš parduotuvės ar turgaus, nes anksčiau tiek svogūnų neaugindavo kiek dabar ir ilgai neužsigulėdavo.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nikė*: 22 kovo 2011 - 23:51
QUOTE(Shani @ 2011 03 22, 14:50)
Skaičiau, kad svogūno ir česnako kaukes

Sveiki. Svogūno nesu naudojus. Nu bet jau su česnaku kaip ištepė mama dar mokyklinukei, tai vestuvių dieną po gerų 8 metų darant cheminį sušukavimą dar iškėlė tą kvapelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 23, 00:42)
Ne, dar yra likę svogūnų iš daržo, bet jau eina į pabaigą.  verysad.gif  o kodėl klausiat? biggrin.gif
ir šiaip pagalvojau dabar, kad anksčiau kai mama tepdavo tai buvo iš parduotuvės ar turgaus, nes anksčiau tiek svogūnų neaugindavo kiek dabar ir ilgai neužsigulėdavo.. biggrin.gif  4u.gif

Pamaniau, kad pirktiniai neturi to tikrojo kvapo tokio, tai dėl to smile.gif man net akių negriaužia normaliai tie pirktiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 03 23, 19:02)
Pamaniau, kad pirktiniai neturi to tikrojo kvapo tokio, tai dėl to smile.gif man net akių negriaužia normaliai tie pirktiniai smile.gif

O kur perkate? Na nežinau, aš manau, kad jau geriau iš kokio turgaus, nei pvz. iš maximos, nors gal ir tas pats.. g.gif O tie tai griaužė akis kai tarkavau doh.gif , bet va įsigudrinau su elektrine tarka sutarkavau paskutinį kartą, tai bent ne taip verkiau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 23, 18:09)
O kur perkate? Na nežinau, aš manau, kad jau geriau iš kokio turgaus, nei pvz. iš maximos, nors gal ir tas pats..  g.gif 

jei jau iš turgaus, tai tada tik iš kokios bobutės ar dieduko kur pavieniai stovi, nes tie urmininkai iš ten pat veža kur iki, maximos ir panašiai smile.gif o žiema kai nėra tų pavienių pardavėjų, tenka chemikalus pirkti... Gerai tiems kas turi savo sodus, arba iš ko parsivšti smile.gif

Tai manau ir tie svogūnai, morkos (ar iš ko kaukės darytos) geriau veikia, nei su parduotuviniais "ingridientais" smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Išsitryniau šlapius plaukus alyvuogių išspaudų aliejumi, prasėdėjau apie 1.5val su maišeliu ir rankšluoščiu ant galvos, išsiploviau galva su šampunų, "išgręžiau" plaukus, ir galvos odą įtryniau vienios morkos sultimys maišytas su trupučius to aliejaus, po kokių 30min eisiu iskalauti plaukus šiltu vandeniu smile.gif rezultatas rytoj.

Morkų sultys turėtu stiprinti plaukus smile.gif reiks dažniau įtrint, žiūrėsim kas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 23 kovo 2011 - 20:56
Faktas nr1. Po galvos issiplovimo su morku sulciu kauke, po pirmo sukavimo, suku ne tik kad nereikejo valyti du kartus, ju apskritai nereikejo valyti biggrin.gif thumbup.gif

p.s. as apie plauku slinkima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 23 kovo 2011 - 23:29
Kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daimoshka: 24 kovo 2011 - 00:35