O aš šiandien ištryniau šaknis ir visus plaukus želmenų sultimis. Žiūrėsim koks poveikis bus

niekad labai nepuoselėjau plaukų, naudodavau tik būtinas priemones.na ir turėjau ilgas kasas. bet užplauke debesiukas man, ir užsinorejau trumpu. kaip reziau be gailescio iki peciu. dabar keikiu save kodel taip padariau,ir plaukus visaip puoseleju kad tik jie greiciau augtu ir sveikiau atrodytu. dabar sakiau isbandysiu daug kaukiu kurios cia surasytos, ir lauksiu rezultatu. nes plauku bukle manes tikrai nezavi..
QUOTE(vestu_ @ 2011 04 10, 18:52)
niekad labai nepuoselėjau plaukų, naudodavau tik būtinas priemones.na ir turėjau ilgas kasas. bet užplauke debesiukas man, ir užsinorejau trumpu. kaip reziau be gailescio iki peciu. dabar keikiu save kodel taip padariau,ir plaukus visaip puoseleju kad tik jie greiciau augtu ir sveikiau atrodytu. dabar sakiau isbandysiu daug kaukiu kurios cia surasytos, ir lauksiu rezultatu. nes plauku bukle manes tikrai nezavi..
mano istorija lygiai tokia pat... gailiuosi ir bandau atsiauginti jau du metai, tik va jie kazko nenori augti... maitinau aliejais, dabar pereinu prie tryniu kaukiu, gal pagyves augimas

O gal kuri esate bandziusi imbiero kauke? Girdejau, kad maiso su alyvuogiu aliejumi

QUOTE(vestu_ @ 2011 04 10, 15:52)
reikėtų vartoti "maistuką" plaukams ir iš vidaus

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 10, 18:07)
O aš šiandien ištryniau šaknis ir visus plaukus želmenų sultimis. Žiūrėsim koks poveikis bus 

ir koks rezultatas idomu?

QUOTE(pingvinka @ 2011 04 13, 15:24)
reikėtų vartoti "maistuką" plaukams ir iš vidaus
kiek žinau linų semenys (ir aliejus, ir sėklos), nakvišų aliejus padeda...taip pat svarbu vis pakirpti galiukus, nes man kirpėja sakė, kad kai pradeda šakotis tada plaukas negauna pilnaverčio maitinimo ir lėčiau auga (nors plaukai auga ir nuo šaknų, bet galiukai irgi turi būti tvarkingi)..taip pat kiekvieną vakarą geru šepečiu (koks geras nežinau
) visaip kaip šukuoti plaukus - perbraukti 100 kartų
gerina galvos kraujotaką
jei galvą plaunate kas rytą, tai galite iš vakaro kaukytę užsidėti arba su tais pačiais aliejukais išsitepti ir šukuotis šukuotis 

Plaukas is viso auga tik is saknu, o ne "ir is saknu", todel pakirpimas jokios itakos nedaro, nei logiskos, nei nelogiskos, pakirpimas daro tik plauka grazesni, nes kai issisakoja jis tampa negrazus, nusiures, pakinta jo spalva.
Del to 100 kartu sukavimo, tai ne plauka reikia sukuoti, o tiesiog galvos oda pamasazuoti sepecius- geras sepetys tas, kuris minstas, is naturaliu seriu ar pan - zodziu tas kuris tikrai pamasazuos, o ne pazeis galvos oda

nakvisu aliejaus gerimas tikrai padeda, tik daugelis nustoja ji vartoti anksciau nei organizmas speja prisisavinti jam reikiamu medziagu, ir vitaminai nebuna speje pradeti veikti

QUOTE(Gladness @ 2011 04 13, 18:39)
Plaukas is viso auga tik is saknu, o ne "ir is saknu", todel pakirpimas jokios itakos nedaro, nei logiskos, nei nelogiskos, pakirpimas daro tik plauka grazesni, nes kai issisakoja jis tampa negrazus, nusiures, pakinta jo spalva.
Del to 100 kartu sukavimo, tai ne plauka reikia sukuoti, o tiesiog galvos oda pamasazuoti sepecius- geras sepetys tas, kuris minstas, is naturaliu seriu ar pan - zodziu tas kuris tikrai pamasazuos, o ne pazeis galvos oda
nakvisu aliejaus gerimas tikrai padeda, tik daugelis nustoja ji vartoti anksciau nei organizmas speja prisisavinti jam reikiamu medziagu, ir vitaminai nebuna speje pradeti veikti

man irgi atrodo nelogiška dėl galiukų, bet taip sakė kirpėja

dėl šukavimo, tai aš braukiu per visus plaukus, bet labiausiai akcentuodama galvos odą

o geriate kapsulytes nakvišų ar iš buteliuko? nes aš turiu pilstomo ir nežinau kiek dozuoti

Sveikutes, kazin ar gali nuo rozmarinu ae issauseti galvos oda ir lupinetis, atrodo kaip pleiskanos, bet kirpeja sake tai sausa oda, mastau nuo ko cia taip atsitiko, gyvenime nera buve. Paskutiniu metu i sampuna ilasinu keleta lasiuku rozmarinu ae, palaikau, isplaunu. Skaiciau jis augima skatina.... ar tada ji i kaukes deti ar isvis ji pamirsti...?
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 13, 21:25)
Sveikutes, kazin ar gali nuo rozmarinu ae issauseti galvos oda ir lupinetis, atrodo kaip pleiskanos, bet kirpeja sake tai sausa oda, mastau nuo ko cia taip atsitiko, gyvenime nera buve. Paskutiniu metu i sampuna ilasinu keleta lasiuku rozmarinu ae, palaikau, isplaunu. Skaiciau jis augima skatina.... ar tada ji i kaukes deti ar isvis ji pamirsti...?
Pabandyk nutraukti, ir tada pati suzinosi gali nuo jo buti, ar ne - nes visgi vienam gali oda sualergizuoti, o kitam ne

o siaip nuo tokiu visu bedu su pleiskanom, zaizdelemis galvos odoje ir pan super geras ir patikrintas bei ne vieno zmogaus rekomenduotas gydomasis tepaliukas Sulsena, kiek maciau tai kolkas tik IKI parduotuvese (nzn del kitu), o ir kainuoja vos 5lt

Papildyta:
QUOTE(pingvinka @ 2011 04 13, 21:06)
man irgi atrodo nelogiška dėl galiukų, bet taip sakė kirpėja
o to ir neturėjo būti
tai aišku, kad tik nuo šaknų auga
dėl šukavimo, tai aš braukiu per visus plaukus, bet labiausiai akcentuodama galvos odą
o geriate kapsulytes nakvišų ar iš buteliuko? nes aš turiu pilstomo ir nežinau kiek dozuoti
išgeriu šaukštelį per dieną 

O su tom kirpejom irgi daug nepirksi, vienos viena sneka, kitos kita apie tuos pacius dalykus

Noriu paklausti kiek kartų į savaitę galima daryti plaukų kaukes bei tepti galiukus aliejais, jeigu galva yra plaunama kiekvieną dieną?
Na ,kur naminių kaukių propoguotojos ?
Aš toliau sau kartą per savaitę sėdžiu pasidarius : mielės,pienuko truputį, rozmarinų ea, varnalėšų aliejukas,medaus..blem ,pamiršau ,kad ricinos al.neturiu,tai šį kartą be jo
Kaži kada tos kasos užaugs

Aš toliau sau kartą per savaitę sėdžiu pasidarius : mielės,pienuko truputį, rozmarinų ea, varnalėšų aliejukas,medaus..blem ,pamiršau ,kad ricinos al.neturiu,tai šį kartą be jo

Kaži kada tos kasos užaugs