Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Na niekur neradau, kad svogunus reiketu laikyt per nakti... rolleyes.gif itariu ir 2 val. gana.
Siek tiek modifikuosiu kauke, desiu tik svogunu sulciu, nes tarkiai labai sunkiai nukibo nuo plauku. schmoll.gif
Del EA: idesiu, bet ne daugiau kaip 5 las., kas per daug nesveika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2011 04 18, 19:03)
Susirūpinau ir aš savo plaukais, todėl nusprendžiau palepinti (jei galima taip pavadinti)  biggrin.gif juos naminėmis plaukų kaukėmis, todėl pasidariau tą garsiąją svogūnų kaukę ir sėdžiu dbr su ja  biggrin.gif Kadangi ryt reikalų turiu tik popiet, galėsiu šiąnakt ir miegot su ja, kad kuo ilgiau išlaikyčiau kaukę ant plaukų  cool.gif O dėjau šiuos ingridientus:
Susmulinau svogūnč, kadangi neturiu blenderio, tai smulkinau su tuo daiktu, su kuriuo česnakas smulkinamas;  biggrin.gif
medų;
kiaušinį (po laiko prisiminiau, kad tik trynį reikėjo);  biggrin.gif
ricinų aliejaus;
alyvuogių aliejaus.
Tikiuosi geriausio rezultato ir neusšlapt kur viešumoj  biggrin.gif

Ir aš taip svogūną smulkindavau rolleyes.gif , o tirščius sukrėtus į marlę išspausdavau sultis ir jas naudodavau kaukei. Dar pildavau šaukštelį brendžio, kvapas man netgi patikdavo blush2.gif

QUOTE(Shelly @ 2011 04 18, 19:39)
Aš taip pat nerekomenduočiau laikyti svogūno per naktį...aliejinę kaukę taip,bet kaukę su svogūnu tai tikrai ne, schmoll.gif

drinks_cheers.gif Laikyt reiktų valandą laiko, na galima 2, bet daugiau tikrai nereikia. Niekur neteko skaityti, kad tokią kaukę laikytų per naktį. schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, skaitineju cia jusu temuke.. Dabar domina toks klausymas. Ar imbieru e.a. duotu toki pat efekta kaip ir tikras imbieras ar ne. Labai jau tingiu su juo reikalu turet blush2.gif Ir dar, as dabar ne LT gyvenu, tad nelabai zinau parduotuviu kur galima tu alieju naturaliu pirkt (nekalbu apie alyvuogiu ), tai vakar radau tik pora vienoj geroj parduotuvei . Tai butu migdolu, jazminu ir abrikosu.. Kazin ar nors vienas is ju tiktu plaukam? 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau sestadienio nakti avokado ir alyvuogiu al. kauke.. Ryte kai ploviau galva su sampunu, galvojau nu vsio, neisukuosiu, nes mano sukos dar tokios tipo naturaliu sereliu. Bet nusprendziau ju neliesti kol beveik sausi nebus. Bet zinokit isisukavo gerai, tik labai siurkstus buvo, tai susukau as juos, o vakare buvo labai garbanoti 4u.gif Bet jau siandien mano plaukai labai svelnus, kaip po chemines kaukes bigsmile.gif esu labai patenkinta, tik vat idomu kiek laiko reikia jas daryt kad rezultatas butu geras ir butu naudos is jos, nes poros kartu neuzteks.. Jus darot kazkoki kursa o poto pertrauka, ar visada darot ta pacia kauke, ar kas kart vis kitokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 04 25, 12:14)
Pasidariau sestadienio nakti avokado ir alyvuogiu al. kauke.. Ryte kai ploviau galva su sampunu, galvojau nu vsio, neisukuosiu, nes mano sukos dar tokios tipo naturaliu sereliu. Bet nusprendziau ju neliesti kol beveik sausi nebus. Bet zinokit isisukavo gerai, tik labai siurkstus buvo, tai susukau as juos, o vakare buvo labai garbanoti  4u.gif Bet jau siandien mano plaukai labai svelnus, kaip po chemines kaukes  bigsmile.gif esu labai patenkinta, tik vat idomu kiek laiko reikia jas daryt kad rezultatas butu geras ir butu naudos is jos, nes poros kartu neuzteks.. Jus darot kazkoki kursa o poto pertrauka, ar visada darot ta pacia kauke, ar kas kart vis kitokia? 4u.gif

sveiki, jei ne paslaptis, koia kauke darete plaukams, ka ir kokiais santykiais dejote.

aciu
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 04 26, 21:18)
sveiki, jei ne paslaptis, koia kauke darete plaukams, ka ir kokiais santykiais dejote.

aciu

Is akies ipiliau alyvuogiu aliejaus, gavosi gal du saukstai, pasildziau ir sutriniau labai sunokusi avokado, (as ji pora dienu palaikiau ant palanges) ir ant plauku, per visa ilgi ir saknu, nusiplove gerai po vieno karto, tik as is pradziu gerai vandeniu isploviau 4u.gif rezultatu labai patenkinta, ryt vel darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sėdžiu užsidėjus: alyvuogių aliejus, medus, kiaušinio trynys, cinamonas. Žiūrėsim kas čia gausis bigsmile.gif
Atsakyti
As jau po antro karto alyvuogiu al. + avokadas. Kol dar skalavau plaukus atrode tokie stori, o kai sampunu isploviau vel mazai verysad.gif bet labai esu patenkinta 4u.gif noreciau dar kokia kauke isbandyt, tik nezinau kokia g.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar po ilgo laiko sutikau savo draugę - šakės - plaukai iki užpakalio (nu visada buvo ilgi, bet kad tiek blink.gif ) tai paklausiau ką naudoja - sakė kiaušiniu tepa, nu kursą daro - pavyzdžiui mėnesį laiko, prieš kiekvieną plovimą užsideda išplaktą kiaušinį ir šiltai palaiko apie 20min. Na sakiau išbandysiu ir aš tą kursą biggrin.gif tik man keista kad visą kiaušinį, aš visada i kaukes tik trynį dedu..
Papildyta:
O dėl tų svogųnų kaukių tai jūs mergaitės drąsios blink.gif mano puseserė mėnesį laiko juo dvokė jei tik sudrėkdavo plaukai.. O mama (kirpėja) vieną kart sakė atėjo klientė po svogūnų kaukės, uždėjo chemikalų, ir jie taip tarpusavyje sureagavo, kad mama sakė vos neapalpo nuo smarvės biggrin.gif
Atsakyti
Įdomu sužinoti, ar dar kas bandė darytis svogūno kaukę su eteriniais aliejais? Ar nesijaučia kvapas? Nes aš mėnesį dariausi, o dabar tiesiog tingiu tepliotis, ir laiko nėra tam.. blush2.gif Bet vis negaliu atsidžiaugti, kad plaukai nesmirda tuo svogūnu.. biggrin.gif thumbup.gif

Beje, ar kas darėtes kokią kaukę su argano aliejumi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 28, 12:10)
tik man keista kad visą kiaušinį, aš visada i kaukes tik trynį dedu..

nes apstingęs baltymas sunkiai plaunasi, neretai lieka mažytės krekenėlės.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 04 28, 12:48)
nes apstingęs baltymas sunkiai plaunasi, neretai lieka mažytės krekenėlės.

O as kazkada dejausi tik baltyma, ir man kuo puikiausiai issiplove smile.gif
as manau kad priklauso ir nuo vandens temperaturos kurioje galva plaunates smile.gif baltymas gi nuo karscio kieteja smile.gif
Atsakyti