Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2011 01 13, 15:31)
Turiu ir vidutine ir mazaja surine. Tai siuo metu labiau maziausia dirba. Telpa laisvai 2 rusiu suriai. Del surio sviezumo ir as pastebejau, kad jei nusiperku surius Zemaitijos pieno firminese parduotuvese, tai ju net atpjauti neina doh.gif Jauciu, juos reiketu pris tai padziovinti. Vat pelesinis suris surineje mn nepatinka, labai greitai pelesis daugeja g.gif

pelesiniu kartu su kt. suriais laikyti tw surineje negalima.
Papildyta:
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 14, 14:22)
Turiu skustuką tokį raudoną, naudoju jau gal 3 metus ir mano taip pat jau gerokai išdilęs   unsure.gif  Man irgi įdomu, keičia juos ar ne?  g.gif

jeigu jis vis dar gerai skuta - manau nepakeis.
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2011 01 13, 15:36)
O dabar įdomu net pasidarė.Ką galit apie duoninę papasakot? Ir aplamai,gal galit atsiūst kas katalogą. Man visada viską mama perka blush2.gif jinai nereali gerbėja,tai parūpina ir man visko.Realiai niekad nesu domėjusis dėl savęs blush2.gif

preke yra ir giriama, ir peikiama. kaina nemaza, todel reik gerai apmastyti pries isigijant. vietos taip pat reikalauja nemazai.
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 01 13, 14:43)
Jų funkcijos ir stačiakampio forma atperka tą nedidelį nepatogumą.

neteigiu jog jie blogi, bet staciakampiu indeliu tikrai tw yra daug.
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 14, 13:32)
Labai sudomino indai gaminimui mikrobangų krosnelėje. Parašykit naudotojos  smile.gif  smile.gif

naudoju mikrobangu inda makaronu gamybai, asoti ivairiems lydymams ir virimams/kepimams, ryziu ir kt. kruopu virimui bei garu inda. viskuo esu patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kandelaa @ 2011 01 14, 18:39)
sveikos,
turiu vaikiska lekstute-dubeneli, kiek zinau, jis turetu prilipt prie pavirsiaus, bet kiek bandziau, neprilimpa...gal turit patarimu ar jis ir neturi lipt?  smile.gif

gal ne taip isivaizduojate ta prilipima. jis tiesiog neslydineja, neapsivercia vaikui besimuistant, o kaip lipdukas tikrai neprilips smile.gif
Papildyta:
Skustuku nudilimas - tai nera keitimo priezastis. jei jis jau nebeskuta, bukas ar luzes bei skiles, tuomet galima eiti keisti. nors, jei turite kokia savo konsultante, visad prasom bandyti - i galva nieks neduos. blogiausiu atveju tiesiog grazins ta pati atgal 4u.gif .

fridgesmart dezes rasoja, tai normalu - tai kondensatas, kuri reik karts nuo karto nupilti. tam ir yra tarkuotas toks dugnas, kad nesiliestu turinys su kondensatu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvilmina: 14 sausio 2011 - 17:23
QUOTE(kandelaa @ 2011 01 14, 16:39)
sveikos,
turiu vaikiska lekstute-dubeneli, kiek zinau, jis turetu prilipt prie pavirsiaus, bet kiek bandziau, neprilimpa...gal turit patarimu ar jis ir neturi lipt?  smile.gif

QUOTE(gvilmina @ 2011 01 14, 17:22)
gal ne taip isivaizduojate ta prilipima. jis tiesiog neslydineja, neapsivercia vaikui besimuistant, o kaip lipdukas tikrai neprilips  smile.gif

Prilimpa prilimpa 4u.gif Tiesiog reikia pagrindini dubeneli idet i ta gumini pagrinda siek tiek paspaudziaut ir tada tas pagrindas prisisiurbia prie stalo 4u.gif O vienas pagrindas, be dubenelio neprisisiurbia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 15 sausio 2011 - 01:21
QUOTE(kandelaa @ 2011 01 14, 16:39)
sveikos,

Prilimpa gerai..Man buvo esmė,kad vaikas neišverstų.Tai prilipinto neatlupdavo,bet vat bliūdelį ištraukdavo labai lengvai iš tos gumos doh.gif Tai naudojam mes tą bliūdelį vaikams užkandžiams biggrin.gif

Dėl duoninės supratau.Reiks paieškot ir paskaitinėt.Man kaip tik jos labai mažos atrodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 01 15, 08:36)
Prilimpa gerai..Man buvo esmė,kad vaikas neišverstų.Tai prilipinto neatlupdavo,bet vat bliūdelį ištraukdavo labai lengvai iš tos gumos doh.gif

Aš tą bliūdelį iš gumos pati vos išlupu blink.gif Arba su jūsų dubenėliu kažkas negerai, arba su mano biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus del bliudelio. bet kiek bandziau - ir paprastai, ir i gumini pagrinda ispaudziau dubeneli, vis tiek gan lengvai jis man slidineja ant maitinimo kedutes padekliuko, tikrai ne is jegos ji ten stumdziau, tai maziui irgi daug problemu nekils sutvarkant ji biggrin.gif na bus matyt, kai jau pradesim naudot, kol kas dar kiekiai musu per mazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 01 15, 10:20)
Aš tą bliūdelį iš gumos pati vos išlupu  blink.gif Arba su jūsų dubenėliu kažkas negerai, arba su mano  biggrin.gif

Gal mano vaikai labai stiprūs hihihi.gif juokauju žinoma biggrin.gif Aš iš ties nesureikšminu šito,nes greit užauga vaikai ir šitas dalykas neitin reikalingas patampa,jog bliūdo neišverstų biggrin.gif Beje,čia matomai,visos mes skirtingai įdedam/prilipinam,tai ir gaunas taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 15 sausio 2011 - 11:34
QUOTE(Alekto @ 2011 01 15, 11:34)
Gal mano vaikai labai stiprūs hihihi.gif juokauju žinoma biggrin.gif Aš iš ties nesureikšminu šito,nes greit užauga vaikai ir šitas dalykas neitin reikalingas patampa,jog bliūdo neišverstų biggrin.gif Beje,čia matomai,visos mes skirtingai įdedam/prilipinam,tai ir gaunas taip.

O gal dar prilipimas tas nuo paviršiaus priklauso? Man dubenėlis ant paprasto stalo šiaip geriau prilimpa, nei ant maitinimo kėdutės g.gif Bet iš tos gumos tai tikrai labai sunkiai išsitraukia... O gal čia priklauso nuo pagaminimo? Nesupaisysi irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 15 sausio 2011 - 12:05
smile.gif sveikos merginos, kaur naudojate didiji santoku peili, ar verta isigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kandelaa @ 2011 01 15, 13:18)
aciu uz atsakymus del bliudelio. bet kiek bandziau - ir paprastai, ir i gumini pagrinda ispaudziau dubeneli, vis tiek gan lengvai jis man slidineja ant maitinimo kedutes padekliuko, tikrai ne is jegos ji ten stumdziau, tai maziui irgi daug problemu nekils sutvarkant ji  biggrin.gif na bus matyt, kai jau pradesim naudot, kol kas dar kiekiai musu per mazi  biggrin.gif

visad galit bandyt keist, jei kils naudojant itarimas, kad jis nelimpa visiskai, bet skirtingus pavirsius isbandyti taip pat turetumete.
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2011 01 15, 13:14)
smile.gif sveikos merginos, kaur naudojate didiji santoku peili, ar verta isigyti?  g.gif

O kur gausi didiji mirksiukas.gif As mielai ji isigyciau. Mazaji turiu, noreciau ir didziojo bigsmile.gif O mazaji naoju ivairiems pjaustymams, smulkinimams. Man jis nepamainomas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2011 01 15, 14:14)
smile.gif sveikos merginos, kaur naudojate didiji santoku peili, ar verta isigyti?  g.gif

o koks ten peilis?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 15, 13:19)
O kur gausi didiji mirksiukas.gif As mielai ji isigyciau. Mazaji turiu, noreciau ir didziojo bigsmile.gif O mazaji naoju ivairiems pjaustymams, smulkinimams. Man jis nepamainomas thumbup.gif

4u.gif zinau kur gauti , bet ar verta ? nezinau ar man jo is tikro reikia g.gif
Atsakyti