Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Kaciusss @ 2011 01 14, 02:06)
gal galeciau gauti kataloga elektronini?

Katalogas Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2011 01 14, 01:06)
gal galeciau gauti kataloga elektronini?

o čia dar būna visokios mėnesio akcijos 4u.gif

http://www.tvarkoslinija.lt/

arba čia http://www.kitaforma...bdfac08cbfd8c40
Atsakyti
Labai sudomino indai gaminimui mikrobangų krosnelėje. Parašykit naudotojos smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 01 12, 20:16)
Kiek turim TW,niekam nėr priekaištų. Bet vat toks reikaliukas su bulvių skustuku.Karts nuo karto lupant bulvę iškrenta tas geležiukas (ta prasme ašmenys). Čia taip turi būt,ar ne?

Man irgi kartais iskrenta, bet isidedu ir toliau varau biggrin.gif. Tik stai koks klausimas del mano ir tevuku skustuku (jie irgi salotini turi) - naudojam juos jau kokie 2 metai, bet viena puse jau gerokai isdilus, kazin ar tokiu atveju turetu juos pakeisti? g.gif

QUOTE(Katinukas @ 2011 01 13, 10:35)
Aš irgi galiu tik pagirti sūrinę. Turiu vidutinio dydžio. Laikome ir sūrį ir dešras ir šiaip visokius rūkytus mėsgaliukus  biggrin.gif  Ir laikosi puikiai, ir šaldytuve jokio kvapo nėra. 10 balų iš 10  thumbup.gif

Mamai nupirkau vidutine surine tai labai ja dziaugiasi, o sau pasiemiau didziaja, nes maniau taip pat kaip jus, laikyti ne tik suri, bet ir desras bei rukytus mesos gaminius kartu, deja labai trumpai viskas laikydavo schmoll.gif. Dabar stovi didzioji nenaudojama, nes vien suriams man ji per didele, ruosiuosi vidutine isigyti kada ax.gif.
Beje, perskaiciuis jusu atsiliepimus pamaniau, gal mano saldytuvui TW indai nelabai tinka naudoti, nes ne tik surineje, bet ir Fridgesmart'e ziauriai rasojo indas is vidaus (net visos darzoves budavo slapios ir neilgai sukezusios unsure.gif ).
Atsakyti
Turiu skustuką tokį raudoną, naudoju jau gal 3 metus ir mano taip pat jau gerokai išdilęs unsure.gif Man irgi įdomu, keičia juos ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 14, 13:22)
Turiu skustuką tokį raudoną, naudoju jau gal 3 metus ir mano taip pat jau gerokai išdilęs  unsure.gif  Man irgi įdomu, keičia juos ar ne?  g.gif

Aš keičiau: Vilniuje pakeitė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
o kokia garantija šitiems TW gaminiams? g.gif ar yra?
Atsakyti
gamykliniam brokui teikia 30 metų garantija 4u.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as biggrin.gif
turejau as pirmiausia didziaja surine, nes kaip ir daugelis galvojau,kad laikysim ir desras ir mesas ir surius - ne velnio! Galiu drasiai teigti,kad didzioji surine tikrai per didele jei seimyna ne didele ir nesiruosiat ten laikyti maisto, pyragu, kepiniu ir t.t. (kaip auksciau skaiciau). Todel savo didziaja surine padovanojau tetai biggrin.gif ji jos labai norejo ir naudoja, man didzioji buvo per didele, uzgriozdindavo puse lentynos doh.gif nervino,kad ant jos virsaus nieko negalima padeti (del filtro) todel netaupydavo vietos saldytuve ir t.t.
Tada nusipirkau vidutine, nes mazosios neapsimoka, ten tik vienas suris telpa. Ir galiu pasakyti savo pastebejimus, kad tik sitoj temoj paskaicius supratau,kad mano surine jau kokie metai stovi lentynoje nenaudojama doh.gif net nepajutau kaip pradejau nebenaudoti jos...mano saldytuvas nors ir naujas, bet man surine aprasodavo, todel mane tai nervindavo doh.gif suris jame issilaiko neapdziuna, mesyte irgi, bet as nemegstu tokio "bardako",kad mesa ir suris butu kartu. Tai va g.gif tokie mano pastebejimai. Man ji visiskai nereikalinga, tik todel,kad kazkaip nepatogi man, bet kas liecia jos funkcionaluma tai man viskas buvo gerai.

P.s. negalima laikyti surineje pelesinio surio su paprastu, nes tada visi suriai taps pelesiniais biggrin.gif jei valgote daug pelesiniu suriu reikia atskiros surines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 14 sausio 2011 - 15:45
Ir netgi balto pelesinio ir melynojo negalima kartu laikyti. Ir aplamai geriausia tik fermentinius surius jose laikyti. Man 2 rusiu suriai pilnai telpa ir mini surineje. Paskutiniu metu vis reciau vidutine issitraukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 14, 13:22)
Turiu skustuką tokį raudoną, naudoju jau gal 3 metus ir mano taip pat jau gerokai išdilęs  unsure.gif  Man irgi įdomu, keičia juos ar ne?  g.gif

o tai čia skaitosi brokas ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2011 01 14, 16:24)
gamykliniam brokui teikia 30 metų garantija 4u.gif

Atsakyti
sveikos,
turiu vaikiska lekstute-dubeneli, kiek zinau, jis turetu prilipt prie pavirsiaus, bet kiek bandziau, neprilimpa...gal turit patarimu ar jis ir neturi lipt? smile.gif
Atsakyti