Na pasisakysiu ir as
turejau as pirmiausia didziaja surine, nes kaip ir daugelis galvojau,kad laikysim ir desras ir mesas ir surius - ne velnio! Galiu drasiai teigti,kad didzioji surine tikrai per didele jei seimyna ne didele ir nesiruosiat ten laikyti maisto, pyragu, kepiniu ir t.t. (kaip auksciau skaiciau). Todel savo didziaja surine padovanojau tetai

ji jos labai norejo ir naudoja, man didzioji buvo per didele, uzgriozdindavo puse lentynos

nervino,kad ant jos virsaus nieko negalima padeti (del filtro) todel netaupydavo vietos saldytuve ir t.t.
Tada nusipirkau vidutine, nes mazosios neapsimoka, ten tik vienas suris telpa. Ir galiu pasakyti savo pastebejimus, kad tik sitoj temoj paskaicius supratau,kad mano surine jau kokie metai stovi lentynoje nenaudojama

net nepajutau kaip pradejau nebenaudoti jos...mano saldytuvas nors ir naujas, bet man surine aprasodavo, todel mane tai nervindavo

suris jame issilaiko neapdziuna, mesyte irgi, bet as nemegstu tokio "bardako",kad mesa ir suris butu kartu. Tai va

tokie mano pastebejimai. Man ji visiskai nereikalinga, tik todel,kad kazkaip nepatogi man, bet kas liecia jos funkcionaluma tai man viskas buvo gerai.
P.s. negalima laikyti surineje pelesinio surio su paprastu, nes tada visi suriai taps pelesiniais

jei valgote daug pelesiniu suriu reikia atskiros surines