Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vaidyte @ 2011 01 20, 22:54)
O gal dar apšviestute apie tą kepimo indą ,ultra pro berods...iš ko jis pagamintas , keliaaukštį rinktis ir naudojimo ypatumus...ačiū už kantrybę mirksiukas.gif

Nepatingekit kelis psl.atgal paskaityti visai nesenai diskutavom apie tuos indus ju pliusus ir funkcionaluma thumbup.gif dydzius ir ka juose gaminame. Pirmiausia tai renkantis siuos indus ziurekit ka gaminsit (ciela vista,mesa) ir kiek asmenu seima.
Indai pagaminti is ultralengvos medziagos (taip raso gamintojas), naujieji UltraPro yra patobulinti, galima kepti didesnej temp.nei buvo galima Uktra Plus, siluma inde pasiskirsto tolygiai, galima ir i kamera saldyti deti ir i mikrobange (aisq jeigu tilps) biggrin.gif , automatinis garu valdymas:
rankena ir dangtelis sukurti taip,kad nuleistu garu pervirsi ir t.t. ir pan. ir zodziu super indas, tikrai vertas tokiu pinigu thumbup.gif
Atsakyti
Nu atrodo seku puslapį nuo pradžių ir senąjį skaitinėju, bet neužstrigo už mano akies info apie šiuos indus, nebent nuo didelio kiekio info smegenys nebeatrenka info karsta.gif
ir vistiek mane domina iš ko jis pagamintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidyte: 20 sausio 2011 - 23:16
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 20, 22:18)
indeliui nieko, bet koki cheminiai junginiai išsiskiria iš šildomos plastmasės ir patenka į maistą, organizmą?...... manau neveltui gamintojas specialiai ženklina indus, kuriuos galima naudoti mikrobangų krosnelėje.

Va šitam tai aš tikrai pritariu, juk negydome slogos vaistais nuo viduriavimo lotuliukas.gif Kas mikrobangei, tas ir sukurta mikrobangei, o kas maisto saugojimui, tas saugojimui. Gal indukui ir nieko, o mums kažin ar nieko.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 20, 23:15)
Nu atrodo seku puslapį nuo pradžių ir senąjį skaitinėju, bet neužstrigo už mano akies info apie šiuos indus, nebent nuo didelio kiekio info smegenys nebeatrenka info  karsta.gif
  ir vistiek  mane domina iš ko jis pagamintas

Medziaga is kurios jis pagamintas, vadinasi politermis. 4u.gif Jeigu jums tai ka nors sako. Man tai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 21, 08:28)
Medziaga is kurios jis pagamintas, vadinasi politermis. 4u.gif Jeigu jums tai ka nors sako. Man tai nieko g.gif

Ačiū. Na,jei nežinai, visada gali pasidomėti mirksiukas.gif , man svarbu iš ko indas pagamintas, jei ruošiuosi jame gaminti
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 20, 23:54)
O gal dar apšviestute apie tą kepimo indą ,ultra pro berods...iš ko jis pagamintas , keliaaukštį rinktis ir naudojimo ypatumus...ačiū už kantrybę mirksiukas.gif

Rinkis vienaaukštį - nelabai pasiteisina tas kepimas dviem aukštais 4u.gif Jei norėsi dar vieno - nusipirksi antrą su dangčiu. Nes, jei nori, kad viskas mažumėlę apskrustų, turi būt tarpelis tarp jų. Geriau dėsi du, ant atskirų lentynėlių, abu su dangčiais. Liks tarpelis smile.gif
Bet ir vieno pakanka per akis smile.gif
O dėl dydžio - žiūrint kokio dydžio šeima smile.gif Man geriausi dydžiai 3,3l ir 5,7 l 4u.gif
Kitoms kiti patinka smile.gif

Super duper patiekalas UltraPro induose mano šeimai - kepti kiaulienos kauliukai 4u.gif Pamarinuoji, sudedi, uždengi ir kepi ax.gif Nei indo tepti, nei vandens pilti nereikia schmoll.gif Dar galima įdėti bulvių, pripjaustytų skiltelėmis. Skanumėlis wub.gif

Papildyta:
QUOTE(vilsva @ 2011 01 20, 21:27)
Vienos džiaugiatės  mirksiukas.gif  tom naujienom,pasidalinkit su visom  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif VASARIO NAUJIENOS 4u.gif
Svečiui užsakiusiam >120 Lt plačioji mentelė tik 8 Lt vietoj 39 Lt.
user posted image
Ovalių Optimum rinkinys 320 ml + 800 ml + 1,25 l + 1,7 l +2,1 l tik 144 Lt vietoj 181
user posted image user posted image
Kočėlas + korpusas koldūnams gaminti tik 99 Lt vietoj 113 Lt
user posted image user posted image
Picos ratukas +ratukas tešlai (viename įrankyje) tik 69 Lt vietoj 84 Lt.
user posted image
Turbo Quick Chef tik 110 Lt vietoj 119 Lt.
user posted image
Pjaustymo lentutė + 1,5 l mini max dubenėlis su dangteliu tik 85 Lt. vietoj 133 Lt.
user posted image

Atsakyti
Sveikos žinovės 4u.gif
noriu paklausti ar želė žieda galima naudoti tik želė gamybai ar dar kažkam,ar galima kišti į šaldyklį,į mikrobangę?
Ačiu.

Atsakyti
QUOTE(Pyramid @ 2011 01 21, 13:25)
Sveikos žinovės 4u.gif
noriu paklausti ar želė žieda galima naudoti tik želė gamybai ar dar kažkam,ar galima kišti į šaldyklį,į mikrobangę?
Ačiu.

želė žiedą naudoju-šaltienai, kepeninei, tinginiui, liežuviui želė, vynui. Į šaldiklį galima dėti.

daug receptų galite rasti čia:

http://www.supermama...;#entry43812944

http://www.supermama...;#entry43838067

user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Ka galetumete patarti teslos plakimui? Ar geri tie plakimo indai ar jie sandarus?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2011 01 21, 15:05)
Sveiki.
Ka galetumete patarti teslos plakimui? Ar geri tie plakimo indai ar jie sandarus?

Neseniai įsigyjau 2jų litrų ąsotį plakimui.Esu nerealiai patenkinta.Tokio tipo indo seniai ieškojau,nes dažnai užsiimu įvairiais kepiniais ir vien mikserio bei kombaine esančių indų nepakanka. Ąsotis talpus,plakant nesitaško,nes yra apsauga.Galų gale jei liko kokio skysčio,jį galima laikyti šaldytuve,nes yra dangtis.
Atsakyti
Picos ratukui bus nuolaida?! thumbup.gif bet jus man pasakykite ar yra TW koks indas/lekste/padeklas kuri butu galima ikisti su pica i orkaite, po to istraukti ir ant jo pacio supjaustyti pica gabaliukais? g.gif mano vyras paskutiniu metu laaabai pradejo megti kepti pica orkaiteje doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif jei galima su nuotrauka/nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 21, 15:40)
Picos ratukui bus nuolaida?!  thumbup.gif bet jus man pasakykite ar yra TW koks indas/lekste/padeklas kuri butu galima ikisti su pica i orkaite, po to istraukti ir ant jo pacio supjaustyti pica gabaliukais? g.gif mano vyras paskutiniu metu laaabai pradejo megti kepti pica orkaiteje  doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif jei galima su nuotrauka/nuoroda  4u.gif

Deja tokio indo nera schmoll.gif Ant silikoninio padekliuko picas kepti galima, bet negalima pjaustyti ant jo, pica reikia perkelti i lekste 4u.gif
Atsakyti