Merginos, gal kuri greit galesit padet, patart, kaip iskepti versienos sonkauliukus ultrapro, visada anksciau juos apvirdavau, tada pakepdavau, dabar noreciau kepti ultrapro, bet:
*kaip iskepti, kad butu minksti,na, ar koki marinata uzpilti, ar uzteks druskos, pipiru, ar galima bulve salia ipjaustyti
*kiek juos ten kepti,
*kokioje temperaturoje ir *kurioje elektrines orkaites lentynoje,
*uzdengtus ar ne.
Sonkauliu versienos turiu virs kilogramo, ultra pro 2l ir 3,3l staciakampis, galvoju kepti 3,3l inde.
Aciu iskart uz patarimus.
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 22, 12:19)
Merginos, gal kuri greit galesit padet, patart, kaip iskepti versienos sonkauliukus ultrapro, visada anksciau juos apvirdavau, tada pakepdavau, dabar noreciau kepti ultrapro, bet:
*kaip iskepti, kad butu minksti,na, ar koki marinata uzpilti, ar uzteks druskos, pipiru, ar galima bulve salia ipjaustyti
*kiek juos ten kepti,
*kokioje temperaturoje ir *kurioje elektrines orkaites lentynoje,
*uzdengtus ar ne.
Sonkauliu versienos turiu virs kilogramo, ultra pro 2l ir 3,3l staciakampis, galvoju kepti 3,3l inde.
Aciu iskart uz patarimus.
*kaip iskepti, kad butu minksti,na, ar koki marinata uzpilti, ar uzteks druskos, pipiru, ar galima bulve salia ipjaustyti
*kiek juos ten kepti,
*kokioje temperaturoje ir *kurioje elektrines orkaites lentynoje,
*uzdengtus ar ne.
Sonkauliu versienos turiu virs kilogramo, ultra pro 2l ir 3,3l staciakampis, galvoju kepti 3,3l inde.
Aciu iskart uz patarimus.
Sumetu i ultra pamarinavusi taip kaip noriu, arba paprastai kazkaip isdelioju arba dideliam 5l, arba lazanijos inde ir kepu, paprsatai



visada kepu vidurineje lentynoje (ten galvoju geriausia),gal kitos daro ir kitaip. Skanaus!
Pomona viska jau suporino del sonkauliuku
labai taikliai viskas pasakyta
tik jau tikrai nesugalvok pilt kokio skystalo kai desi kept i UltraPRo, nes tada jau visa diena jie ten vargs
O del lentynos i kuria det, tai niekad nesuk galvos, visad tik i zemesne, nes nepamirsk, kad Ultra Pro negali but virsutinese lentynose ir arti virsaus, jis turi nesiliest nei su sonais, nei su virsum, visur turi buti geri tarpai - kad nesudegintum jo





QUOTE(davija @ 2011 01 22, 13:39)
Pomona viska jau suporino del sonkauliuku
labai taikliai viskas pasakyta
tik jau tikrai nesugalvok pilt kokio skystalo kai desi kept i UltraPRo, nes tada jau visa diena jie ten vargs
O del lentynos i kuria det, tai niekad nesuk galvos, visad tik i zemesne, nes nepamirsk, kad Ultra Pro negali but virsutinese lentynose ir arti virsaus, jis turi nesiliest nei su sonais, nei su virsum, visur turi buti geri tarpai - kad nesudegintum jo 





Aciu labai uz patarimus.
Nea, aukstai tai nesugalvociau, bet galvoju ar per viduri ar zemiau leisti, pas mane net pacioje apat. lentynoje padejus lieka vis tiek pakankamai tarpas, na virs 5 cm.
O paprotinkit dar kiek laiko kepti tuos sonkauliukus, kad nekaisiot nosies ten per daznai tikrinant, jie tokie jauno versiuko, nedideli, bet ju nemazai ir mesytes ant ju pakankamai. Pomona sako kad bent jau 20 min, o kazkaip maniau kad ten bent jau valanda kepti....

Ir dar - o kokioje temperaturoje neparaset, cia svarbiausia, kad nesusivilint ir nesudziovint

As kepciau apie valanda
Viska kepu ant 175 laipsniu


QUOTE(davija @ 2011 01 22, 13:39)
Pomona viska jau suporino del sonkauliuku
labai taikliai viskas pasakyta
tik jau tikrai nesugalvok pilt kokio skystalo kai desi kept i UltraPRo, nes tada jau visa diena jie ten vargs
O del lentynos i kuria det, tai niekad nesuk galvos, visad tik i zemesne, nes nepamirsk, kad Ultra Pro negali but virsutinese lentynose ir arti virsaus, jis turi nesiliest nei su sonais, nei su virsum, visur turi buti geri tarpai - kad nesudegintum jo 





Kepu visada viduryje

QUOTE(laurindre @ 2011 01 22, 14:32)
Na 20 minučių ir man mažai rodos, na bent 40min ir tada tikrinti, ar valandą, visgi mėsa

Viskas, pasoviau jau i orkaite, dariau kaip Pomona parase, bulves tik kartu irgi sudejau, uzdengiau ir i vidurine lentyna 180 laipsniu, po valandos ziuresiu, kas gavos.
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus

Patarkite kuri darzoviu skustuka pirkti ,kuris butu patogesnis(pvz.bulvems,morkoms skusti)
Dekui



Sveikos merginos. As kazkada labai uzsimaniau dujines orkaites, bet dabar kai suzavejau TW sprendziu klausima ar TW indai nesigadins joje, tas pats Ultra pro puodas? Kaip jus galvojat

QUOTE(LaWita @ 2011 01 22, 17:47)
Patarkite kuri darzoviu skustuka pirkti ,kuris butu patogesnis(pvz.bulvems,morkoms skusti)
Dekui 



Man asmeniškai bulvėms ir morkoms geresnis žalias


QUOTE(vilsa @ 2011 01 22, 17:15)
Sveikos merginos. As kazkada labai uzsimaniau dujines orkaites, bet dabar kai suzavejau TW sprendziu klausima ar TW indai nesigadins joje, tas pats Ultra pro puodas? Kaip jus galvojat 

Aisku, jiems geriau elektrine orkaite, bet jei dujine nauja ir temperatura joje galima reguliuoti, tai tikrai turetu tikti

QUOTE(LaWita @ 2011 01 22, 17:47)
Patarkite kuri darzoviu skustuka pirkti ,kuris butu patogesnis(pvz.bulvems,morkoms skusti)
Dekui 



As tik viena galiu patart, paciupinekit juos, pabandykit su vienu, pabandykit su kitu ir jus nuspresit pati


Laukiam sonkauliuku
