QUOTE(Adryte07 @ 2011 02 04, 10:43)
merginos, kiek reikia atidaryti "skyluciu" FridgeSmart indelyje laikant morkas? Pas mane seni dar indai, tai nera ilietu nuorodu apie TAI
anksciau perkant sias dezes, prie kiekvienos turejo duoti lipdukus su visais paveiksliukais.
Papildyta:
QUOTE(vaidyte @ 2011 02 04, 12:06)
Vakar išbandžiau savo raviolinę...grrrr.......

kiek dirbau, o rezultatas

...bet greičiausiai ne ji kalta buvo, o tešla akmens kietumo, kočiojau liedama 9 prakaitus

, Dariau pagal Samėno receptą - fui...visai neužskaitau. Gal mamytės turi gerų receptų, nes jaučiu,kad raviolinė gali būti padėta į šalį...
P.S. bet patys ravioli - labai dailūs išėjo
bandykit pirktine sluoksniuota tesla pyrageliams su ivairiais idarais. kolege isbande kaledoms - visiems manau patiko, nes man taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2011 02 04, 13:05)
PC is IKi nekimba graziai iskrenta o TW grandau nuo dugno, gabalais iskrenta, tris kartus bandziau, dabar i sandeliuka numeciau
merginos o jus plastmasiniais indais serviruojate stala? Viena karta maciau, suprantau kad jie brangus TW ir t.t. nu bet pigus stikliniai is maximos tikrai vaizdelis geresnis
niekad nieks neprikibo prie tw silikono formu, nors ivairiausiu talpu ir formu naudoju apie 10 metu. reik ieskot priezasciu to, gal pvz. karsta isimdavote, gal tepdavote kuo ar barstydavo, o to daryt nereik... kodel metosi, parduokite pigiau mamytems kurios tik apsidziaugs tuo
Papildyta:
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 04, 14:17)
o tai kurios tada geriau?uzsisakiau 2 komplektus space maker?gal 1 komplekta parduot?(viena jau ispokavau)ir pirktis optimas?gal optimu spalva bus kita naujam kataloge?Nuotraukoj man jos atrodo siaurokos.
kiekvienas pasirenka sau patogiausia kolekcija. man puikiai tinka spacemaker, isigijau jas kai tik jos lietuvoje vos po viena talpa palaipsniui atsirado pries nemazai metu. lentynose atrodo puikiai, tinka ir vaikui, ir vyrui. atsidaro lengvai, yra galimybe uzfiksuoti sauksteli vidineje dangtelio puseje, kilpa yra pasiimti pasitraukus link saves is aukstesnes lentynos.
yra mamyciu, kurios gyvent negali be optimum. tai visai normalu
Papildyta:
Optimum jau yra ivairiausiu talpu ir spalvu buve: rozines, MU, prancuziskos, geletos, dryzuotos, zebro, spalvotas rinkinys ir t. t. Nebutina, jog jos butu kataloge. Kataloge tik mazoji visko dalis, kas yra tw. Yra ir siausu suapvalintais kampais Optimum, ir platesniu kt. spalvu, ir tu paciu kataloginiu.
Man Simphonija kolekcija atrodo lb. pigiai ir kazkaip lb. panaseja i plastmase. Puikiai atrodo stalai serviruoti visomis elegancijomis: melyna, zalia, raudona ir kt. Taip pat Prabanga ant stalo dziugina aki. Tiek senoji tamsiai melynais dangteliais, tiek juodais, tiek spalvota. Tokie stalai daro ispudi ir lauko pietums pavesineje, ir namuose. Tik sie indai reikalauja prieziuros, kad nesusibraizytu. Juos ir plauti reik atsargiai, ir sluostyti mikstomis sluostemis. Taip jie tarnaus ilgai. O i maximos ir kt. tiek stiklinius, tiek kerainius, tiek plastikinius indus ziuriu atsargiai. Pamastykim: is ko turejo buti tai pagaminta, jei kainuoja iki 1 lt vertes