Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(davija @ 2011 02 03, 23:27)
O man visai nelyginamos sios Optimum ir space maker g.gif ju formos ir turiai visiskai skirtingi mirksiukas.gif

Olimpiete, pavarei cai tu tikrai doh.gif bet as kazkaip nenoriu tiket kad tas pats biggrin.gif prasom ispudziais pasidalint po keliu ju plovimu, kad itikint lotuliukas.gif

A tai ko neverda diskusijos, kas bus gero su nauju katalogu tongue.gif  cool.gif jauciu kad bus naujienu nemazai, jei jau vasari zada dovanu 5 naujienas demonstruotojams, jei be proto visi daug pirks biggrin.gif

o tai kurios tada geriau?uzsisakiau 2 komplektus space maker?gal 1 komplekta parduot?(viena jau ispokavau)ir pirktis optimas?gal optimu spalva bus kita naujam kataloge?Nuotraukoj man jos atrodo siaurokos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2011 02 04, 10:43)
merginos, kiek reikia atidaryti "skyluciu" FridgeSmart indelyje laikant morkas? Pas mane seni dar indai, tai nera ilietu nuorodu apie TAI  rolleyes.gif

anksciau perkant sias dezes, prie kiekvienos turejo duoti lipdukus su visais paveiksliukais.
Papildyta:
QUOTE(vaidyte @ 2011 02 04, 12:06)
Vakar išbandžiau savo raviolinę...grrrr....... doh.gif  doh.gif  doh.gif  kiek dirbau, o rezultatas  schmoll.gif ...bet greičiausiai ne ji kalta buvo, o tešla akmens kietumo, kočiojau liedama 9 prakaitus verysad.gif , Dariau pagal Samėno receptą - fui...visai neužskaitau. Gal mamytės turi gerų receptų, nes jaučiu,kad raviolinė gali būti padėta į šalį...

P.S. bet patys ravioli - labai dailūs išėjo

bandykit pirktine sluoksniuota tesla pyrageliams su ivairiais idarais. kolege isbande kaledoms - visiems manau patiko, nes man taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2011 02 04, 13:05)
PC is IKi nekimba graziai iskrenta o TW grandau nuo dugno, gabalais iskrenta, tris kartus bandziau, dabar i sandeliuka numeciau

merginos o jus plastmasiniais indais serviruojate stala? Viena karta maciau, suprantau kad jie brangus TW ir t.t. nu bet pigus stikliniai is maximos tikrai vaizdelis geresnis

niekad nieks neprikibo prie tw silikono formu, nors ivairiausiu talpu ir formu naudoju apie 10 metu. reik ieskot priezasciu to, gal pvz. karsta isimdavote, gal tepdavote kuo ar barstydavo, o to daryt nereik... kodel metosi, parduokite pigiau mamytems kurios tik apsidziaugs tuo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 04, 14:17)
o tai kurios tada geriau?uzsisakiau 2 komplektus space maker?gal 1 komplekta parduot?(viena jau ispokavau)ir pirktis optimas?gal optimu spalva bus kita naujam kataloge?Nuotraukoj man jos atrodo siaurokos. ax.gif

kiekvienas pasirenka sau patogiausia kolekcija. man puikiai tinka spacemaker, isigijau jas kai tik jos lietuvoje vos po viena talpa palaipsniui atsirado pries nemazai metu. lentynose atrodo puikiai, tinka ir vaikui, ir vyrui. atsidaro lengvai, yra galimybe uzfiksuoti sauksteli vidineje dangtelio puseje, kilpa yra pasiimti pasitraukus link saves is aukstesnes lentynos.
yra mamyciu, kurios gyvent negali be optimum. tai visai normalu biggrin.gif
Papildyta:
Optimum jau yra ivairiausiu talpu ir spalvu buve: rozines, MU, prancuziskos, geletos, dryzuotos, zebro, spalvotas rinkinys ir t. t. Nebutina, jog jos butu kataloge. Kataloge tik mazoji visko dalis, kas yra tw. Yra ir siausu suapvalintais kampais Optimum, ir platesniu kt. spalvu, ir tu paciu kataloginiu.

Man Simphonija kolekcija atrodo lb. pigiai ir kazkaip lb. panaseja i plastmase. Puikiai atrodo stalai serviruoti visomis elegancijomis: melyna, zalia, raudona ir kt. Taip pat Prabanga ant stalo dziugina aki. Tiek senoji tamsiai melynais dangteliais, tiek juodais, tiek spalvota. Tokie stalai daro ispudi ir lauko pietums pavesineje, ir namuose. Tik sie indai reikalauja prieziuros, kad nesusibraizytu. Juos ir plauti reik atsargiai, ir sluostyti mikstomis sluostemis. Taip jie tarnaus ilgai. O i maximos ir kt. tiek stiklinius, tiek kerainius, tiek plastikinius indus ziuriu atsargiai. Pamastykim: is ko turejo buti tai pagaminta, jei kainuoja iki 1 lt vertes g.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 02 04, 13:29)
anksciau perkant sias dezes, prie kiekvienos turejo duoti lipdukus su visais paveiksliukais.
niekad nieks neprikibo prie tw silikono formu, nors ivairiausiu talpu ir formu naudoju apie 10 metu. reik ieskot priezasciu to, gal pvz. karsta isimdavote, gal tepdavote kuo ar barstydavo, o to daryt nereik... kodel metosi, parduokite pigiau mamytems kurios tik apsidziaugs tuo  4u.gif

Prie ankstesniu kolekciju Fridge smart indeliu lipduka su darzovemis ir rekomenduojamu angu atidarymu reikdavo pirkti papildomai, todel daug kas neturedavo ju, o del silikoniniu formu tai visiskai pritariu, nei karto nieks nera prilipe, greiciausiai neteisingai naudojate arba jau pazeistos, nes ju negalima nei stpriais indu plovikliais plauti, nei tepti riebalais, nei plauti indaplovese. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 04, 12:37)
Prie ankstesniu kolekciju Fridge smart indeliu lipduka su darzovemis ir rekomenduojamu angu atidarymu reikdavo pirkti papildomai, todel daug kas neturedavo ju, o del silikoniniu formu tai visiskai pritariu, nei karto nieks nera prilipe, greiciausiai neteisingai naudojate arba jau pazeistos, nes ju negalima nei stpriais indu plovikliais plauti, nei tepti riebalais, nei plauti indaplovese.  4u.gif

indaploves neturiu, su niekuo netepu ir neplaunu su jokiais plovikliais...... bandziau karta pyraga sugadinau ir numeciau po kiek metu vel istraukiau, tada jau kantri buvau du kartus bandziau ir nieko, o va kur pirktos is iki viskas super, nei jos spalva keicia nei kimba jokiu bedu, tikrai superines ir naudoju iprastai, kai reik ir su plovikliu isplaunu
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 02 04, 12:17)

Man spacemaker pačios mylimiausios 4u.gif

QUOTE(Saga @ 2011 02 04, 12:42)
indaploves neturiu, su niekuo netepu ir neplaunu su jokiais plovikliais...... bandziau karta pyraga sugadinau ir numeciau po kiek metu vel istraukiau, tada jau kantri buvau du kartus bandziau ir nieko, o va kur pirktos is iki viskas super, nei jos spalva keicia nei kimba jokiu bedu, tikrai superines ir naudoju iprastai, kai reik ir su plovikliu isplaunu

Niekada niekas neprikibo prie TW silikoninių, gal kokia brokuota Jums pakliuvo?
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 04, 14:37)
Prie ankstesniu kolekciju Fridge smart indeliu lipduka su darzovemis ir rekomenduojamu angu atidarymu reikdavo pirkti papildomai, todel daug kas neturedavo ju, o del silikoniniu formu tai visiskai pritariu, nei karto nieks nera prilipe, greiciausiai neteisingai naudojate arba jau pazeistos, nes ju negalima nei stpriais indu plovikliais plauti, nei tepti riebalais, nei plauti indaplovese.  4u.gif

taip. lipdukus pirkt reikejo, bet tai konsultanto darbas ir visad juos uzsakydavom atskirai, nes zmogus be ju tik su deze viena, kaip be ranku smile.gif . atiduodavau uz dyka perkanciai dezes, bet cia jau kiekvieno reikalas kas ir kaip.
Atsakyti
Prie silikonu man kimba tik biskvitai be riebalu 4u.gif Todel juos reikia patepti pries kepant sausus biskvitus 4u.gif

Del Space Maker ir Optima serijos, galiu pasakyti, kad vistik reikia ziureti konkretu atveji. Svarbiausia zinoti, kur jie bus laikomi. Jei lentynos aukstai - vienareiksmiskai Space Maker, tikrai patogu istraukti uz rankeneles, nors man ir siaurieji Optimos patogu paimti, nes telpa i ranka patogiai thumbup.gif O jei kokiam stalciuje ar istraukiamoje spintoje tai tik Optimos ir Kompaktines thumbup.gif
Bet kuriuo atveju, as savo balsa atiduociau Optimom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 04 vasario 2011 - 13:00
QUOTE(laurindre @ 2011 02 04, 14:53)
Prie silikonu man kimba tik biskvitai be riebalu 4u.gif Todel juos reikia patepti pries kepant sausus biskvitus 4u.gif

tokiu kept neteko, bet, jei isbandete ir pavyko - tuomet viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 02 04, 14:53)

Del Space Maker ir Optima serijos, galiu pasakyti, kad vistik reikia ziureti konkretu atveji. Svarbiausia zinoti, kur jie bus laikomi. Jei lentynos aukstai - vienareiksmiskai Space Maker, tikrai patogu istraukti uz rankeneles, nors man ir siaurieji Optimos patogu paimti, nes telpa i ranka patogiai thumbup.gif O jei kokiam stalciuje ar istraukiamoje spintoje tai tik Optimos ir Kompaktines thumbup.gif
Bet kuriuo atveju, as savo balsa atiduociau Optimom wub.gif

stalciuose man signature idealus bei senieji stalciaus indeliai, kuriu deja jau ner prekyboje verysad.gif
Atsakyti
Signature as isvis nei vieno nenaudoju schmoll.gif Bet tikrai yra zmoniu juos labai mylinciu wub.gif Man jie labai trapus atrodo, vienai klijentei pirma karta darant nuluzo tvirtinimas doh.gif , aisku pakeite, bet man jie nelabai patikimi atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 04, 13:05)
Signature as isvis nei vieno nenaudoju schmoll.gif Bet tikrai yra zmoniu juos labai mylinciu wub.gif  Man jie labai trapus atrodo, vienai klijentei pirma karta darant nuluzo tvirtinimas doh.gif , aisku pakeite, bet man jie nelabai patikimi atrodo g.gif

Turiu Signature, man jie nepakeičiami stalčiuose, kol kas tfu tfu tfu niekas nelūžo.
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2011 02 04, 06:40)
ir as viena ausimi girdejau, kad "Elegancija" isims is pasiulos... tad reikia dar suskubti susipirkti...  bigsmile.gif

kokia dar viena ausimi? CIA TIKRA INFO GAUTA IS OFISO!!!!!
Nebus:
silikonines formos karalienes (banguotais krasteliais);
Iso Duo serijos;
Elegancijos;
"BreadSmart" duonines (tos didziosios);
“ExtraPlus” indo 475 ml
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2011 02 04, 07:40)
o as nieko negirdejau schmoll.gif Man tai negaila elegancijos, as nelabao megeja situ serviravomo seriju : elegancijos ar prabangos. o ja mtyt kicia simfonija serija....
Vat Iso Duo serijos biski gaila ax.gif

Tikra nesamone jeigu elegancija pakeis simfonija, du nesulyginami dalykai ir savo dizainu ir groziu ir naudojimu... doh.gif siaubas... man ta simfonija tai tik maistui marinuoti tinka, nutrenkus balkone laikau...net nesinori ant stalo deti g.gif o elegancija tai ir i saliona ant stalo nebuvo geda kartais padeti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2011 02 04, 12:35)
Man Simphonija kolekcija atrodo lb. pigiai ir kazkaip lb. panaseja i plastmase. Puikiai atrodo stalai serviruoti visomis elegancijomis: melyna, zalia, raudona ir kt. Taip pat Prabanga ant stalo dziugina aki. Tiek senoji tamsiai melynais dangteliais, tiek juodais, tiek spalvota. Tokie stalai daro ispudi ir lauko pietums pavesineje, ir namuose. Tik sie indai reikalauja prieziuros, kad nesusibraizytu. Juos ir plauti reik atsargiai, ir sluostyti mikstomis sluostemis. Taip jie tarnaus ilgai. O i maximos ir kt. tiek stiklinius, tiek kerainius, tiek plastikinius indus ziuriu atsargiai. Pamastykim: is ko turejo buti tai pagaminta, jei kainuoja iki 1 lt vertes  g.gif

Na su situ pasakymu sutinku visais 200% thumbup.gif
Man simfonija irgi ziauriai pigiai atrodo, ta spalva tokia netikra, tokia pigi..grynai panaseja i plastmase ir nesinori deti ant stalo, o va elegancija ir ypac Prabanga tai super ir grazu ir praktiska..Iso Duo taip pat visada dedu ant stalo, vienam inde mesyte kitam bulves,kad neatsaltu..super, o ta simfonija tai man tikras nesusipratimas (ziurint i isvaizda), kaip ir alegra atsiradusi kataloge doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 04 vasario 2011 - 13:25
QUOTE(laurindre @ 2011 02 04, 15:05)
Signature as isvis nei vieno nenaudoju schmoll.gif Bet tikrai yra zmoniu juos labai mylinciu wub.gif  Man jie labai trapus atrodo, vienai klijentei pirma karta darant nuluzo tvirtinimas doh.gif , aisku pakeite, bet man jie nelabai patikimi atrodo g.gif

turiu pazystama, kuri irgi iskart sulauze kazkaip, bet pakeite ir su kt. daugiau taip ner buve. pirmaja didele isigijau pries kokius 8 metus gal. lb. smagios.
Papildyta:
Allegra ir kaina didele, ir didziausias siaubas tie dangteliai. saldainius tik slepiu istikruju. kai duodu sunui pasakau, jog gaus tik, jei pats atsidarys. tada ir juoko ir kanciu buna iki atidaro biggrin.gif . nors spalvu deriniai buve lb. grazus. visos vienu balsu tvirtino, jog grazu ziureti, bet naudoti... nelabai verysad.gif
Atsakyti