Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Elegancijos, bent jau zalios man visai negaila, nieko neturiu ir man jos visai nereikia. Melynu tik asoti su stiklinem turiu ir kolumbu tokiu spalvu. Kasdieniam naudojimui gerai. Stalo jais neserviruociau. Prabangos dubeneliai irgi vaikui duodu, kad indu nedauzytu doh.gif Bet tik kasdieniam naudojimui. Kai dovanu gati, tai tinka, pati nebuciau pirkusi.
Va Iso duo tai gaila, ypac Srvofikso g.gif Bet kazkodel manau, kad pasiulymuose bus kada nors, ar po koio pusmecio kitomis spalvomis atsiras g.gif
Allegra visa dukrai i kraiti sudejau, dar vakar dziaugesi, kad lbai grazi lotuliukas.gif
Manau, kad ir ji daugiau be dangciu bus naudojama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 04 vasario 2011 - 14:10
O man is serviravimo seriju graziausi juodi Allegro su samaniniu vidum, laukiu kada galesiu susipirkti visus. Tikrai namie neserviruoju stalo plastmasiniais indais, bet gamtoje ar sodyboje jie nepamainomi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 02 03, 19:59)
Pavarysiu ta proga ant TW sluosciu, tiksliau ant grindines  rolleyes.gif
Labai norejau grindu sluostes, na, akcija dar jai, 39 lt tas rinkinukas su dulkine sluostele, isigijau butent grindim valyt, bet paskaiciau kad indus labai gera sluostyt, pabandziau, nu kaip geria dregme, nu super super super

Gal galite patarti kaip jus tas sluostes plaunate?ar nieko bus jei jas skalbsiu skalbimo masinoje,su kitais skalbiniais? blush2.gif 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 02 04, 18:44)
Gal galite patarti kaip jus tas sluostes plaunate?ar nieko bus jei jas skalbsiu  skalbimo masinoje,su kitais skalbiniais? blush2.gif  4u.gif
Aciu 4u.gif

Kuo maziau plausi skalbimo masina, tuo ilgiau tarnaus. As plaunu rankomis ukiniu muilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 02 04, 17:44)
Gal galite patarti kaip jus tas sluostes plaunate?ar nieko bus jei jas skalbsiu  skalbimo masinoje,su kitais skalbiniais? blush2.gif  4u.gif
Aciu 4u.gif

Kaip tik sito daryti grieztai negalima schmoll.gif Bent jau kelis pirmus kartus, jas reikia plauti rankomis ir ukisku muilu 4u.gif O ir veliau jokiu budu negalima naudoti skalbiniu minkstikliu 4u.gif Dar jos ir dazo pradzioje, ypac ryskios. Tai geriau jas plauti atskirai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 04, 17:59)
Kuo maziau plausi skalbimo masina, tuo ilgiau tarnaus. As plaunu  rankomis ukiniu muilu  4u.gif

QUOTE(laurindre @ 2011 02 04, 18:01)
Kaip tik sito daryti grieztai negalima schmoll.gif  Bent jau kelis pirmus kartus, jas reikia plauti rankomis ir ukisku muilu 4u.gif  O ir veliau jokiu budu negalima naudoti skalbiniu minkstikliu 4u.gif Dar jos ir dazo pradzioje, ypac ryskios. Tai geriau jas plauti atskirai biggrin.gif

Nu va tik rupesti isigijau blush2.gif Visada virtuvinius ranksluoscius skalbiu kartu su kitais skalbiniais,o dabar pasirodo - teks rankomis plauti blush2.gif unsure.gif
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 02 04, 18:17)
Nu va tik rupesti isigijau blush2.gif Visada virtuvinius ranksluoscius skalbiu kartu su kitais skalbiniais,o dabar pasirodo - teks rankomis plauti blush2.gif  unsure.gif

Tai cia ne ranksluosciai schmoll.gif As jau kazkaip pripratau. Panaudoji, jei purvina isplauni ir tiek to vargo mirksiukas.gif Jos labai greitai dziuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 02 04, 18:17)
Nu va tik rupesti isigijau blush2.gif Visada virtuvinius ranksluoscius skalbiu kartu su kitais skalbiniais,o dabar pasirodo - teks rankomis plauti blush2.gif  unsure.gif

Aš pradžioje ploviau rankomis, dabar metu į skalbimo mašiną be minkštiklio ir viskas, bet atsargiai, pradžioje ryškios dažo. Man irgi nepatinka, kai reikia daiktams tarnauti.
Atsakyti
O as sluostes rankomis perplaunu, bet i menesi koki karta visas sudedu, grindines (pas mane viena parketui, kita plytelem), dulkiu, turiu Norwex pirstiniu dulkems, Trend ir kitokiu dar ten langams, akiniams, vonios kambariui, virtuvei ir ne virtuvei smile.gif tai jas visas skalbiu skalbimo masinoje tik vandenuke, ranku rezime, nepilu nieko, ir necentrifuguoju. Tarnauja puikiai, o jei deme kokia, tai iskart isplaunu pamirkius Ringuvos X lase istirpintam dideliam kiekyje vandens.

Cia dar del silikonu buvo, kad prilimpa dugnas, tai man yra taip buve, kai kepiau vidurineje lentynoje formose pyraga, bet dabar visada kepu tik apatineje ir niekada nebuvo prilipe, matyt auksciau kepant pyrago apacia neiskepa gerai.
Per viduri kepu dabar tik ant padeklo picas, sausainius ir sluoksniuotos teslos skanumynus.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 02 04, 15:10)
O man is serviravimo seriju graziausi juodi Allegro su samaniniu vidum, laukiu kada galesiu susipirkti visus. Tikrai namie neserviruoju stalo plastmasiniais indais, bet gamtoje ar sodyboje jie nepamainomi.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif

būtent į gamtą,sodybas,sodus,svečius - nesuduš,lengvi,patogūs....manau,ir išrankiausia nesiveža savo firminio patiekalo krikštolo vazoje į svečius ar į gamtą ....taip kad nereikia mūsų pašiepti,žinom ,kur jais naudotis ax.gif .....
Atsakyti
daug kas perka grazius tw dubenis ir kt. indus serviravimui ir tai jokia nuodeme ar skonio nebuvimas. tokius pinigus moket, taip girt ir tik vaikams zaist ar lauke valgyt - man tai nepriimtina. pati serviruoju, i darba nesu, kitiems dovanoju, jie naudoja dizdaiusiu svenciu metu serviravimui ir viskas cia gerai. as isvis alergija turiu, todel galiu saugiai valgyti tik is plastikiniu indu ir su plastikiniais irankais. kiekvienam savo - kas kaip nori, tas taip elgiasi su viskuo. man sie indai grazus ir mes is ju valgome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 02 04, 22:19)
daug kas perka grazius tw dubenis ir kt. indus serviravimui ir tai jokia nuodeme ar skonio nebuvimas. tokius pinigus moket, taip girt ir tik vaikams zaist ar lauke valgyt - man tai nepriimtina. pati serviruoju, i darba nesu, kitiems dovanoju, jie naudoja dizdaiusiu svenciu metu serviravimui ir viskas cia gerai. as isvis alergija turiu, todel galiu saugiai valgyti tik is plastikiniu indu ir su plastikiniais irankais. kiekvienam savo - kas kaip nori, tas taip elgiasi su viskuo. man sie indai grazus ir mes is ju valgome  biggrin.gif

atleiskit, pasmalsausiu, mano žiniomis saugiausios medžiagos yra - plienas, stiklas,keramika...o plastikas... g.gif
Atsakyti