Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kokio atlyginimo tikitės naujame darbe? (netto) (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
lera, sveikinam su nauja pradzia, bet ir uzmeks aki pas mus smile.gif

Laukiam sekanciu... as ir is tu, kur niekas niekoooooooooo
Atsakyti
Lera yess.gif Sekmes darbuose!
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 01 12, 17:27)
Kokios geros naujienos !!!! Sveikinam !!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Jei nepaslaptis, kokia darbo specifika?

Administratorė 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 01 12, 17:44)
Šaunuolė Lera, nuoširdžiai sveikinu  thumbup.gif  4u.gif  Kiek laiko užtrūko paieškos? smile.gif

Sėkmės, Viske  4u.gif
Aš irgi ryt į pokalbį einu, tikiuosi nenusivilti  ax.gif

Darbo ieškojau 3 mėn. pasyviai (dar dirbau, todėl tik paskaitinėdavau skelbimus, siunčiau tik ten, kur labai labai tiko) ir 3 mėn. aktyviai. Per pirmus mėnesius buvau dviejuose pokalbiuose, per sekančius, jei gerai suskaičiavau - devyniolikoje doh.gif Ir dar skaičiavau kiek CV išsiunčiau, nes turiu failiuką, kur saugau skelbimus pagal kuriuos siunčiau - 68 (bet gali būti paklaida, kadangi ne visą laiką siunčiau iš savo kompo). Tai tokia statistika 4u.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 12, 17:53)
Registruokis iš naujo  mirksiukas.gif  Tik teisinga emaila ivesk  smile.gif
Liuks, net pavydžiu  blush2.gif  Gal gali pasidalinti patirtimi, kaip derėtis dėl algos?  lotuliukas.gif 

Sėkmės visoms rytoj  thumbup.gif

Man šiandien liudna, net verkt norisi čia pasiskaičius Jūsų postus  doh.gif

Dėl algos - šiaip esu prasta derybininkė, bet šįkart kažkaip pajutau, kad mūsų su potencialiu darbdaviu santykiuose įvyko kažkoks lūžis, pajutau, kad jam tikau ir galiu prašyt daugiau, nei vien sutikti. Tada jie pasiūlė kiek gali duoti, pasakiau, kad save vertinu daugiau. Na, tada jau jie klausia nuo kokio minimalaus atlygio pradėčiau apie juos galvot (buvau paminėjusi, kad turiu dar vieną pasiūlymą, kurį pateikė tik šiandien. net klausė kokioj įmonėj, bet pasakiau tik sritį, pavadinimo ne). Na, aš pasakiau, jie išėjo pasitarti ir po to atėjo su pasiūlymu: pirmą mėn. tiek; antrą ir trečią mėn. tiek+; nuo ketvirto mėnesio tiek++. Atlyginimai peržiūrimi kas 6 mėn. Tai taip ir gavosi. Bet čia, aš manau, labai individualu ir kiekvienu atveju vis kitaip. Čia aprašiau tik savo atvejį...

Labai labai linkiu visoms nenusiminti 4u.gif Žinau, kad skamba banaliai, tačiau tikrai atsiras būtent tas, JŪSŲ lauktas darbas 4u.gif
Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Superiskos naujienos thumbup.gif vat, jautetes drasiau, nes jei ka butu likes planas B, ir gavot tai ko nusipelnet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 12, 17:53)

Man šiandien liudna, net verkt norisi čia pasiskaičius Jūsų postus  doh.gif

Na čia dabar console.gif Aukštyn nosį 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2011 01 12, 19:45)
Administratorė 4u.gif
Darbo ieškojau 3 mėn.

Labai įdomu buvo paskaityti "ataskaitą" smile.gif
Papildyta:
Kaunietės, ar kas nors buvote pokalbyje įmonėje P e n s i o n F u n d s B a l t i c? Jų skelbimas šmeižavo internete keletą kartų. Pakvietė mane į pokalbį (aš jiems cv nesiunčiau), bet paprašė atsinešti su savim:
asmens dokumentą blink.gif
pensijos kaupimo sutartį blink.gif blink.gif
Aš net suabejojau, kad dėl darbo kviečia g.gif Ar nebus taip, kad siūlys investuoti pinigėlius į jų fondus? g.gif
Atsakyti
Lera, nu fantastika thumbup.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2011 01 12, 19:45)
Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif

Sveikinu!!!!!! bigsmile.gif saunuole! drinks_cheers.gif as labai labai norejau admine dirbt.. bet dziaugiuos, kad neisidarbinau, nes supratau, kad ne man toks darbas.. nes vis tiek bent minimali dokumentacija daug kur eina ir t.t o su dokumentais man doh.gif streso per daug.. jau vien dabartinei darbovietei kol apsipratau tai doh.gif lotuliukas.gif saunuole tu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lera,2011 01 12, 19:45]
Administratorė 4u.gif

Lera, o kokie buvo reikalavimai, kaip administratorei? Uz ka busite atsakinga? Viskas domina, nes ieskau irgi tokio darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 12, 20:56)
Na čia dabar  console.gif  Aukštyn nosį  4u.gif

Papildyta:

Labai įdomu buvo paskaityti "ataskaitą"  smile.gif
Papildyta:
Kaunietės, ar kas nors buvote pokalbyje įmonėje P e n s i o n  F u n d s  B a l t i c? Jų skelbimas šmeižavo internete keletą kartų. Pakvietė mane į pokalbį (aš jiems cv nesiunčiau), bet paprašė atsinešti su savim:
asmens dokumentą  blink.gif
pensijos kaupimo sutartį  blink.gif  blink.gif
Aš net suabejojau, kad dėl darbo kviečia  g.gif  Ar nebus taip, kad siūlys investuoti pinigėlius į jų fondus?  g.gif

tai jau kaupi, kam kitu sutarciu?
nieko neduociau, kol nesuzinociau del ko ir kas kaip..
Atsakyti
[quote=dontstop,2011 01 12, 20:56]
Na čia dabar console.gif Aukštyn nosį 4u.gif

Papildyta:

Labai įdomu buvo paskaityti "ataskaitą" smile.gif
Papildyta:
Kaunietės, ar kas nors buvote pokalbyje įmonėje P e n s i o n F u n d s B a l t i c? Jų skelbimas šmeižavo internete keletą kartų. Pakvietė mane į pokalbį (aš jiems cv nesiunčiau), bet paprašė atsinešti su savim:
asmens dokumentą blink.gif
pensijos kaupimo sutartį blink.gif blink.gif
Aš net suabejojau, kad dėl darbo kviečia g.gif Ar nebus taip, kad siūlys investuoti pinigėlius į jų fondus? g.gif
[/quote]

Kažkaip manau, kad čia panašu kaip Finauga ar Modata... Tik pensijų kaupimą tektų pardavinėt. Mane į šias minėtas kvietė, nors irgi nebuvau siuntusi CV. Bet gal ir klystu, nes čia tik spėjimas 4u.gif

[quote=norma,2011 01 12, 21:13]
[quote=Lera,2011 01 12, 19:45]
Administratorė 4u.gif

Lera, o kokie buvo reikalavimai, kaip administratorei? Uz ka busite atsakinga? Viskas domina, nes ieskau irgi tokio darbo blush2.gif
[/quote]

Reikalavimai standartiniai: patirtis, komunikabilumas, organizaciniai įgūdžiai, šiek tiek užsienio kalbos (čia jau man pasisekė, nes nedaug jos tereikia) ir pan. Mano didžiausias pliusas, kad turiu patirtį vienoje įmonėje, administratorės, 5 m. Ir dar, kad dirbau, kaip pati išsireiškiau su jais kalbėdama 3 viename - buvau administratorė (raštai, korespondencija, skambučiai, svečiai, susirinkimai, pagalba vadovui ir t.t.), personalo vadybininkė (darbuotojų priėmimo, atleidimo, atostogų forminimas, darbo grafikai) ir sandėlio vadybininkė (bendravimas su tiekėjais, užsakymų formavimas, prekių priėmimas, SF pajamavimas, išlaidavimas, likučių kontrolė). Ir būsimam darbe funkcijos labai panašios, todėl, matyt, ir atsirinko...

Atsiprašau, kažkaip ne ten čia surašiau, tai nekaip atrodo 4u.gif Ai, šiandien jau jūs man atleiskit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 12 sausio 2011 - 20:47
Lera blink.gif nu cia tai bajeris.. as su tavim bendravau kaip su pazystama is SM.. nes ji irbgi lera.. parasiau sms, pasveikinau su darbu, sako, kad as dar vis bedarbe.. o pasirodo jusu nikai vienodi, tik jos jauciu nepabrauktas biggrin.gif
Atsakyti
turiu kl, pildausi per nauja cv. ir ten tie trumpi prisistatymai.

turiu aktyviu pardavimu srityje patirties, kaip parasyti priesingai. ? jau dvidesimt min suku galva biggrin.gif g.gif

kad ieskau ne aktyviu pardavimu,? ty uzkniso ikyrus siulymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 12 sausio 2011 - 21:17