[quote=dontstop,2011 01 12, 20:56]
Na čia dabar

Aukštyn nosį
Papildyta:
Labai įdomu buvo paskaityti "ataskaitą"
Papildyta:
Kaunietės, ar kas nors buvote pokalbyje įmonėje P e n s i o n F u n d s B a l t i c? Jų skelbimas šmeižavo internete keletą kartų. Pakvietė mane į pokalbį (aš jiems cv nesiunčiau), bet paprašė atsinešti su savim:
asmens dokumentą
pensijos kaupimo sutartį
Aš net suabejojau, kad dėl darbo kviečia

Ar nebus taip, kad siūlys investuoti pinigėlius į jų fondus?
[/quote]
Kažkaip manau, kad čia panašu kaip Finauga ar Modata... Tik pensijų kaupimą tektų pardavinėt. Mane į šias minėtas kvietė, nors irgi nebuvau siuntusi CV. Bet gal ir klystu, nes čia tik spėjimas
[quote=norma,2011 01 12, 21:13]
[quote=Lera,2011 01 12, 19:45]
Administratorė
Lera, o kokie buvo reikalavimai, kaip administratorei? Uz ka busite atsakinga? Viskas domina, nes ieskau irgi tokio darbo
[/quote]
Reikalavimai standartiniai: patirtis, komunikabilumas, organizaciniai įgūdžiai, šiek tiek užsienio kalbos (čia jau man pasisekė, nes nedaug jos tereikia) ir pan. Mano didžiausias pliusas, kad turiu patirtį vienoje įmonėje, administratorės, 5 m. Ir dar, kad dirbau, kaip pati išsireiškiau su jais kalbėdama 3 viename - buvau administratorė (raštai, korespondencija, skambučiai, svečiai, susirinkimai, pagalba vadovui ir t.t.), personalo vadybininkė (darbuotojų priėmimo, atleidimo, atostogų forminimas, darbo grafikai) ir sandėlio vadybininkė (bendravimas su tiekėjais, užsakymų formavimas, prekių priėmimas, SF pajamavimas, išlaidavimas, likučių kontrolė). Ir būsimam darbe funkcijos labai panašios, todėl, matyt, ir atsirinko...
Atsiprašau, kažkaip ne ten čia surašiau, tai nekaip atrodo

Ai, šiandien jau jūs man atleiskit