Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kokio atlyginimo tikitės naujame darbe? (netto) (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 17, 11:46)
pukeli,koks noriu skelbimas buvo?

mane jau neviltis, siunciau 11.26 skelbima, ziuriu, vel iesko sausio menesio skelbimuose. tai nesuprantu, ar jei neranda tinkamu kandidatu, ar cia issidirbineja. manes nekviete,tik as zinau,kad ten tinku, nes dirbau 3 metus. bet niekaip nesuprantu, kodel ir vel deda toksius kelbimus nejau, nepraejau... atrankos... blink.gif ar jie perskaite ir istryne,kas ju akimis nepatiko... ir klaidu nera... kad isbrokytu.. nu nzn nzn

Tikiuosi normaliai rašote, ne taip kaip čia? blush2.gif Nes atrodo ne kvaila esat, o šitoks stilius blush2.gif Tik neįsižeiskit, racionaliai pažvelkim, o maža kas, gal nesusimąstot apie tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 17 sausio 2011 - 12:03
Pasirodo jau gavau pinigus iš DB

Ieškojo apskaitininkės
Atsakyti
Aš tai ir negalėčiau iš DB nieko gauti, esu dieninio skyriaus studentė... Tas pats jiems, magistras, ar bakalaurantas. Studentas ir viskas. Turi patirties, ar neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 17 sausio 2011 - 12:05
QUOTE(Transcendens @ 2011 01 17, 13:02)
Tikiuosi normaliai rašote, ne taip kaip čia?  blush2.gif  Nes atrodo ne kvaila esat, o šitoks stilius  blush2.gif Tik neįsižeiskit, racionaliai pažvelkim, o maža kas, gal nesusimąstot apie tai...

cia laisvas stilius, ten solidziai, tik pagrindiniai zodziai, ka jei raso patys
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 17, 13:02)
Pasirodo jau gavau pinigus iš DB

Ieškojo apskaitininkės

jie bankrutuojantys, skolu turi iki ausu. atlyginimas veluoja per 4menesius..
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 17, 12:06)
cia laisvas stilius, ten solidziai, tik pagrindiniai zodziai, ka jei raso patys

Aš ir SM esu darbo pasiūlymą gavusi. Toks paprastas ten buvo, bet vis vieną biggrin.gif O jei užsiminsite apie savo darbo pobūdį ir rašysite solidžiai ir gražiai, maža kas? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Transcendens @ 2011 01 17, 13:08)
Aš ir SM esu darbo pasiūlymą gavusi. Toks paprastas ten buvo, bet vis vieną biggrin.gif O jei užsiminsite apie savo darbo pobūdį ir rašysite solidžiai ir gražiai, maža kas?  biggrin.gif  4u.gif

as jau nuo snd ieskausi uzsienio darbo(nors vis dar studijuo ju darbo birzos pasiulymus), nes cia perspektyvu nematau ir kuo toliau, matau, kad.. tad galiu rasyti ir kalbeti ka noriu.
yra kam sekasi, yra kas, turi idet 1000% darbo, kad pasiimtui graza 10%.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 17, 14:06)
jie bankrutuojantys, skolu turi iki ausu. atlyginimas veluoja per 4menesius..

Kas čia tokie bankrutuojantys?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 17, 13:51)
Kas čia tokie bankrutuojantys?

noriu
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 17, 12:46)

mane jau neviltis, siunciau 11.26 skelbima, ziuriu, vel iesko sausio menesio skelbimuose. tai nesuprantu, ar jei neranda tinkamu kandidatu, ar cia issidirbineja.

Aš tokiais atvejais galvoju, kad nieks pas juos nepadirba, įsidarbina ir po trumpo laiko išeina ax.gif Vadinasi, ten nieko gero ax.gif
Atsakyti
Eikit, negali būti blink.gif Kažkada prieš metus buvau pas juos, Kaune. Tai taip gražiai ten viskas atrodė ir atranką vykdžiuosios merginos (moterys) kompetentingos pasirodė. Man ši agentūra yra viena labiausiai žinomų LT. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad jie bankrutuoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 17, 14:24)
Eikit, negali būti  blink.gif  Kažkada prieš metus buvau pas juos, Kaune. Tai taip gražiai ten viskas atrodė ir atranką vykdžiuosios merginos (moterys) kompetentingos pasirodė. Man ši agentūra yra viena labiausiai žinomų LT. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad jie bankrutuoja...  g.gif

jie jau yra bankrutave, tik dabar yra ta stadija, kai nurasytos skolos, bando atsistoti, bet nieko gero.

moterys tai fainos, bet uztat sefas... tikras karalius biggrin.gif
Atsakyti
Ryt einu į pokalbį. Agentūra mano duomenis perdavė thumbup.gif Kad tik naudos iš to būtų....
Atsakyti