Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kokio atlyginimo tikitės naujame darbe? (netto) (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 10, 14:27)
o saket iskarto, kad netinka, ar taip ir nepasaket? 4u.gif

Nesakiau, kai paklausė, ar tinka jų sąlygos, sakiau, kad galvosiu, iškart atsakyti negaliu cool.gif
Atsakyti
Va gerulis http://www.cvmarket....klamos-agentura
ta paskutinė darbo aprašymo eilutė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 10, 14:01)

lotuliukas.gif na bet alga pakankamai nebloga uz vaiku prieziura, puodeliu plovima tongue.gif
Atsakyti
Gal ir nebloga alga, bet šita agentūra prieš kokius tris mėnesius ieškojo administratorės, skelbimas identiškas anam, tik senesniame nebuvo minimas apie puodeliu plovima ir vaiku priežiūrą... g.gif Matyt kandidatės nervai neailaikė vaiku klyksmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 10, 15:46)
Gal ir nebloga alga, bet šita agentūra prieš kokius tris mėnesius ieškojo administratorės, skelbimas identiškas anam, tik senesniame nebuvo minimas apie puodeliu plovima ir vaiku priežiūrą... g.gif Matyt kandidatės nervai neailaikė vaiku klyksmo  lotuliukas.gif

na ir prisnekejot cia per siandien, nauja savaite smile.gif as buvau sian vienam pokalbyje...ir vel laukti savaite reik, praeita sav. buvau, tai ats sake po dvieju savaiciu. labai jau ilgai jie visi renkasi, matyt per didelis pasirinkimas g.gif

Tas skelbimas tai gerulis "kiti administratoriui iprasti darbai"
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 01 10, 15:56)
praeita sav. buvau, tai ats sake po dvieju savaiciu. labai jau ilgai jie visi renkasi, matyt per didelis pasirinkimas  g.gif

Aš buvau penktadienį pokalbyje, tai reikia laukti atsakymo iki sausio pabaigos, t y virš 3 sav wacko.gif Ir tai tik pirmas etapas, antras irgi turbūt kokias 2 sav trunka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 10, 15:58)
Aš buvau penktadienį pokalbyje, tai reikia laukti atsakymo iki sausio pabaigos, t y virš 3 sav  wacko.gif Ir tai tik pirmas etapas, antras irgi turbūt kokias 2 sav trunka  unsure.gif

blink.gif va cia tai yra ziauru. Bet dabar kitaip turbut ir nebuna, jauciu jei esi super puper vadybininkas, tai gal ir gali pasakyt iskart "Sveikinu, gavot darba"..bet kitais atvejais reik laukti laukti laukti... kadangi as nevadybininke tai laukiu vis dar biggrin.gif nieko, ateis ir i mano kiema svente smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi ryt i pokalbi lekiu thumbup.gif po nauju gal darbo rinka atsigavo, nes pradejau sulaukti pasiulymu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 10, 16:09)
as irgi ryt i pokalbi lekiu thumbup.gif po nauju gal darbo rinka atsigavo, nes pradejau sulaukti pasiulymu thumbup.gif

Tikrai atsigavo šiek tiek drinks_cheers.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 10, 14:01)

lotuliukas.gif taigi prie reikalavimu raso, jog reikalingas humoro jausmas!
Atsakyti
o as rinkos atsigavimo nepajauciau blush2.gif per siandien maciau tik 1 skelbimą, kur galėčiu CV siųsti... reiks vakare motyvacini parasyt ax.gif
Atsakyti
Merginos, o ką sakot per pokalbį, kuomet klausia, kiek algos norite gauti? Sakote, kad bandomuoju noriu tiek, o po bandomojo tiek? Ar bandot aiškintis, ką siūlo įmonė? Kaip manot, realiai,ar po bandomojo būna padidinti atlyginimai?
Atsakyti