Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kokio atlyginimo tikitės naujame darbe? (netto) (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 20, 12:21)
niekaip neapsisprendziu i kokia sali vaziuot dirbti. anglija-airija atkrenta o kitos?
nes lt, nebematau perspektyvos.

Perspektyviausios šalys: Norvegija, Danija, Švedija, dar Vokietija, bet reikia mokėti vokiečių ax.gif
Atsakyti
Jo,aš irgi rinkčiaus Skandinaviją. Bet yra vienas dalykas, kurį reikia suprasti prieš emigruojant. Tu vietiniams ten visada būsi svetimšalis. Ir tavo vaikai. Danijoj tai tikrai. Bet jau kas liečia visas soc.garantijas tai thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu drinks_cheers.gif Man irgi, kur dirbau teko daryti viska. Na, tik buhalteriniu dalyku ne, bet ir valytoja, ir graviruotoja, ir pakuotoja... Nors buvau priimta kaip maketuotoja. Jau po savaites pasake kad "mes cia apsitvarkom patys, valytojos neturime". Teko ir pora kartu ju sandeli tvarkyti, nuo grindu iki lubu taip sakant. Vadovas tai apskritai ateidavo 10-11 h i darba, kartais pralaukdavau ju puslavandi - valanda, kol ileis i patalpas ir duos darbo. Aisku ir atlyginimas veluodavo, jau buvo pasigirde kalbu "mums puse metu nemoka, negi manai kad daug cia uzdirbam?" Ai, pamirsau paminet, kad tai buvo seimyninis verslas. Taip gaila dabar tu progu, kurias praleidau tada, kai dirbau, o dabar aisku ir i pokalbius nekviecia, nes posventinis laikotarpis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 20, 11:21)
niekaip neapsisprendziu i kokia sali vaziuot dirbti. anglija-airija atkrenta o kitos?
nes lt, nebematau perspektyvos.

Čia truputį ne ta tema, čia "Kaip neprarasti optimizmo", o tu čia pesimistiškai visai nu biggrin.gif

Va čia Mamos užsienyje
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 13:07)
o dabar aisku ir i pokalbius nekviecia, nes posventinis laikotarpis  verysad.gif

Kaip nekviečia? blink.gif Dar ir kaip kviečia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 20, 13:05)
Jo,aš irgi rinkčiaus Skandinaviją. Bet yra vienas dalykas, kurį reikia suprasti prieš emigruojant. Tu vietiniams ten visada būsi svetimšalis. Ir tavo vaikai. Danijoj tai tikrai. Bet jau kas liečia visas soc.garantijas tai thumbup.gif

Et...kad dauguma mūsų čia jaučiamės svetimšaliais ax.gif vsio, daugiau neofftopinu 4u.gif
Atsakyti
dontstop, nezinau kokia Jusu sritis, bet manes kolkas nieks nekviecia, nors pries sveintes kviesdavo..
pritariu butėė, norsd ir nesinori sioje temoje pesimizmo propaguoti.
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 14:38)
dontstop, nezinau kokia Jusu sritis, bet manes kolkas nieks nekviecia, nors pries sveintes kviesdavo..
pritariu butėė, norsd ir nesinori sioje temoje pesimizmo propaguoti.

Jeigu jus nekviečia į pokalbius, tai ne dėl to, kad dabar neva postšventinis periodas ax.gif Nenoriu jus tuom kaip nors įžeisti 4u.gif
Atsakyti
nu va ka tik po pokalbio, biggrin.gif optimistiskai save ivertinau, kad nepakvies 2 pokalbiui,

tai dabar dar optimistiskiau ziuresiu jusu rekomendacijas. (rusu anglu, vokieciu- susikalbu)
tikiuosi donstop neismes manes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 20 sausio 2011 - 14:02
dontstop, suprantu ka norite pasakyt, taciau mastau, jei esu tokia jau beviltiska, kodel pries sventes turejau 3 pakvietimus,(nuejau tik i 1). (tuo metu dar dirbau). O dabar - stilis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 15:16)
dontstop, suprantu ka norite pasakyt, taciau mastau, jei esu tokia jau beviltiska, kodel pries sventes turejau 3 pakvietimus,(nuejau tik i 1). (tuo metu dar dirbau). O dabar - stilis... doh.gif

beviltiska neesat, gal neskaito jusu cv, ar mazas pasirinkimas, ar negavo laisko, daug niuansu.
beviltiska, sedet ir nieko, nieko neveikt ir tada sakyt kodel neskambina, nekviecia.

kaip ir prekyboje, taip ir darbo paieskose, pakilimai ir nusileidimai. vienu metu supuola, arba visiskas stilis tam tikra laika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 01 20, 15:02)

tikiuosi donstop neismes manes 4u.gif

Ta prasme? unsure.gif
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 01 20, 15:16)

Jokiais būdais nemanau, kad esat beviltiška schmoll.gif Norėjau pasakyti, kad jei siunčiat siunčiat siunčiat cv, visur rašot motyvacinį, ir po 20 bandymų nei vienas nepakviečia - na, vadinasi vertėtų peržiūrėt cv ir/ar motyvacinio turinį unsure.gif Arba savo skelbimų atrankos kriterijus unsure.gif

Prieš šventes kaip tik buvo štilis (aišku, tai nereiškia, kad išvis nieks nieko nekvietė, va jus kvietė smile.gif ), dabar šioks toks atsigavimas, ir skelbimų daugiau, ir pokalbių daug kam daugiau..

Kodėl jus dabar nekviečia - na gal taip sutapo, palaukit, gal pirmadienį ims ir pakvies iškart į kokias 4 vietas smile.gif 4u.gif
Atsakyti