Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus? (2)

QUOTE(Gladness @ 2011 04 28, 15:17)
Man ir kazkaip tas ikvepimas visa laika isgaruoja po keliu menesiu biggrin.gif
Ar internetiniam puslapiuke vesiesi, ar exceli gaminiesi? smile.gif

Gaminuos Excel, kazkaip nematau jokiu internetinio psl. privalumu. Ale cia svarbu, kad kantrybes uztektu ilgiau negu iki kitos algos smile.gif Nes mes dazniausiai susirupinam taupyt, kai jau pinigai i gala cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2011 04 28, 18:50)
Aš viską registravau gana smulkiai ir buvau nelabai maloniai nustebinta, nes jei atrodo, kad kam nors išleidi mažai, tai visai nereiškia, kad iš tikrųjų taip ir yra ax.gif

Bet tai ne visada reiskia, kad tu dalyku gali atsisakyti. Kad ir Gladness minetu mesos atveju.
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2011 04 29, 10:51)
Bet tai ne visada reiskia, kad tu dalyku gali atsisakyti. Kad ir Gladness minetu mesos atveju.

Priklauso nuo to, koks yra skaičiavimo tikslas - jei tik žinot, kiek išleidi, tai taip - nereikės nieko atsisakyti, bet jei norėsis taupyti - neišvengiamai teks ko nors atsisakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 29 balandžio 2011 - 18:52
QUOTE(Sophi @ 2011 04 29, 19:49)
Priklauso nuo to, koks yra skaičiavimo tikslas - jei tik žinot, kiek išleidi, tai taip - nereikės nieko atsisakyti, bet jei norėsis taupyti - neišvengiamai teks ko nors atsisakyti ax.gif

Aš nematau didelio skirtumo ar ta lentelė susidarys iš 10 eilučių ar iš 20 eilučių - tiesiog smulkiau išskirsčius aiškiau žinai kam kiek išleista.

o va dar norėčiau pasidomėti jūsų - jei jau laikot indėlius procentam, tai kokias maždaug sumas dedat? Na, jei pasidėjus pvz. 500 lt metam laiko palūkanų gauni apie 25 lt. Man atrodo nelabai su tokia santaupa ką nuveiksi, aišku tai geriau nei nieko, bet visgi pinigai jau turi būti įšaldyti, o jei dar administravimo mokesčiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 04 30, 19:50)
  o va dar norėčiau pasidomėti jūsų - jei jau laikot indėlius procentam, tai kokias maždaug sumas dedat? Na, jei pasidėjus pvz. 500 lt metam laiko palūkanų gauni apie 25 lt. Man atrodo nelabai su tokia santaupa ką nuveiksi, aišku tai geriau nei nieko, bet visgi pinigai jau turi būti įšaldyti, o jei dar administravimo mokesčiai? g.gif

Atsiprašau, o kur jūs radote indėlius su 5 proc.?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 04 30, 21:53)

O cia daug ar mazai? g.gif
mano drauge man rodos 6 ar 7 gauna.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 04 30, 21:53)

keli psl atgal merginos jau buvo įdėjusios nuorodų
http://www.indeliai....alukanu-normos/

čia jau į konkrečią kredito uniją ilindau
http://www.juku.lt/indeliai/

Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2011 04 30, 22:35)
O cia daug ar mazai?  g.gif
mano drauge man rodos 6 ar 7 gauna.

jei turi keletą dešimčių tūkstančių atliekamų litukų, tai gal ir neblogai

Per paskaitą vienas dėstytojas sakė, kad jo draugas gauna 18% palūkanų, bet šios paslapties anas draugas niekam neišduoda. Kiek tiesos, nžn., bet manau įmanoma, pvz. skolinant pinigus nekilnojamo turto perpirkėjams/perpardavėjams, bet rizikos irgi nemažai....
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 04 30, 22:45)

Per paskaitą vienas dėstytojas sakė, kad jo draugas gauna 18% palūkanų, bet šios paslapties anas draugas niekam neišduoda. Kiek tiesos, nžn., bet manau įmanoma, pvz. skolinant pinigus nekilnojamo turto perpirkėjams/perpardavėjams, bet rizikos irgi nemažai....

imanoma ir ne tik 18%, bet tokie procentai buna tik su rizikingais zaidimais, pvz su akcijos zaidziant arba kaip tu sakei, su nekilnojamu turtu smile.gif
Atsakyti
LELIJABALTA , žinau aš tas nuorodas mirksiukas.gif . Bet gal kas žino kas duoda kaupiamiesiems indėliams dideles palūkanas.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 01, 12:29)
LELIJABALTA , žinau aš tas nuorodas  mirksiukas.gif . Bet gal kas žino kas duoda kaupiamiesiems indėliams dideles palūkanas.

gal reiktų eiti į savo banką ir tartis su vadybininku asmeniškai, jie gali pasiūlyti ir palankesnes palūkanas jums, jei tarkim esate ilgametė šio banko klientė ar dar kas nors...
Atsakyti
sveikutes smile.gif as savo banke turiu kaupaimaji indeli pasidejsu ri kuozna men man i ji iplaukia po 100 lt nes kiatip pati to nesusitaupyciau va blush2.gif o cai iskart nuraso ir ramu mb tai moka nuo korteles nenusiimti mirksiukas.gif o man sunkiau taip nedaryt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 04, 19:49)
Naudojuosiu "Excel"io failiuku thumbup.gif

Gal galite pasidalinti tuo failiuku? Dabar vedu ranka sąsiuviny, bet kažkaip atsibodo, norisi turėti kompiutery biggrin.gif
Atsakyti
Atnaujinta "namų buhalterijos" versija - parsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 25 birželio 2011 - 12:32