Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus? (2)

QUOTE(archeologe @ 2011 04 02, 15:53)
Sveikos

norėčiau ir aš prisijungti, perskaičiau visus pasisakymus apie taupymą ir deliosiuos kažkokį planą.

Rekomenduoju pradėti nuo išlaidų registravimo mirksiukas.gif Labai padeda susiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 04 02, 15:53)
Sveikos

norėčiau ir aš prisijungti, perskaičiau visus pasisakymus apie taupymą ir deliosiuos kažkokį planą. Kol kas pas mane palaida bala pinigai vos atėją dingsta niekur doh.gif  Maisto išmetama n, n daiktų priperkama reik nereik svarbu pigiau doh.gif žodžiu aš ta kuriai pinigai piniginę drasko. Bet viskas nusprendžiau susiimt ir pradėt taupyt

Sveika wink.gif linkiu sėkmės, dalinkis savo įspūdžiais, kokiais patarimais pasinaudojai, ir galnet pati kokį naują dviratį išrasi - lauksim 4u.gif

O su tuo maistu, tai reikia laiko išmokti nepirkti visko, nes aceit sutaupysiu ns pigiau smile.gif pačiai buvo užėję tokie bairiai - o akcija, o pigiau, o noriu... ir paskui žiūrėk sugedo... Svarbiausia neprisipirkinėti pieno produktų (nebent galima juos šaldyti pvz. varškę), bei vaisių smile.gif

dbr jau kažkiek išmokau, iš į šiukšlinę patenka tik ant žemės išsivoliojęs maistas biggrin.gif
Atsakyti
o jūs kuri nors naudojatės kompiuterinėmis asmeninių finansų programomis?

Bandysiu naudotis čia pasiūlytu kažkurios dalyku kur peržiūrėt pigutis lt prekybos centro akcijas ir susideliot kur ką pigiau galima nusipirkti, kadangi netoli namų yra ir norfa ir rimi ir maxsim dideli prekybos centrai manau pavyktu einant su vaiku pasivaikščiot prasisukt. Be to bandysiu apsipirkt kartą savaitei, nes nemoku taip jei reikia cukraus nusipirkt tik cukraus dažniausiai grįžtu su pilnu maišu, manau konkretus sąrašas ką valgysiu tą savaitę ir ko gali prireikt padės nesilankyt parduotuvėse dažniau
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 04 04, 09:57)

as naudojuosis manofinansai.lt puslapiu, man patogus visai, toks paprastas, be didesniu mandrumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 04 04, 09:57)

Naudojuosiu "Excel"io failiuku thumbup.gif
Atsakyti
o man isivaizduojate , geriausia yra tusinukas ir sasuvinukas, neprilipo man tos lenteles.
be to, as ten surasau ka kur planuoju isleisti, o kitame stulpelyje ka realiai isleidau ir kam, tuo paciu pasikontrpliuoju save, ax.gif
Atsakyti
As pasidariau exelyje, bet nesinaudoju kol kas, nes turiu taikyti kad kompas laisvas butu. Todel vedu sasiuvinyje. Vienoje lentelėje- maistas kiekine išraiska, kitoje lenetelėje fiksuojama pnigų srautai:pajamos (vienoje grafoje) ir išlaidos (maistas, skanumunai, ukines, apsirengimas, higienos, kuras, kitos prekes, mokesciai).
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 04 07, 10:54)
o man isivaizduojate , geriausia yra tusinukas ir sasuvinukas, neprilipo man tos lenteles.
be to, as ten surasau ka kur planuoju isleisti, o kitame stulpelyje ka realiai isleidau ir kam, tuo paciu pasikontrpliuoju save,  ax.gif

man irgi geriausia popieriukas ir pieštukas thumbup.gif Buvau pradėjus naudoti "kur dingsta pinigai" puslapiu, bet neprilipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 04 07, 11:54)

nuo to pradėjau, bet visiškai nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 04, 19:49)
Naudojuosiu "Excel"io failiuku thumbup.gif

Aš irgi. Aišku, per keletą metų pats failiukas kiek pasikeitė, bet man jis pats patogiausias, nors gal kitam pasirodytų komplikuotas. Bet darau tik sau, tai, kaip excelio mylėtoja, nepatveriu nepridėjus navarotų biggrin.gif

Su vaikais turėsim taupų savaitgalį - važiuojam į Klaipėdą, pirkau bilietus su beta.lt akcija, vienam žmogui buvo 39 Lt į abi puses. Na, tiek ten to taupumo, išleisim kažkiek, bet be tos akcijos tikrai nebūčiau tokios pramogos pasidariusi.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 04 07, 20:49)
Su vaikais turėsim taupų savaitgalį - važiuojam į Klaipėdą, pirkau bilietus su beta.lt akcija, vienam žmogui buvo 39 Lt į abi puses. Na, tiek ten to taupumo, išleisim kažkiek, bet be tos akcijos tikrai nebūčiau tokios pramogos pasidariusi.

Super - kiek laiko praleist?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 07, 20:57)
Super - kiek laiko praleist?

Neradau pigios nakvynės, tai būsim tik vieną dieną, ryte atvažiuojam, vidurnaktį išvažiuojam biggrin.gif
Atsakyti