Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus? (2)

QUOTE(Bekasė @ 2011 07 29, 19:25)
Spaudziant ir taupant ta linkme remonta buvo galima pradeti zymiai anksciau, bet tai tikrai nera prioritetas. Kaip ir nera prioritetas viska kuo reiciau truks plys pabaiti

Jums ne prioritetas, o mums dar ir koks 4u.gif
Teisingai Sophi rašo, kad būtina išsiaiškinti remonto smulkmenas: pvz. stengiamės viską daryti kokybiškai, nes man kokybė (už atitinkamą kainą) yra labai svarbu, nenoriu mokėti du kartus ax.gif
Atsakyti
Dariausi asmenybės testų, tai net ten išėjo, kad mėgsta taupyt pinigus biggrin.gif
Atsakyti
O kas cia per testas? Gal internetinis koks? ax.gif Man kazi ar gautusi toks rezultatas, bet vis tiek idomu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 08 09, 20:30)
O kas cia per testas? Gal internetinis koks?  ax.gif Man kazi ar gautusi toks rezultatas, bet vis tiek idomu?  rolleyes.gif

ir mane sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
Pradėjau nuo MBTI - geras, bet apie taupymą nebuvo.
Apie taupymą radau čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 08 10, 11:57)
Pradėjau nuo MBTI - geras, bet apie taupymą nebuvo.
Apie taupymą radau čia 4u.gif

Greitai "prasizondavau", MBTI buvau atlikusi studijų metais, dabar žiūriu rezultas pasikeitė ax.gif o antrasis patiko, labai konkretus, daug tiesos atradau 4u.gif
Atsakyti
Labai patikoo MBTI - is vienos puses rezultatas nustebino, is kitos - tipazo tiksliau ir neaprasysi unsure.gif
O va tas kitas, kaip ir itariau, taupumo nenurode kaip prigimtines savybes. Nu reiskias irgi teisingas biggrin.gif
Atsakyti
Pagal abu testus aš inspektorė, tai kaip ir dėliojasi viskas į savo vietas rolleyes.gif
Atsakyti
Užtikau visai neblogą svetainę - paprastai ir aiškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 06 25, 13:32)
Atnaujinta "namų buhalterijos" versija - parsisiųsti 4u.gif

Sveiki, bandau ir aš išlaidas registruoti, nes viskas brangsta, o alga lieka ta pati, taip kad tenka suktis su ta pačia suma. Anksčiau turėjau paprastą excelio failiuką, bet labai patiko šis, tik, deja, radau klaidų, gal būtų įmanoma jas kaip nors pataisyti? Kol kas užkliuvo 1 lentelėj blogai sumuojama drabužių bendra suma (neprideda prie bendros sumos viršutinių rūbų sumos). ax.gif
Atsakyti
Aš senesne versija naudojuosi, tai viskas OK.
Parašykit dėl to SM nariui MuntasAs arba čia smile.gif
Atsakyti
Neperku "akcijiniu", "nukainotu" ir kt panasiu prekiu. Perku tik tai, ko siuo metu reikia, o ne tai, kas siuo metu "pigiau"
Atsakyti