QUOTE(Tikrė @ 2011 07 29, 13:16)
Sveikata leidžia, nors aišku dviejų dienų poilsis būtų geriau nei tik vienos
tik man iš principo būtų labai kvaila, jei dejuočiau, jog pinigėlių trūksta, o nieko nedaryčiau, kad tai pakeisčiau 

Bet darymas gali būti labai skirtingas. Va jūs gyvenate neįrengtam bute. Nežinau kaip jus, bet mane mano pačios savu laiku padarytas kvailas pasirinkimas gyventi statybose nedžiugina ir per laiką visokie smulkūs susierzinimai susikaupia ir prasiveržia skundais, nepasitenkinimu ar dar kaip nors. Ir tokioje situacijose aš matau galimybė daryti du labai skirtingus dalykus.
Jūs renkatės pasispausti dar labiau, padirbti savaitgaliais ir potencialiai sutrumpinti tą gyvenimo statybose laikotarpį kokia 10-20 proc. Nu bet toks pasirinkimas ir taip nekokią šiandieninę savijautą padaro dar prastesne.
O galima rinktis pinigus ir laiką, skirtą kokiai tai remonto daliai, panaudoti šiandieną malonumą teikiančiai veiklai - pramogos, atostogos ir panašiai. Remontas pailgės - gal? Bet šiai dienai savijauta bus geresnė, o iš čia žiūrėk ir koks kūrybiškas sprendimas kils kaip uždirbti, pigiau padaryti ar dar kas nors.
Kaip tik nuo rytojaus galiu pradėti spręsti dilemą, ką iš šių dalykų rinktis. Turiu 4 savaites atostogų ir reikalingus pinigus statyboms pilnai užbaigti. Manau iš esmės per 4 savaites spėčiau susitarti su visais meistrais ir suorganizuoti visus darbus, kad po to iki šalčių jie būtų pilnai užbaigti. Na taupančios - kokie būtų pasiūlymai? Aš tai dar negalvoju - pradėsiu galvoti nuo pirmadienio, nes savaitgalį varau į jūros šventę, o paskui aplankyti dukrą. Tai pradžia nelabai kokia, nepanašu, kad statybos bus užbaigtos