Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus? (2)

QUOTE(pinkrose @ 2011 11 15, 18:21)
aš buvau pasiryžus taupyt, nes išleidžiam tikrai labai daug maistui, nu bet paskaičius už kiek pragyvena 2asm šeima, tai 4kart mažiau nei mes. tai ką dabar man daryt, nes aš taip nesugebėsiu, dingo visas ūpas verysad.gif
reiks vyrui uždraust pietaut darbo metu kavinėj, tegul nešasi iš namų, kad bent kiek motyvacija taupyt būtų. dabar neskaičiuoju kiek išleista, nenoriu susinervuot. neisiu į pardę iki šeštadienio schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Jums ir nebūtina išleisti tiek, kiek išleidžia kiti maistui, kiekvieno skirtingi meniu, valgymo kiekiai bei dažnumai wink.gif
Na pietai kavinėje tikrai išeina nemažai, jei kavinė yra kavinė, o ne darbo valgykla (maniškis darbe už 4lt persivalgo, tai iš namų neštis tas pats ar brangiau išeitų, o valgytų sausiakus, o darbe į tą kainą ir sriuba ir kartštas ir gėrimas įeina thumbup.gif ).

Jūs pabandykit pradžioj bent 10% sumažinti išlaidas, jei viskas OK kitą mėnesį dar 10%, tol kol jausitės gerai, bet nebadausite wink.gif o per 3-4mėn rasit savo naują meniu ir naują sumą maistui 4u.gif

O tie kurie nori per vieną mėnesį sumažinti išlaidas dvigubai, sunkiai su tuo susitvarko, jaučiasi kaip vargšai ir patiria stresą, kuris atbaido nuo tolimesnių taupymų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 15, 21:09)
O tie kurie nori per vieną mėnesį sumažinti išlaidas dvigubai, sunkiai su tuo susitvarko, jaučiasi kaip vargšai ir patiria stresą, kuris atbaido nuo tolimesnių taupymų wink.gif

drinks_cheers.gif labai teisingas pastebėjimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 15, 21:09)
Jums ir nebūtina išleisti tiek, kiek išleidžia kiti maistui, kiekvieno skirtingi meniu, valgymo kiekiai bei dažnumai wink.gif
Na pietai kavinėje tikrai išeina nemažai, jei kavinė yra kavinė, o ne darbo valgykla (maniškis darbe už 4lt persivalgo, tai iš namų neštis tas pats ar brangiau išeitų, o valgytų sausiakus, o darbe į tą kainą ir sriuba ir kartštas ir gėrimas įeina  thumbup.gif ).

Jūs pabandykit pradžioj bent 10% sumažinti išlaidas, jei viskas OK kitą mėnesį dar 10%, tol kol jausitės gerai, bet nebadausite wink.gif o per 3-4mėn rasit savo naują meniu ir naują sumą maistui  4u.gif

žiūriu super forumą atradau. nu patarimai nerealūs bigsmile.gif
AČIŪ 4u.gif
ale tikrai, jeigu aš bandysiu per pusę nurėžt išlaidas, tai tikrai stresas bus. o čia pamažu pats tas. svarbiausia, kad aš žinau klaidas savo. kuo rečiau į pardę tuo geriau, o tokius dalykus, kaip nu ką veikiam, gal po pardes pasitūsom, visiškai užrišt reikia thumbup.gif naudos jokios, tik šššš prisiperki doh.gif
Atsakyti
Dabar visos mane akmenim apmėtys ir sakys esu melagė biggrin.gif jau esu pasakojus, bet pasikartosiu:

Praėjusį pavasarį gyvenau viena, su vaikinu buvau išsiskyrus, ir kažkurį mėnesį maistui išleidau 32lt iš jų 5lt maitinimasis ne namie lotuliukas.gif
sekdavau kiekvieną centą, todėl išlaidas žinau tikslias smile.gif

na kolkas dar gyva ir sveika esu biggrin.gif
Papraščiausiai, turėjau labai daug visokiausių kruopų namie - pusryčiams avižinė košė, grįžti kokią 17val vėl ką nors pavalgai (gaila nebeprisimenu kuom misdavau)... Žinau tik tiek, kad valgydavau žiauriai daug visokių košių g.gif

skamba greičiausiai žiauriai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 15, 23:45)

kam cia taip taupete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 15, 21:45)
Praėjusį pavasarį gyvenau viena, su vaikinu buvau išsiskyrus, ir kažkurį mėnesį maistui išleidau 32lt iš jų 5lt maitinimasis ne namie  lotuliukas.gif

žiauriai skamba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 15, 22:49)
kam cia taip taupete? g.gif

Taupiau, kad taupyti... kad turėti neliečiamų pinigų kuo daugiau, su savo studentės, nieko negaunančios iš tėvų, pajamom smile.gif
Čia buvo mano "kas per daug tas nesveika" smile.gif
Atsakyti
O E-maximoj galima apsipirkinėti tik vilniečiams? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

noreciau pasitikslinti 4u.gif ar cia rasydamos pinigu sumas isleidziamas maistui ir turite omeny vien tik maista,t.y is ta pinigu suma neieina jokios higienos prekes,sikpopierius,valikliai,sveitikliai ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 11 15, 23:51)
Sveikos,

noreciau pasitikslinti  4u.gif  ar cia rasydamos pinigu sumas isleidziamas maistui ir turite omeny vien tik maista,t.y is ta pinigu suma neieina jokios higienos prekes,sikpopierius,valikliai,sveitikliai ir pan  g.gif

Tik maistą 4u.gif šikpopieriaus niekas nevalgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vida88 @ 2011 11 15, 13:45)
Man patiko prekintis e-Maximoje, susitaupo daug laiko, kuro (sąlyginai) ir neprisiperki ko nereikia - visad prekinuosi su sąrašu, be to būna nuolaidos tik perkantiems el. būdu  biggrin.gif Dabar veža nemokamai už 50 lt, tai ir 2 kart per savaitę kartais išsikviečiu  thumbup.gif

thumbup.gif laukiu ir as kada Kaune atsidarys
Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2011 11 15, 22:45)
Dabar visos mane akmenim apmėtys ir sakys esu melagė biggrin.gif jau esu pasakojus, bet pasikartosiu:

Praėjusį pavasarį gyvenau viena, su vaikinu buvau išsiskyrus, ir kažkurį mėnesį maistui išleidau 32lt iš jų 5lt maitinimasis ne namie  lotuliukas.gif

na kolkas dar gyva ir sveika esu biggrin.gif
Papraščiausiai, turėjau labai daug visokiausių kruopų namie - pusryčiams avižinė košė, grįžti kokią 17val vėl ką nors pavalgai (gaila nebeprisimenu kuom misdavau)... Žinau tik tiek, kad valgydavau žiauriai daug visokių košių  g.gif

kai gyveni su vaikais tai krupom nepasimaitinsi,nors mano vyras irgi kai dirba sunku darba tai jam irgi norisi mesos ar zuvies pavalgyti,kasdien turi buti sriuba,gyvenciau viena tai galeciau vien kruopom ir bulvel gyventi cool.gif
Papildyta:
Tik maistą šikpopieriaus niekas nevalgo
Jeigu tik maista tai as isleidziu tada turbut dar maziau maistui...... vat reikes pasiskaiciuot ir kita menesi parasysiu,aisku jeigu kam idomu.
Okas del parduotuviu ejimo kasdien tai idomiai gaunasi,bent pas mane, einu kasdien po 50 kartais isleidziu,einu kas 5 dienas kokias 60kokiun litu isleidziu.....kaip cia gaunasi tai nesuprantui, nors einu tik su sarasiuku.... tai stengiuosi jau eiti kai kas nors baigiasi arba nebera is ko pietru gamint seimynai thumbup.gif
Atsakyti
Man nepavyksta apsilankyti pardej tik viena karta savaitej, einam vos ne kasdien, nes tai duona baigesi, tai batonas, tai dar kas nors doh.gif
Atsakyti