Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

o man papuola jaunatis biggrin.gif
Atsakyti
ar yra merginu, kurios dabar darysis op?
Atsakyti
norejau paklausti ar daktaras pagal jusu veido forma padaro nosyte kokia tiktu?ant kompo parodo kaip mzd atrodysi po operacijos?nes as noriu darytis,bet nznz kokia man tiktu
Atsakyti
man padare tris pavyzdzius is ju klause kuris man labiausiai patiko, nuomones abieju sutapo, o kaip gausis kas zino, tikiuosi, kad gerai, labai tikiuosi
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Skaiciau Jusu komentarus ir tyliai pavydejau biggrin.gif Noriu ir as estetines nosytes operacijos. Esu Kauniete, galvoju apsilankyti pas G. Papečky. Gal kuri esat buvusi pas šį gydytoją? Kokia nuomonė?smile.gif
Beje mano nosies galiukas apvalus, panašus į bulvę, kai šypsausi jis itin išpaltėje ir atrodau kaip ančiasnapis sad.gif Gal kuri turėjo tokios nosies operacija, kaip ji jum pavyko ?
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2011 02 22, 18:24)
Sveikos, merginos smile.gif Skaiciau Jusu komentarus ir tyliai pavydejau biggrin.gif Noriu ir as estetines nosytes operacijos. Esu Kauniete, galvoju apsilankyti pas  G. Papečky. Gal kuri esat buvusi pas šį gydytoją? Kokia nuomonė?smile.gif
Beje mano nosies galiukas apvalus, panašus į bulvę, kai šypsausi jis itin išpaltėje ir atrodau kaip ančiasnapis sad.gif Gal kuri turėjo tokios nosies operacija, kaip ji jum pavyko ?

doh.gif doh.gif doh.gif
labas, jau vien isgirdus Papeckio pavarde - siurpas mums senbuvems nugara nubega doh.gif unsure.gif pasiskaityk musu temas visas, viena forumiete Ppeckis taip subjaurojo!!! verysad.gif Jos nickas Angelinka, susirask ja ir perskaityk jos zinutes is nosies korekcijos temos wink.gif
Atsakyti
Kaune yra ir geresniu daktaru, nei G.P. 4u.gif
Atsakyti
Gal turit konkrečiai kažkuriuos daktarus omeny? Skaitydama pastebėjau, kad nemažai pagirų sulaukia Jankūnas, jis berods operuoja Klaipėdoje.
Beje ar būtų įmanoma pamatyti Jūsų nuotraukas? Dairausi plastinės chirurgijos tinklapiuose, bet ten fotogalerijos labai skurdžios smile.gif beje man būtų įdomu sužinot ką pasakytumėt apie mano nosį, ar jai yra vilties tapti dailesne ? smile.gif
Atsakyti
Mergytes, kaip manot (kas buvot Viksraicio ar Atrausko pacientes), ar nieko jei nenuvaziuosiu konsultacijai po triju menesio, o vaziuosiu tik po pusmecio?.. g.gif
Nu siaubingai nera laiko sad.gif Visa diena praktiskai reikia tam aukot..
Atsakyti
Otina,

as vaziavau tik tam reikalaui, kad pagal sutarti numatyta tos konsultacijos, ir maniau, jei kazkas bus negerai po gijimo proceso, kad nepripaisytu man to fakto, kad neatvykau laiku i numatyta konsultacija ir jie nepastebejo kazkokiu procesu negeru... Bet jei tu jautiesi gerai, nosyte gyja puikiai - manua ispek chirurga ir gali nevaziuoti smile.gif
Atsakyti
o kaip kaikaras kaune?kokie atsiliepimai pas ji?
Atsakyti
siame forume berod niekas pas Kaikari nesidare g.gif pataisykit, jei klystu smile.gif
Atsakyti