Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Sakykit, o kada mazdaug randas pradeda nykti? Man jau trys menesiai, o jis dar ryskus, papudravus neuzsimaskuoja tik patamseja g.gif
Atsakyti
[quote=Jolika0,2011 05 11, 14:54]
Sakykit, o kada mazdaug randas pradeda nykti? Man jau trys menesiai, o jis dar ryskus, papudravus neuzsimaskuoja tik patamseja g.gif

Na, mano randas iki siol matosi, neisnyko - praejo jau 8 men po op. O kai issipudruoju, isvis isryskeja, nes i ta rando grioveli pudra nepataiko doh.gif Bet del to nesuku sau galvos, iskelus galva nevaikstau ir nesimato jis. Kitoms gal isnyko visai arba vos matosi. kiekv. organizmui skirtingai. g.gif

Beje, kaip tavo nosiukas gyja? Yra kokiu pasikeitimu i gera ar i bloga puse? Buvai jau pas gydytoja triju men proga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xtinna: 11 gegužės 2011 - 13:59
QUOTE(Jolika0 @ 2011 05 11, 12:54)
Sakykit, o kada mazdaug randas pradeda nykti? Man jau trys menesiai, o jis dar ryskus, papudravus neuzsimaskuoja tik patamseja  g.gif

Man beveik 10 mėn., iki šiol tepu Dermatix, bet randas neišnyko, bet nekreipiu dėmesio aš į jį smile.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2011 05 11, 14:56]
[quote=Jolika0,2011 05 11, 14:54]

Beje, kaip tavo nosiukas gyja? Yra kokiu pasikeitimu i gera ar i bloga puse? Buvai jau pas gydytoja triju men proga?
[/quote]

Na kaip ir normaliai, noretusi dar kad nors kazkiek pasiauretu is priekio. Vienoj pusej randejimas yra, bet tie guzeliai minksteja, tai tikiuosi, kad jie pranyks. Galiukas per tuos tris menesius labai nusmuko, tai dabar jau neramu, kas bus toliau blink.gif
Pas gydytoja eisiu uz savaites.
Gerai, kad atslugus didziajam tinimui aplinkiniai net nepastebi, kad kazkas daryta nosiai tongue.gif

O kaip tavasis nosiukas? Praejus jau 8 men gal tvarkosi i gera? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2011 05 11, 15:09)
Man beveik 10 mėn., iki šiol tepu Dermatix, bet randas neišnyko, bet nekreipiu dėmesio aš į jį  smile.gif

Tai tikriausiai jau reikes susitaikyti, kad ir liks taip doh.gif
O kaip tau, Blogyte, ar dar kazkiek pasiaurejo nosiukas is priekio? Patenkinta vaizdu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 05 11, 14:35)
Na kaip ir normaliai, noretusi dar kad nors kazkiek pasiauretu is priekio. Vienoj pusej randejimas yra, bet tie guzeliai minksteja, tai tikiuosi, kad jie pranyks. Galiukas per tuos tris menesius labai nusmuko, tai dabar jau neramu, kas bus toliau  blink.gif
Pas gydytoja eisiu uz savaites.
Gerai, kad atslugus didziajam tinimui aplinkiniai net nepastebi, kad kazkas daryta nosiai tongue.gif

O kaip tavasis nosiukas? Praejus jau 8 men gal tvarkosi i gera?   ax.gif
Papildyta:
Tai tikriausiai jau reikes susitaikyti, kad ir liks taip  doh.gif 
O kaip tau, Blogyte, ar dar kazkiek pasiaurejo nosiukas is priekio? Patenkinta vaizdu?  ax.gif

Iš priekio jau į žmogų panaši biggrin.gif gumbelis šiek pamažėjo, kol nežiūriu į nuotrauką kas buvo prieš, tai nosis nelabai patinka, bet kai pažiūriu ką turėjau, tai esu patenkinta dabartine nosyte ax.gif

xtinna, kaip tu laikaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 11 gegužės 2011 - 15:07
Niekas man jau nebesusitvarkys, laukia antrine korekcija, tik aisku, kai bus imanoma, nes kai bus baby, gal pati maitinsiu, tai uztruks laiko. Siaip buvau pas V.J., nieko gero ir jis nepamate, sake, praejus tiek laiko jau niekas nesikeis tikrai. Taip idomiai issireiske, kad kaulas mano pasmuko zemyn, todel ir tapo ji lb lb riesta. Kazkaip man keistai skamba - nei vienai jo pacientei nepasmuko, o butent man eme ir idubo. zodziu neigia jis, kad per daug kaulo nuskele, sako jei butu per daug nuskeles, butu atgal idejes per op. Dbr teks ja vel istiesinti, saiurinti galiuka is abieju pusiu ir leisti siek tiek zemyn ji. nezn nezn, visos ji taip gyre, o mane jis normaliai sudirbo is visu pusiu verysad.gif
Cia gal dar mano organizmas nestumo metu nepagerino gijimo, kad butent as ta nelaimingoji pas jankuna, kuriai visiskai nepavyko op. deja schmoll.gif Pradziai po gimdymo praejus kuriam laikui suleis man gelio, istiesins nugarele, ziuresim, kaip tada atrodys nosis. doh.gif

Blogiausia, kad mano nosis po op raudonuoja, tokie remai gaunasi - visas galiukas raudonesnis nei visas veidas g.gif Nezinau, ar tas reiskinys praeis ar taip ir liks visam doh.gif

ar yra kuriai taip su tuo paraudimu nosies galiuko?
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2011 05 11, 22:06)
Niekas man jau nebesusitvarkys, laukia antrine korekcija, tik aisku, kai bus imanoma, nes kai bus baby, gal pati maitinsiu, tai uztruks laiko. Siaip buvau pas V.J., nieko gero ir jis nepamate, sake, praejus tiek laiko jau niekas nesikeis tikrai. Taip idomiai issireiske, kad kaulas mano pasmuko zemyn, todel ir tapo ji lb lb riesta. Kazkaip man keistai skamba - nei vienai jo pacientei nepasmuko, o butent man eme ir idubo. zodziu neigia jis, kad per daug kaulo nuskele, sako jei butu per daug nuskeles, butu atgal idejes per op. Dbr teks ja vel istiesinti, saiurinti galiuka is abieju pusiu ir leisti siek tiek zemyn ji. nezn nezn, visos ji taip gyre, o mane jis normaliai sudirbo is visu pusiu verysad.gif
Cia gal dar mano organizmas nestumo metu nepagerino gijimo, kad butent as ta nelaimingoji pas jankuna, kuriai visiskai nepavyko op. deja  schmoll.gif Pradziai po gimdymo praejus kuriam laikui suleis man gelio, istiesins nugarele, ziuresim, kaip tada atrodys nosis.  doh.gif

Blogiausia, kad mano nosis po op raudonuoja, tokie remai gaunasi - visas galiukas raudonesnis nei visas veidas  g.gif Nezinau, ar tas reiskinys praeis ar taip ir liks visam  doh.gif

ar yra kuriai taip su tuo paraudimu nosies galiuko?

klausyk,o klausiai ar antrinej korekcijoje vel nenukris,neidubs tau kaulas? kas bus jei ir vel tas pats pasidarys,arba blogiau... . g.gif
o del raudono galiuko,tai manau ,kad permazai laiko praejo,,susitvarkys,,,leisk jam normaliai savaime uzgyti..tarkim man randas w formos,,,po triju metu nesimato niekam ,tik man nes as zinau kad jis yra,tas pats ir su raudonumu, leisk odai sugyti nusesti audiniams....
o kam tau gelio leis?jis juk laikinas tiktai
Atsakyti
[quote=TiscaTiara,2011 05 12, 00:14]
klausyk,o klausiai ar antrinej korekcijoje vel nenukris,neidubs tau kaulas? kas bus jei ir vel tas pats pasidarys,arba blogiau... . g.gif
o del raudono galiuko,tai manau ,kad permazai laiko praejo,,susitvarkys,,,leisk jam normaliai savaime uzgyti..tarkim man randas w formos,,,po triju metu nesimato niekam ,tik man nes as zinau kad jis yra,tas pats ir su raudonumu, leisk odai sugyti nusesti audiniams....

Des man implanta ant nuskeltos nugareles ir taip ja istiesins. Klausiau, kaip jis laiko, ilgaamziskumas, sake lb gerai laiko.Yra ne vienam idejes pvz po nosies luziu, kai neiseina sutrupinto kaulo atstatyt. Bet netikiu as, kad kaulas gali idubti - nuskele per daug nugareles ir viskas, tik nepripazista.
Geli leis, nes dar ilgai negalesiu operuotis pakartotinai, tai bent is profilio iki antros op normaliai atrodys manau suleidus ji. As ir taip nesulaukiu, kada galesiu normaliai atrodyti bent is sono.
Na itkiuosi, kad ta nosies oda susitvarkys, nes tai dar paryskina visa bulvike.
Ai ir siaip nesuprantu , kodel taip nutinka - kiek maciau jo operuotu nosiu cia forume, visoms padare graziau po op, nu man vienai taip paeksperimanetavo, kad dbr atrodo blogiau nei pries schmoll.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2011 05 11, 23:29]
[quote=TiscaTiara,2011 05 12, 00:14]

Des man implanta ant nuskeltos nugareles ir taip ja istiesins. Klausiau, kaip jis laiko, ilgaamziskumas, sake lb gerai laiko.Yra ne vienam idejes pvz po nosies luziu, kai neiseina sutrupinto kaulo atstatyt. Bet netikiu as, kad kaulas gali idubti - nuskele per daug nugareles ir viskas, tik nepripazista.
Geli leis, nes dar ilgai negalesiu operuotis pakartotinai, tai bent is profilio iki antros op normaliai atrodys manau suleidus ji. As ir taip nesulaukiu, kada galesiu normaliai atrodyti bent is sono.
Na itkiuosi, kad ta nosies oda susitvarkys, nes tai dar paryskina visa bulvike.
Ai ir siaip nesuprantu , kodel taip nutinka - kiek maciau jo operuotu nosiu cia forume, visoms padare graziau po op, nu man vienai taip paeksperimanetavo, kad dbr atrodo blogiau nei pries schmoll.gif
[/quote]
del implantu buna atveju kai neprigyja ir nepriima organizmas ju,isimeta infekcija,ir tada vienintelis variantas tik isimti implanta....turejo apie tai tau perspeti.
Del daktaro klaidos,,,kazin ar tau butu geriau jei jis butu pasakes,kad ups nuskeliau perdaug ,,ar tada nebijotum antra kart operuotis?
ir del klaidu nezinau, g.gif vieni plastikos chirurgai ypac uzsienio drasiai teigia,kad jei kazkas blogai tai vadinasi klaida buvo... . Bet as nesuvokiu kaip galima sakyti kad klaida,jei organizmas gyja skirtingai visu,juk ne Dievas chirurgas yra. unsure.gif nezinau .... verysad.gif
Atsakyti
[quote=TiscaTiara,2011 05 12, 00:42]
del implantu buna atveju kai neprigyja ir nepriima organizmas ju,isimeta infekcija,ir tada vienintelis variantas tik isimti implanta....turejo apie tai tau perspeti.
Del daktaro klaidos,,,kazin ar tau butu geriau jei jis butu pasakes,kad ups nuskeliau perdaug ,,ar tada nebijotum antra kart operuotis?
ir del klaidu nezinau, g.gif vieni plastikos chirurgai ypac uzsienio drasiai teigia,kad jei kazkas blogai tai vadinasi klaida buvo... . Bet as nesuvokiu kaip galima sakyti kad klaida,jei organizmas gyja skirtingai visu,juk ne Dievas chirurgas yra. unsure.gif nezinau .... verysad.gif

Na kitas viariantas yra deti ten kremzles vietoj implanto, tai kai bus ta antroji op, viska aptarsim issamiau. O del to implanto sake, dar nebuvo, kad neprigytu. Zodziu nezn, kiek teisybes sako, kiek melo... unsure.gif
siaop man butu geriau jei nemeluotu o sakytu tiesa, kaip is tiesu buvo, nes ir taip asiku, kad per daug nueme, kam apsimetineti. Pasmane kupreles beveik nebuvo. Bet kokiu atveju antros op vistiek bijau tiek pat doh.gif
O del klaidu...ir as nezn kas ir kaip, bet daktarai daro klaidu ir nieko cia jau nepakeisi jei papuolei netinkama diena... doh.gif bet ir as sutinku, kad mano organizmas, ypac nestumo metu susijaukes, galejo nemenkai itakoti bloga gijima g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti