Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Aciu DolceVita, vtutsi uz palaikyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 04 01, 15:11)
Taip, sako, kad turejau grazia nosi, o dabar susigadinau  verysad.gif
Man ir paciai toks jausmas, kad kazko kas svelnino bruozus netekau, turbut toki vaizda dare riestumas  blink.gif
Man idealus profilis buvo is karto po op, svelniai pakeltas galiukas, o dabar galiukas smunka, is vieno profilio net i kumpuma meta, o man dar tik menuo su trupuciu  g.gif
Blogiausia, kad labai pasiduodu kitu zmoniu nuomonei ir paciai pradeda atrodyti, kad nesamone pasidariau  blink.gif

Jolika turek stiprybes dar tik menuo tepraejo!! manau dar anksti teigti jog susigadinai nosyte ar pan..as nebepamenu tavo nuotraukyciu kaip atrodei pries ir po operacijos.is aplinkiniu dauguma zino apie operac?Tiesiog tikek kad bus geriau, nei pries operacija juk butent tam ir ryzaisi operuotis 4u.gif viskas bus gerai, kantrybessss smile.gif gal idek nuotraukyciu i pasta?

QUOTE(aukstapupa @ 2011 04 01, 16:27)
Labukas, mane operavo pries 16 dienu, tai viskas dar sviezia. Pas mane pirma diena irgi melyniu daug nebuvo, o jau antra padaugejo doh.gif. gydytojas dave kazkokio kremo nuo melyniu, tai siandien jau visiskai nieko nebematyt bigsmile.gif is nosies man irgi visokie marmalai bego ir dabar dar kazkoks gelsvas skystis bega, tik jau zenkliai maziau. I lauka tai iseit negaliu, nes nuo "salcio" nosis bega, o nusivalyt normaliai negali, nes skauda doh.gif. Kad operavausi tai beveik nematyt, tik tiek, kad yra randas po nosimi smile.gif Man dare svelnesne operacija, gal todel viskas greiciau gija. Sekmes tau ir kantrybes.

Aciukas 4u.gif tikrai man dar tik pirmosios dieneles bega o taip sunku, atrodo kas stipriai primuse butu biggrin.gif ir galiukas toks didelis sutines..nors matosi kad pati nosyte trumpesne, tai butent to ir norejau, o is priekio buvo labai negrazi stora plati, tai abejoju ar ir dabar bus idealiai..pergyvenu tik del didelio galiuko, bet dar anksti kalbeti manau dar trauksis..Gailiuos kad nepasakiau konkreciai ko noriu, sakiau trumpinkit, mazinki, siaurinkit ir tiek..Merginos ar tepet ka nors nuo melyniu?Kad greiciau praeitu..
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2011 04 02, 01:58)
Jolika turek stiprybes dar tik menuo tepraejo!! manau dar anksti teigti jog susigadinai nosyte ar pan..as nebepamenu tavo nuotraukyciu kaip atrodei pries ir po operacijos.is aplinkiniu dauguma zino apie operac?Tiesiog tikek kad bus geriau, nei pries operacija juk butent tam ir ryzaisi operuotis 4u.gif  viskas bus gerai, kantrybessss smile.gif gal idek nuotraukyciu i pasta?
Aciukas 4u.gif  tikrai man dar tik pirmosios dieneles bega o taip sunku, atrodo kas stipriai primuse butu biggrin.gif  ir galiukas toks didelis sutines..nors matosi kad pati nosyte trumpesne, tai butent to ir norejau, o is priekio buvo labai negrazi stora plati, tai abejoju ar ir dabar bus idealiai..pergyvenu tik del didelio galiuko, bet dar anksti kalbeti manau dar trauksis..Gailiuos kad nepasakiau konkreciai ko noriu, sakiau trumpinkit, mazinki, siaurinkit ir tiek..Merginos ar tepet ka nors nuo melyniu?Kad greiciau praeitu..

man sake, kad is tu kremuku mazai naudos, melynes visiems skirtingai praeina, va man jos sunkiai mazeja
Atsakyti
ehh tai jauciu ir manes tas pats laukia..as galvoju ryt patepliot su arnikos tepaliuku tas melynes, ir dar skaiciau kad bulviu tarkiai padeda biggrin.gif gal pabandyt uzsidet..
Atsakyti
rasiau ankstesnese temose, kai pati buau tik ka po op, pakartosiu tai ka zinau

Kadangi musu artima giminaite dirba vaistineje, mes del bet kokiu vaistu pirkimo konsultuojames su ja, kad pasakytu tikra tiesa smile.gif Tie tepalai nuo melyniu - negelbeja!!!! Tai tik pinigai ismesti i bala. Gelbsti nuo melyniu susiformavimo tik staigus pridejimas prie sumustos vietos ledo, taip sustabdomas kraujo pritekejimas i sumusta vieta. Jei po op nedejot ledo, melynes susiformavo - jokie tepalai bejegiai jas isvarineti schmoll.gif
As asmeniskai, kadangi buvau ziaaaaaauriai sutinusi, emiau sviezio kopusto lapus, juos padauzydavau su plaktuku mesai musti, kad trruputi sulciu issiskirtu, dedavau i kamera, kad atsaltu gerai (ne iki ledo), ir tokius"gyvus" kompresus dedavau ant labiausiai sutinusiu vietu. Man padejo thumbup.gif

bulviou tarkiai gal ir padeda, bet as bijojau, kad nuo tarkiu nepajuostu oda dar labiau, nes pvz lupant bulves ar tarkuojant rankomis - pirstu oda patamseja smile.gif
O melynes issivaiksto kiekvienam individualiai, reikia kantrybes ir krempudros biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 01 balandžio 2011 - 19:37
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 04 02, 05:35)
rasiau ankstesnese temose, kai pati buau tik ka po op, pakartosiu tai ka  zinau

Kadangi musu artima giminaite dirba vaistineje, mes del bet kokiu vaistu pirkimo konsultuojames su ja, kad pasakytu tikra tiesa smile.gif Tie tepalai nuo melyniu - negelbeja!!!! Tai tik pinigai ismesti i bala. Gelbsti nuo melyniu susiformavimo tik staigus pridejimas prie sumustos vietos ledo, taip sustabdomas kraujo pritekejimas i sumusta vieta. Jei po op nedejot ledo, melynes susiformavo - jokie tepalai bejegiai jas isvarineti schmoll.gif
As asmeniskai, kadangi buvau ziaaaaaauriai sutinusi, emiau sviezio kopusto lapus, juos padauzydavau su plaktuku mesai musti, kad trruputi sulciu issiskirtu, dedavau i kamera, kad atsaltu gerai (ne iki ledo), ir tokius"gyvus" kompresus dedavau ant labiausiai sutinusiu vietu. Man padejo  thumbup.gif
bulviou tarkiai gal ir padeda, bet as bijojau, kad nuo tarkiu nepajuostu oda dar labiau, nes pvz lupant bulves ar tarkuojant rankomis - pirstu oda patamseja  smile.gif
O melynes issivaiksto kiekvienam individualiai, reikia kantrybes ir krempudros  biggrin.gif  4u.gif

su ta kantrybe tai man sunkiai gaunasi kai pastoviai ziuriu i veidrodi o ten vis blogai rodo
Atsakyti
[quote=vtutsi,2011 04 01, 20:47]
su ta kantrybe tai man sunkiai gaunasi kai pastoviai ziuriu i veidrodi o ten vis blogai rodo

vtutsi galiukas pries operacija pas tave didelis buvo? pas mane dabar atrodo dvigubai didesnis ir taip skauda, maudzia, as neisivaizduoju man cia ne vieno menesio reikes kol visas tinimas nueis:unsure:
Skaiciau apie kopustu lapus, tai tikrai pasinaudosiu dolce vita jusu patarimais, ryt pasidaryt reikes tokius kompresiukus..
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2011 04 01, 16:46)
Aciu DolceVita, vtutsi uz palaikyma  ax.gif

Jolika,maciau tavo foto,nors esu dabar pries operacijas,bet man tavo nosiukas tikrai grazus dabar pasirode.Nemaciau pries,bet dabar toks mazas,dailus.Kartais zmonems,ypac artimiems,labai sunku priprasi savo artima zmogu kitaip,del to ir atsiranda tos kritikos..Pvz mano mociute mane pamate dabar sustorejusia ir atrodo lyg uzpyko,stora isvadino,kokios krutys ir t.t..na priaugau as tuos 7 kg,bet negaliu juk vaikscioti visa gyvenima kaip paaugline,o vat jau suaugau,moteriskesne,,bet jai sunku tai priimti..Nesijaudink ir neimk i galva,operacijos norejai,dareisi tu,svarbiausia kaip tu pati jautiesi ziuredama i veidrodi,bent jau mano nuomone,atrodai tikrai puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 02 balandžio 2011 - 00:14
Sveikos, seniai cia besilankiau. Man jau 8 men po op. Siaip buvau kaip ir patenkinta nauju vaizdu, kol S.V. nepasake , kad reik truputi nugarele pataisyt:) Dabar ir man jau taip pradejo atrodyt. Siaip foto ziurint is sono galetu buti smulkesne mano nosyte, bet jau tikrai negalvoju apie dar vieno rimta op, turiu ir svarbesniu dalyku kol kas. Imesiu jums i pasta S.V. darytu foto pries kelias dienas kai tik jis atsius, arba kitame kompe veliau paieskosiu.
Atsakyti
Merginos as jums irgi nosies galiukai buvo taip labai sutine? as negaliu praeit pro veidrodi nepasiziurejus, tikrai mano galiukas dabar dvigubai didesnis nei buvo pries operacija..vis ziuriu ir galvoju, ar jis susileis ar taip ir liks didelis..
Myllia lauksim nuotraukyciu, kaip as jums pavydziu jau praejot visa varga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2011 04 02, 12:47)
Merginos as jums irgi nosies galiukai buvo taip labai sutine? a

buvo buvo biggrin.gif ir ko gi noreti, kai oda buvo nuplesta nuo kremzliu, tai ir turi sutinti, o paskui atslugs. As pamenu, kai nueme itvara po savaites, buvau sau i troli panasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galiukas toks didelis, nugarele plati... bet reikia laiko, daug laiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 04 02, 13:52)
buvo buvo biggrin.gif  ir ko gi noreti, kai oda buvo nuplesta nuo kremzliu, tai ir turi sutinti, o paskui atslugs. As pamenu, kai nueme itvara po savaites, buvau sau i troli panasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Galiukas toks didelis, nugarele plati... bet reikia laiko, daug laiko...  4u.gif

Na tikiuosi po daaaug laiko bus grazi nosyte smile.gif kita penktad.nuims itvara, imesiu nuotraukyciu ta proga..ehhh tas laikas sustojes..o kaip su kresuliukais? pas mane pilna nosyte ju, bet as dar nieko nedarau,nevaliau nes ssesute man sake nuo pirmadienio pradeti valyti su aliejuku..dabar tik purskiu juros vandenuku..
Atsakyti