pasiryzau ir as korekcijai. Senai svajojau apie mazesne nosyte. Apsispresti padejo trauma - slidinedama sia ziema atsitrenkiau nosimi ir uzsidirbau plestine zaizda bei nosikaulio luzi po kurio nosis liko kreivoka. Dabar laukiu kol sunyks randas (buvo siuta apie 1.5 ties nosikauliu) - praejo jau 4 menesiai, dar kelis palauksiu ir naikinsiu su lazeriu. Tuomet raktikaulio luzio nepastebejo ir tokia mane paliko - gal i gera - tvarkydama sia beda turesiu gera proga ir pacia nosyte pasidailinti. Mat grynai del estetiniu sumetymu nesiryzau o ir MB butu sunku prikalbinti... Dabar kas kita

padekit apsispresti del gydytojo. Galvojau apie Vitku, bet labai jau ten brangu...
Ka parekomenduotumete? Esu vilniete. Nelabai zinau kokio modelio noriu, tai noreciau, kad per konsultacija daktaras nufotografuotu mano veida is priekio, profiliu ir ten jau su specialia proigrama pakoreguotu nosyte i vienoki, kitoki modelius (kad galeciau pamatyti savo veida su galimais skirtingais sprendimo variantais). Kazkada skaiciau, kad Vitkus turi tokia programa ir teikia sia paslauga per pirma konsultacija. O kaip kiti chirurgai?
Ir dar turiu klausima - kaip galeciau gauti slaptazodi ir paziureti jusu nuotraukytes? Operacijos nesidariau ir savo foto dar atsiusti negaliu (nebent "pries"), bet kaip tik dabar man ir butu aktualiausiai pamatyti jusu nosytes, kad galeciau apsispresti del chirurgo

beje, ar kas nors kartu su nosimi dare veido tempima? O tiksloiau tik apatiniu voku patempima ir virsutiniu kelima? Galvoju pasidaryti du viename