Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Limour @ 2011 01 10, 00:25)
Tiesa, buvau pasižadėjusi įkelti imbierinio namuko nuotrauką... tai parodau, koks gavosi pirmas blynas blush2.gif.

vau kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2011 01 10, 01:25)
Tiesa, buvau pasižadėjusi įkelti imbierinio namuko nuotrauką... tai parodau, koks gavosi pirmas blynas blush2.gif.

mmm........... koks skanus namukas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu ir aš 4u.gif .

Visas buvusias ir būsimas sukaktuvininkes su tortadieniais mirksiukas.gif .

Mes apsirgome, sėdime namie, tai šią sav būsiu dažnesnė viešnia čia biggrin.gif
Atsakyti
Ziezulele user posted image

Visiems ligoniukams sveikatos 4u.gif
Tanler aciu uz temuke, labai grazus zodziai 4u.gif

Limour namukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 10 sausio 2011 - 09:16
*Arimi*, o tu gal jau lytį žinai ax.gif ?
Atsakyti
sveikinuosi naujuose namučiuose.ačiū,tanler 4u.gif žodžiai iš širdies į širdį...gražu,graudu...

namukas wub.gif ar jis paskui panaudojamas pagal paskirtį,t.y. suvalgomas? smile.gif
Atsakyti
sveikutes nuotaika kiek geresne tempa mazesne...paskambinau gyd tai kazkaip ramiau pasidare....

QUOTE(*ermita* @ 2011 01 10, 11:34)
namukas wub.gif ar jis paskui panaudojamas pagal paskirtį,t.y. suvalgomas? smile.gif

as tai suvalgyciau tongue.gif
Atsakyti
Namukas labai grazus wub.gif as tai nevalgyciau biggrin.gif man labai grazu. Ir turit jus kantrybes ir noro daryt doh.gif as galiu viska daryt- tik ne valgyt. Man 10 kartu lengviau namus sutvarkyt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:36)
as tai suvalgyciau  tongue.gif

Jau apie maistą galvoji biggrin.gif ? Nebebloga gal jau taip baisiais?
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2011 01 09, 23:25)

bigsmile.gif bigsmile.gif oho koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 10, 11:40)
Jau apie maistą galvoji  biggrin.gif ? Nebebloga gal jau taip baisiais?

jau pasibaige pykinimai 4u.gif na buna dar kartais uzeina...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2011 01 10, 10:34)

Ačiū 4u.gif. Taip, suvalgomas. Vaikams smagu nurankioti stogą po čerpę, arba saldainukus... o ir pats meduolis šį kartą skanus gavosi, minkštas, tai susivalgė labai skaniai. Bet vyrui guodžiausi, kad dar kartą daryti nebenorėčiau schmoll.gif biggrin.gif... žaidimo labai daug... vieną dieną klijuoji, lauki, kol sudžius, po to dekoruoji vieną kraštą, lauki, kol sudžius, po to - kitą... jau ir valgyti po tiek terlionių nebesinori doh.gif biggrin.gif... bet ne tame esmė... esmė pats procesas, žaidimas... su vyru žaidėme, kai vaikai jau miegojo. Mūsų merginos dar per mažos, kad čia būtų padėjėjos... veikiau, gadintojos jos doh.gif lotuliukas.gif.

Džiugu girdėti, kad nuotaikos taisosi, tanler wub.gif.
Atsakyti