Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:49)
jau pasibaige pykinimai  4u.gif na buna dar kartais uzeina...

O kiek tau dabar sav?

tave per visus nėštumus pykino?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 10, 12:08)
O kiek tau dabar sav?

tave per visus nėštumus pykino?

dabar 10sav.
oi ne taip nepykino nei su vienu nestumu...matyt vis gi amzius duoda savo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 10 sausio 2011 - 11:13
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:13)
dabar 10sav.

Kad ne amziuje gal esme.. koks cia jau tavo tas amzius biggrin.gif tiesiog kiekvienas vaikiukas skirtingas.. gal si karta berniukas bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 10:49)
jau pasibaige pykinimai  4u.gif na buna dar kartais uzeina...

su tuom ir sveikinu thumbup.gif

QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:13)
dabar 10sav.

greiciau jau vaiksciojimas kitas.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 10, 12:15)
Kad ne amziuje gal esme.. koks cia jau tavo tas amzius  biggrin.gif  tiesiog kiekvienas vaikiukas skirtingas.. gal si karta berniukas bus  wub.gif

na nezinau...bet ir su gyd kalbejau,tai sake ko velesnis nestumas tuo dazniausiai jis buna sunkesnis....gal kartais ir ne, bet man tai isties pasitvirtino....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:20)
na nezinau...bet ir su gyd kalbejau,tai sake ko velesnis nestumas tuo dazniausiai jis buna sunkesnis....gal kartais ir ne, bet man tai isties pasitvirtino....

Na gydytojai ir nusneka kartais doh.gif taigi kiek tau ten tu meteliu.. velesnis buna sunkesnis kai metu moteriai jau normaliai.. O tau dar 30 nera.. su kiekvienu vaikiuku kitoks nestumas.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 10, 12:21)
Na gydytojai ir nusneka kartais  doh.gif  taigi kiek tau ten tu meteliu.. velesnis buna sunkesnis kai metu moteriai jau normaliai.. O tau dar 30 nera.. su kiekvienu vaikiuku kitoks nestumas.

ne metuose o kiekiuose esme...bet ir metai duoda savo....neesu sena bet dabar tikrai jau nebeturiu tiek jegu kaip pries kokius 3-4metus....vis dazniau norisi prigulti...nuvaziuoti i parde man tragedija...kaip nemegstu doh.gif o anksciau vaziuodavau gryzdavau ir dar valgyt padarydavau ir apsitvarkydavau ta diena...o dabar jai i parde vaziuoju mano jegos issenka ta diena, vakare koldunai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 10 sausio 2011 - 11:30
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:29)
ne metuose o kiekiuose esme...bet ir metai duoda savo....neesu sena bet dabar tikrai jau nebeturiu tiek jegu kaip pries kokius 3-4metus....vis dazniau norisi prigulti...nuvaziuoti i parde man tragedija...kaip nemegstu doh.gif  o anksciau vaziuodavau gryzdavau ir dar valgyt padarydavau ir apsitvarkydavau ta diena...o dabar jai i parde vaziuoju mano jegos issenka reikia ta diena vakare koldunai doh.gif

O as manau kitaip. Per pirma nestuma as dirbau. dirbau iki paskutinio menesio. Ejau ejau begau begau.. Net nejauciau kaip praejo laikas.. per antra nestuma, kadangi maziuka auginau- sedejau namie.. nuo pat pirmos dienos jau buvo sunku. Nes fiziskai buni jau atsilikus nuo sedejimo namie su vaikais. Valgiau ir storejau.. Manau jei trecia karta pastociau ir laukciausi, ir eiciau i darba- man tikrai nebutu taip sunku. Tiesiog pripranti fiziskai but stipresne ir tiek. As irgi i parduotuve vos ejau. Nuo sedejimo namie zinok tik prastyn ir prastyn ta fizine bukle eina.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 10, 12:32)
O as manau kitaip. Per pirma nestuma as dirbau. dirbau iki paskutinio menesio. Ejau ejau begau begau.. Net nejauciau kaip praejo laikas.. per antra nestuma, kadangi maziuka auginau- sedejau namie.. nuo pat pirmos dienos jau buvo sunku. Nes fiziskai buni jau atsilikus nuo sedejimo namie su vaikais. Valgiau ir storejau.. Manau jei trecia karta pastociau ir laukciausi, ir eiciau i darba- man tikrai nebutu taip sunku. Tiesiog pripranti fiziskai but stipresne ir tiek. As irgi i parduotuve vos ejau. Nuo sedejimo namie zinok tik prastyn ir prastyn ta fizine bukle eina.

as aplamai toks judrus zmogus...gal perdaug visko darydavau ir pavargau...netausojau sveikata...va dabar ir pasekmes....

be to zinai namuose tikrai veiklos netruksta....uzsiimu siuvimais, mezgimais,siuvinejimais o dar vis gi dirbu tik namuose tai kartais tenka prie kompo pasedeti......o remonta palikau vyruj doh.gif atsibodo....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:37)
as aplamai toks judrus zmogus...gal perdaug visko darydavau ir pavargau...netausojau sveikata...va dabar ir pasekmes....

be to zinai namuose tikrai veiklos netruksta....uzsiimu siuvimais, mezgimais,siuvinejimais o dar vis gi dirbu tik namuose tai kartais tenka prie kompo pasedeti......o remonta palikau vyruj doh.gif atsibodo....

siuvimas mezgimas tai sedimas darbas. Jis tikrai sveikatos neprideda. As irgi judri, namie viska darau. Ir buna su vaiku lenktyniu ir visokiu kitokiu zaidimu zaidziu. Bet anksciau 7 ryto atsikeldavau- valanda krosas. Po to i darba. Darbe nesededavau isvis. Per pietu pertrauka apibegdavau begte visas parduotuves ir dar pavalgyt spedavau. Po darbo eidavau i sporto sale. Vakare grizus su vyru pas draugus ar i kina. Viskas budavo tempe. Va cia tai buvo fizinis kruvis.
Dabar kaip sraige jauciuosi pagal tai kaip anksciau gyvenau. Bet juk irgi nesedziu atsisedus..
O pykinimas tikrai nepriklauso nuo fizines bukles ar amziaus. Pykinima issaukia vaikelis. Kad ir kelintas jis butu.. kad ir kiek tau metu bebutu. Tai nuo nieko nepriklauso. Tiesiog arba pykina arba ne. Po septinto ar desimto nestumo tave lygiai taip pat gali pykint arba nepykint..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 10, 12:43)
siuvimas mezgimas tai sedimas darbas. Jis tikrai sveikatos neprideda. As irgi judri, namie viska darau. Ir buna su vaiku lenktyniu ir visokiu kitokiu zaidimu zaidziu. Bet anksciau 7 ryto

Man tai anksti atsikelti nera problemos...vasara fainiai vaziavome su vaikais su dviraciais, prie juros, i miska daznai paivaikscioti, rudeni megejai grybauti, i zvejiba jau kelis metus nepapuolu vis vaikai mazi. O tas ziemos laikotarpis tai visada toks...nors praita ziema nemazai vaziuodavom ant kalno ciuozineti o si karta su mano pykinimais taip ir neisvaziavome...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 10 sausio 2011 - 11:51
QUOTE(tanler @ 2011 01 10, 11:51)
Man tai anksti atsikelti nera problemos...vasara fainiai vaziavome su vaikais su dviraciais, prie juros, i miska daznai paivaikscioti, rudeni megejai grybauti, i zvejiba jau kelis metus nepapuolu vis vaikai mazi. O tas ziemos laikotarpis tai visada toks...nors praita ziema nemazai vaziuodavom ant kalno ciuozineti o si karta su mano pykinimais taip ir neisvaziavome...

Na as dabar tai irgi pradesiu judeti. Eisiu sportuot kazka daryt, kad nebutu taip sunku kaip pastaraji karta doh.gif
Atsakyti