Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 17, 12:49)
Man labai sunku uzmigti , jai uzmiegu pora min pamiegu ir pasokstu. Pradejau raminamaja arbata gerti, bet nezinau ar ji man padeda. Kunas toks itemtas kad net meslungi man traukia, nugara skauda nervai suspausti. Ryte kaip sunku man, kai pabundu , kad turejo pazadinti jos verksmai...  cray.gif kaip sunku ... atsiprasant net wc sededama su ja kalbedavau, glostydavau pilva ...  cray.gif  o dabar tokia tustuma ...  cray.gif

Ingridute =), žinau ką tai reiškia, bet būk stipri console.gif tu reikalinga artimiesiems ir būsimiems sūneliams arba dukrytėms 4u.gif pamenu save pačią tada, kai prisijungiau prie šių mamų būrio ir dabar...dabar atrodo užsiauginau kažkokį kiautą, nebe taip į viską reaguoju, džiaugiuosi, kad galėjau su savo sūneliu bent kol jis buvo pilvelyje pabendrauti, jausti jo spyrius, žagsulį..... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Limour @ 2011 01 17, 13:24)
Gali. Kiekvienas organizmas individualus 4u.gif.

tai gal dar ne viskas taip beviltiška su manim blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 17, 12:49)
Man labai sunku uzmigti , jai uzmiegu pora min pamiegu ir pasokstu. Pradejau raminamaja arbata gerti, bet nezinau ar ji man padeda. Kunas toks itemtas kad net meslungi man traukia, nugara skauda nervai suspausti. Ryte kaip sunku man, kai pabundu , kad turejo pazadinti jos verksmai...  cray.gif kaip sunku ... atsiprasant net wc sededama su ja kalbedavau, glostydavau pilva ...  cray.gif  o dabar tokia tustuma ...  cray.gif

Čia labai normali savijauta. Aš pradžioje atrodo, kad jutau judeius savyje. Vis užsimiršdavau ir atrodė, kad dar esu du viename ir mažylis mane kumščiuoja... O tada susigriebiu ir atrodo, kad tuoj stogas nuvažiuos...tuštuma...neviltis...

Limour, gamino viską pats. Internete rado kelių ženklų piešinukus, printino juos, tada pjaustė medines formeles, lipdė ženklus, lakavo. Koteliai iš dantų krapštukų, o pagrindai (tie kvadratukai) išpjaustyti iš mūsų tvoros likučių biggrin.gif . O kelią irgi pars darė. namukų aišku nepaišė pats, bet rado internete patikusius, tada sumaketavo viską, atprintino, suklijavo, padarė pagrindą iš kartono nium ir rezultatą parodžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 17 sausio 2011 - 12:30
Gal šiandien kam trintos žirnių sriubytės?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 17 sausio 2011 - 12:59
QUOTE(inezzza @ 2011 01 17, 12:21)
Merginos, o gali ovuliacija vykti ne būtinai pagal formulę: ciklo trukmė:2?  blush2.gif čia pas mus Meskute specas šioj srity  smile.gif

as tikrai ne specas. blush2.gif cia Tanler specas biggrin.gif as nieko niekada neskaiciavau. Pastodavau lengvai. Ir turbut net ne pagal tas dienas, o bet kada. Nes gydytoja sake, kad iskart dvi dienos po sirgimo pastojus esu. Nes net vyro nebuvo per ta ovuliacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 17, 12:53)
Dėl to, kad čia Lietuva, tai negaliu nei pritarti, nei paneigti. Nesu susidurusi su užsienio darželiais, tai negaliu ir palyginti. Čia nebent pakomentuoti galėtų užsieny gyvenanti mamytė Monikam, Bice...

ziuriu diskutuojat cia apie darzelius. cia irgi tokia pati situacija, veda ir sergancius vaikucius, juk aukletojos uz tai pinigelius gauna, aisku ju cia zymiai daugiau nei Lt grupese, ir vaikucius suskirsto i atskirus kambarius, gal del to jie ir neuzsikrecia. Cia darzeliai padaryti is didelio namo su daug kambariu. O seniau kur vesdavau savo dukryte ten buvo viena grupe, is tokios dideles patalpos padarytas vaikam zaidimu kambarys ir staliukai pavalgymui. Tai ten mano dukryte apsikrete vejaraupeis, as kaip lietuviska mamyte nevedziau jos tuo metu, o paskui atejus sakiau ji sirgo, o aukletoja sako, nieko tokio pas mus cia dar penki vaikai serga ir jie visi buvo grupej, su kepurem ir pirstinem doh.gif

QUOTE(inezzza @ 2011 01 17, 14:21)
Merginos, o gali ovuliacija vykti ne būtinai pagal formulę: ciklo trukmė:2?  blush2.gif čia pas mus Meskute specas šioj srity  smile.gif

aisku, kad gali. as su savo suenliu buvau pastojus savaite iki mm... juk kiekviena moteris yra individuali. tai gal jus jau planuojat? ax.gif
Atsakyti
Kartais pagalvoju, kad esu kaip prisukama lele.. ar tai koks prisukamas zaislas.. prisuka kazkas- einu einu einu ir viskas gerai.. paskui viskas leteja, silpsta ir nebera jegu.. kaip siandien... tiesiog nieko nenoriu ir viskas blogai.. tik sedet ir verkt. Uz ko uzsikabint, kad vel prisuktu mane- nezinau.. verysad.gif Taip noriu pastot, atrodo taip viskas butu geriau.. bet tokiom juodom dienom atrodo kad joks vaikas neatstos man prarasto... tai ka as cia bandau apgaut. doh.gif esu is tu zmoniu, kur sunkesnias uzduotis kazkokias pasilieku pabaigai.. paskutinei minutei. Taip ir su tuo skausmu.. stumdau stumdau as ji.. vis bandau kazko isikibt.. daryt daryt daryt .. negalvot negalvot...ir vistiek ateina ta paskutine minute, kai jau visai nebegera pasidaro..
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Eglute nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif aukit didutes ir sveikutes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Eglute C wub.gif wub.gif wub.gif aukit dideles ir sveikos...ramiu nakteliu, skanaus pienelio... wub.gif wub.gif wub.gif
aciu uz zvakutes mergaites wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nors penktadieni ir jauciausi jau geriau CRB 70 verysad.gif kai leistina norma 0-5 Buvau pas terapeuta ir pulmonologa ....plauciai svarus...siandien pasikartojau CRB tyrima...ziures koks rytoj bus atsakymas...jau siandien norejo guldyti i ligonine....bet priprasiau pakartoti tyrima...Tai turbut rytoj reikes gultis verysad.gif O dar kaip tycia vienut vienutele su maze....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 17, 17:14)
sveikos  4u.gif nors penktadieni ir jauciausi jau geriau CRB 70  verysad.gif kai leistina norma 0-5 Buvau pas terapeuta ir pulmonologa ....plauciai svarus...siandien pasikartojau CRB tyrima...ziures koks rytoj bus atsakymas...jau siandien norejo guldyti i ligonine....bet priprasiau pakartoti tyrima...Tai turbut rytoj reikes gultis  verysad.gif O dar kaip tycia vienut vienutele su maze....

Vajei verysad.gif , mergyt, laikykis 4u.gif Bet gal geriau pagulek, jei jau guldo, maziukui bus geriau.
Siunciu tak daaaaaug sveikatytes!

Lairam kulinare tu musu, nustok gundyt skanumynais doh.gif Nes neislauksim iki tos zoles zaliavimo.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 17, 15:01)
ziuriu diskutuojat cia apie darzelius. cia irgi tokia pati situacija, veda ir sergancius vaikucius, juk aukletojos uz tai pinigelius gauna, aisku ju cia zymiai daugiau nei Lt grupese, ir vaikucius suskirsto i atskirus kambarius, gal del to jie ir neuzsikrecia. Cia darzeliai padaryti is didelio namo su daug kambariu. O seniau kur vesdavau savo dukryte ten buvo viena grupe, is tokios dideles patalpos padarytas vaikam zaidimu kambarys ir staliukai pavalgymui. Tai ten mano dukryte apsikrete vejaraupeis, as kaip lietuviska mamyte nevedziau jos tuo metu, o paskui atejus sakiau ji sirgo, o aukletoja sako, nieko tokio pas mus cia dar penki vaikai serga ir jie visi buvo grupej, su kepurem ir pirstinem  doh.gif
aisku, kad gali. as su savo suenliu buvau pastojus savaite iki mm... juk kiekviena moteris yra individuali. tai gal jus jau planuojat?  ax.gif

Ir vėl pasitvirtino taisyklė, kad gerai ten, kur mūsų nėra biggrin.gif .

Čia kaip su tuo, kad jau Lietuva, tai laukiniu kraštas, visur žmonės kaip žmonės, o pas mus tik nepatenkinti visi ir pan. O aš nelabi matau skirtumo. Mūsų liaudis šakojasi dėl vėlinamo pensijinio amžiaus - inteligentų inteligentai prancūzai ir dėl to paties streikuoja. Kai Lietuvoje buvo sumažintos pieno supirkimo kainos, tai mūsų ūkininkai tikrai humaniškai pasielgė. Nepridavė pieno supirkėjams, bet veltui išdalino žmonėms prie prekybos centrų. O vėlgi prancūzai - demonstaryviai pylė gatvėse. Lietuviai kelis Seimo langus išdaužė, o ką daro graikai??? Viską išdaužė, išlaužė ir dar tebestreikuoja. Taigi nebutinai kitur saulė šviečia skaisčiau ir dangus žydresnis. Kažkam tikrai pasiseka labiau kažkur užsienyje negu gimtinėje, bet ir čia loterija...
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 17, 17:14)
sveikos  4u.gif nors penktadieni ir jauciausi jau geriau CRB 70  verysad.gif kai leistina norma 0-5 Buvau pas terapeuta ir pulmonologa ....plauciai svarus...siandien pasikartojau CRB tyrima...ziures koks rytoj bus atsakymas...jau siandien norejo guldyti i ligonine....bet priprasiau pakartoti tyrima...Tai turbut rytoj reikes gultis  verysad.gif O dar kaip tycia vienut vienutele su maze....

Oi, Tanler, laikykis, nepaleisk savo kruopytės 4u.gif . O ką sarysi su dukrytėm? Gal kokia draugė pasaugos?
Papildyta:
QUOTE(*Aniri* @ 2011 01 17, 17:27)
Lairam kulinare tu musu, nustok gundyt skanumynais  doh.gif Nes neislauksim iki tos zoles zaliavimo.

Oi ne, aš labai eilinė virėja biggrin.gif . Tik sėdžiu antra sav namie, tai nėr kas veikti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=inezzza,2011 01 17, 14:28]
Ingridute =), žinau ką tai reiškia, bet būk stipri console.gif tu reikalinga artimiesiems ir būsimiems sūneliams arba dukrytėms 4u.gif pamenu save pačią tada, kai prisijungiau prie šių mamų būrio ir dabar...dabar atrodo užsiauginau kažkokį kiautą, nebe taip į viską reaguoju, džiaugiuosi, kad galėjau su savo sūneliu bent kol jis buvo pilvelyje pabendrauti, jausti jo spyrius, žagsulį..... wub.gif
Papildyta:

Zinau kad jiems esu reikalinga, vakar buvo uosviai atvaziave aplankyt nezinojau ka sakyt tai visa laika sedejau ir tylejau nes nezinojau ka pasakyti. Stengiuosi po truputi atsitiesti, ateina silpnumo minute tai paverkiu issirekiu kazkiek lengviau pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 01 17, 14:29)
Čia labai normali savijauta. Aš pradžioje atrodo, kad jutau judeius savyje. Vis užsimiršdavau ir atrodė, kad dar esu du viename ir mažylis mane kumščiuoja... O tada susigriebiu ir atrodo, kad tuoj stogas nuvažiuos...tuštuma...neviltis...
Limour, gamino viską pats. Internete rado kelių ženklų piešinukus, printino juos, tada pjaustė medines formeles, lipdė ženklus, lakavo. Koteliai iš dantų krapštukų, o pagrindai (tie kvadratukai) išpjaustyti iš mūsų tvoros likučių  biggrin.gif . O kelią irgi pars darė. namukų aišku nepaišė pats, bet rado internete patikusius, tada sumaketavo viską, atprintino, suklijavo, padarė pagrindą iš kartono nium ir rezultatą parodžiau  smile.gif

Vis dar bijau gultis ant pilvo , atrodo kad ji dar yra pas mane, kad neprispausciau jos. Poto suprantu kad jos nebera kad tuscia jau ... kad nebeturiu su kuom pasikalbeti ir nebeturiu ka glostyti. Je tau kaip sunku...
Atsakyti