Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 17, 18:05)
Vis dar bijau gultis ant pilvo , atrodo kad ji dar yra pas mane, kad neprispausciau jos. Poto suprantu kad jos nebera kad tuscia jau ... kad nebeturiu su kuom pasikalbeti ir nebeturiu ka glostyti. Je tau kaip sunku...

Dėl pasikalb4jimo, tai su savo Angeliuku aš ir dabar mintimis kalbuosi...
Papildyta:
O aš šią naktį sapnavau uteles. Kažkaip labai baisu buvo, kad kokie blogi ženklai blink.gif . Dabar įsilindau internete į kažkokį sapnininką, tai reiškia pinigus ir turtus, tai jau nusiraminau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 17 sausio 2011 - 18:48
QUOTE(lairam @ 2011 01 17, 19:48)
Dėl pasikalb4jimo, tai su savo Angeliuku aš ir dabar mintimis kalbuosi...
Papildyta:
O aš šią naktį sapnavau uteles. Kažkaip labai baisu buvo, kad kokie blogi ženklai  blink.gif . Dabar įsilindau internete į kažkokį sapnininką, tai reiškia pinigus ir turtus, tai jau nusiraminau  smile.gif

Labukas visoms 4u.gif
O aš sapnavau kraują.. tiksliau nėštumo testus gal net kokius tris.. kruvinus... lyg ir yra dvi juostelės.. lyg ir ne.. vienu žodžiu neina tiksliai suprast g.gif

Su dukryte mintimis aš kasdien kalbuosi... ji visada su manimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 17, 15:01)
aisku, kad gali. as su savo suenliu buvau pastojus savaite iki mm... juk kiekviena moteris yra individuali. tai gal jus jau planuojat?  ax.gif

ne dar verysad.gif negavom leidimo verysad.gif tiesiog su viltim kad netrukus gausim leidimą, ėmiau matuotis temperatūra, o ji kaip tycia nekilo nors tu ka verysad.gif g.gif siryt tik 37 pasirode, tai tikiuos nebus vienetinis uzkilimas jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 01 17, 21:25)
ne dar  verysad.gif negavom leidimo  verysad.gif tiesiog su viltim kad netrukus gausim leidimą, ėmiau matuotis temperatūra, o ji kaip tycia nekilo nors tu ka  verysad.gif  g.gif siryt tik 37 pasirode, tai tikiuos nebus vienetinis uzkilimas jos  g.gif

deja per anksti pasidžiaugiau verysad.gif šiandien vėl tik 36,8 verysad.gif atrodo, bus ir čia bėda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 01 18, 09:36)
deja per anksti pasidžiaugiau  verysad.gif šiandien vėl tik 36,8  verysad.gif atrodo, bus ir čia bėda  verysad.gif

tu dar tokia jauna (na lyginu su savim), nenusimink ir galvok pozityviai, tai taip pat didelis garantas greitesniam "kliovui" . Tikrai galiu pasakyt, kai susitvarkysi sveikatos bedas, nusiraminsi ir bus viskas tvarkoj , net tau paciai bus keista, kad visam tam reikia pradzioj tik mintis sugeneruot ir nusiteikt teigiamai, visa kita susitvarko su laiku. O dabar kai daug virusu, geriau neskubint visko ax.gif

kad sirgau sikart doh.gif , beveik savaite su 39 pragulejau, dar dabar kelios dalys vakarop pakyla, bet jau nors is lovos islipau ir judet pradejau. Siaubas kaip nusilpau, einu svirdinedama ir zvairuodama doh.gif , o akyse musiukiu debesys skraido
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 01 18, 10:36)
deja per anksti pasidžiaugiau  verysad.gif šiandien vėl tik 36,8  verysad.gif atrodo, bus ir čia bėda  verysad.gif

viskas susistvarkys, dar organizmas "neatsistojo i vezias" 4u.gif
luktelk dar kiek, ir viskas bus gerai.

QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 18, 10:52)
tu dar tokia jauna (na lyginu su savim), nenusimink ir galvok pozityviai, tai taip pat didelis garantas greitesniam "kliovui" . Tikrai galiu pasakyt, kai susitvarkysi sveikatos bedas, nusiraminsi ir bus viskas tvarkoj , net tau paciai bus keista, kad visam tam reikia pradzioj tik mintis sugeneruot ir nusiteikt teigiamai, visa kita susitvarko su laiku. O dabar kai daug virusu, geriau neskubint visko ax.gif

kad sirgau sikart  doh.gif , beveik savaite su 39 pragulejau, dar dabar kelios dalys vakarop pakyla, bet jau nors is lovos islipau ir judet pradejau. Siaubas kaip nusilpau, einu svirdinedama ir zvairuodama  doh.gif , o akyse musiukiu debesys skraido

vejej doh.gif Sveikatos 4u.gif
Bet kaip sunkiai cia visiems tas gripas siemet, kakaip labai daug draugu tarpe serga/prasirgo sunkia forma doh.gif
Bijau scare.gif
Atsakyti
As sedziu namie su vaiku.. bijau ir iskist nosi. Nuvaziuojam tik i nepavojingas zonas biggrin.gif Kad tik nesusirgt.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 17, 17:14)
sveikos  4u.gif nors penktadieni ir jauciausi jau geriau CRB 70  verysad.gif kai leistina norma 0-5 Buvau pas terapeuta ir pulmonologa ....plauciai svarus...siandien pasikartojau CRB tyrima...ziures koks rytoj bus atsakymas...jau siandien norejo guldyti i ligonine....bet priprasiau pakartoti tyrima...Tai turbut rytoj reikes gultis  verysad.gif O dar kaip tycia vienut vienutele su maze....

Tanler, kaip tavo sveikatos? perskaičiau vakar tavo žinutę ir kažkaip labai neramiai visą vakarą prasėdėjau...vis mintyse tu ir tavo žirniukas g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2011 01 18, 10:52)

kad sirgau sikart  doh.gif , beveik savaite su 39 pragulejau, dar dabar kelios dalys vakarop pakyla, bet jau nors is lovos islipau ir judet pradejau. Siaubas kaip nusilpau, einu svirdinedama ir zvairuodama  doh.gif , o akyse musiukiu debesys skraido

Oi, Rugsėje, man baisu, kad kas daugiau neprikibtų, ko pasekoje nebeturėsiu galimybės niekad džiaugtis savo džiaugsmeliu verysad.gif

kažkaip šiemet tai virusai su labai aukštom temperatūrom siaučia...teko girdėti, kad jų net antibiotikai neužmuša g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 18, 10:17)
As sedziu namie su vaiku.. bijau ir iskist nosi. Nuvaziuojam tik i nepavojingas zonas  biggrin.gif Kad tik nesusirgt.

Influcido pagerkit, cia pries virusus, kad neapsirgt.
Atsakyti
Sveikos gyvos, su tais sirgimais ir virusais, tai šakės. Baisu kur ir beeiti. Išlendu tik į polikliniką ir parduotuvę. Į pardę einu tik su sąrašu ir kuo greičiau. Susikraunu, ko reik ir nebežioplinėju daugiau. Ryt Kristupą reik vežti į polikliniką, tai baisu jau dabar. Maniškis jau apsveikęs, bet neaišku, kokio gėrio gali parsivežti iš ten naujai doh.gif .

Sveikite visos, o kurios sveikos, tai ir nesirkite 4u.gif

VS, kaip tavo PK?

Tanler, kaip tyrimukai? Tikiuos, kad šios dienos bus geresnis negu ankstesnis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Pasiskaiciau , ziuriu kad daug sirguliuoja, sveikit merginos. As lauke paskutini karta buvau ketvirtadieni ir tai is ligonines i masina is masinos i namus, vyras neleidzia manes i lauka, kol nesustipresiu. Siandien ypatingai silpnai jauciuosi, praverkiau visa vakara , grupioke buvusi paskambino uzjausti mane , geriau buciau nekelusi ragelio ir nekalbejusi su ja , nes pratruko nervai vos nepasiunciau . Taip saltai kalbet nezinau reikia neturet jausmu, tokius zodzius pasakyt,lyg pasisaipytu is mano nelaimes cray.gif Vyras vakar pazadejo kad sestadieni nu vez mane pas leliuka ant kapu.
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 18, 12:07)
Sveikos merginos. Pasiskaiciau , ziuriu kad daug sirguliuoja, sveikit merginos. As lauke paskutini karta buvau ketvirtadieni ir tai is ligonines i masina is masinos i namus, vyras neleidzia manes i lauka, kol nesustipresiu. Siandien ypatingai silpnai jauciuosi, praverkiau visa vakara , grupioke buvusi paskambino uzjausti mane , geriau buciau nekelusi ragelio ir nekalbejusi su ja , nes pratruko nervai vos nepasiunciau . Taip saltai kalbet nezinau reikia neturet jausmu, tokius zodzius pasakyt,lyg pasisaipytu is mano nelaimes  cray.gif Vyras vakar pazadejo kad sestadieni nu vez mane pas leliuka ant kapu.

Nekreipk demesio i jokia grupiokes ar kas ten bebutu.. zmones niekada to nepatyre- nesupras ir neuzjaus. O ir tu labai jautri dabar.. cia jokios uzuojautos pas nieka nera. Cia tik jusu skausmas ir jus turit kapstytis.. kad ir ziauriai skamba, bet jau zmones kai kurie - gyvuliai.
Atsakyti