CIa Vilniuj, ar ne?
sveikos gal kas parduodat ar turit kokiu atsiliepimu apie plauku laka milk sheiko? dekui uz nuomuones prasau i az
Kur pigiausiai nusipirkti milk shake produkcija? Aktulau Kaune arba internetu.
Noreciau isigyti ampules plauku atsatymui, gal dar kokia kauke ar laka plaukams.
Siaip domintu ir dazai plaukams. Ar imanoma ju nusipirkt kad dazytis paciai. Jau daug metu dazau su sios firmos dazais ir esu labai labai patenkinta spalva, atspalviu, spalvos issilaikymu ir poveikiu plaukams apskritai.
Beje kazkuri klause apie laka, tai as ji apibudinciau kaip lengva, toki 'flexible". Jeigu norisi satipraus fiksavimo, kietuomo, tai su milk shake lakais jo neturesit.
Noreciau isigyti ampules plauku atsatymui, gal dar kokia kauke ar laka plaukams.
Siaip domintu ir dazai plaukams. Ar imanoma ju nusipirkt kad dazytis paciai. Jau daug metu dazau su sios firmos dazais ir esu labai labai patenkinta spalva, atspalviu, spalvos issilaikymu ir poveikiu plaukams apskritai.
Beje kazkuri klause apie laka, tai as ji apibudinciau kaip lengva, toki 'flexible". Jeigu norisi satipraus fiksavimo, kietuomo, tai su milk shake lakais jo neturesit.
QUOTE(Juratux @ 2011 08 11, 00:47)
cia pigiausiai ir pristato nemokamai, jei uzsakai uz 50 ir daugiau litu
http://www.z-one.lt/
Senokai planavau ir siandien pagaliau apsipirkau
Paemiau Milk_shake Sparkling Glaze plauku putas - man su jomis kirpeja visuomet suformuoja labai grazias garbanas ir plaukai labai ilgai islaiko puruma bei garbanas (nors mano plaukai linke garbanotis, tik nuo sausumo tu garbanu beveik nelike - dabar dar atlieku gaivinimo programa) ir galva nesiriebaluoja
Ir dar - Urban tribe Nogravity ekologiska plauku laka - jis irgi tobulas
Naudoju Volume sampuna ir balzama - abudu patinka, ypac balzamas, nes neapsunkina plauku. Taip pat naudoju po kiekvieno plovimo argano alieju
sitas mano mylimukas
plaukai po jo buna paklusnus, glotnus, bet nepriploti ir nesielektrina
ir dar - neriebina plauko
superinis daikciukas
Paemiau Milk_shake Sparkling Glaze plauku putas - man su jomis kirpeja visuomet suformuoja labai grazias garbanas ir plaukai labai ilgai islaiko puruma bei garbanas (nors mano plaukai linke garbanotis, tik nuo sausumo tu garbanu beveik nelike - dabar dar atlieku gaivinimo programa) ir galva nesiriebaluoja
Naudoju Volume sampuna ir balzama - abudu patinka, ypac balzamas, nes neapsunkina plauku. Taip pat naudoju po kiekvieno plovimo argano alieju
QUOTE(Tiffany @ 2011 08 11, 16:12)
Senokai planavau ir siandien pagaliau apsipirkau
sitas mano mylimukas
plaukai po jo buna paklusnus, glotnus, bet nepriploti ir nesielektrina
ir dar - neriebina plauko
superinis daikciukas 
o kokias gaivinimo proceduras at;lieki? o ta alieju naudoji vietoj galiuku serumo?
QUOTE(shemsa @ 2011 08 12, 11:49)
o kokias gaivinimo proceduras at;lieki? o ta alieju naudoji vietoj galiuku serumo?
Naudoju 8 sav ampules Integrity repairing hair kartu su Integrity booster
QUOTE(Tiffany @ 2011 08 12, 15:14)
Naudoju 8 sav ampules Integrity repairing hair kartu su Integrity booster
Po ampule karta per savaite - toks gydymo kursas - Integrity booster'iu ispurskiu plaukus pries plovima, tad leidziu plaukams isdziuti naturaliai, paskui isplaunu plaukus sampunu, juos nusausinu ir dedu ampule, ja palaikau apie pusvalandi ir nuplaunu
Ir taip karta per savaite
Na ir kaip? Ar matosi poveikis?
o is uzsienio, pigiau nera is kur atsisiusti siu priemoniu? nes 4 ampules uz beveik 100 Lt - man atrodo ziaurokai
QUOTE(Juratux @ 2011 08 11, 00:47)
man regis siek tiek pigiau bazese yra, kirpyklos reikmenys prie traukinuku is isores yra
QUOTE(Sunreja @ 2011 08 13, 18:42)
as matau tiek, kad jie svelnesni, veslesni, minksteni, nesivelia
QUOTE(kice @ 2011 08 14, 16:44)
o is uzsienio, pigiau nera is kur atsisiusti siu priemoniu? nes 4 ampules uz beveik 100 Lt - man atrodo ziaurokai 
nzn kur cia tokios kainos
mano plaukai ne dažyti, mėgsta greit susiriebaluoti, šios firmos šampūnus esu panaudojus tokius - apimtį didinantys, visai netiko; drėkinantis, netiko visai, bet geriausiai tiko - dažnam naudojimui, labai skaniai kvepia vaisiais ir uogom. Tiesa, kadangi dar plaukai ilgi, tai naudoju galiukams argano aliejuka, o į savaitę I-ą kartą, ypač dabar po vasaros, tas ampules, kurios dėžutėje supakuotos.
Šiaip sena tiesa yra ta, geriausia ta priemonė, kuri tau tinka. Užsikabinau aš ant tos firmos, bet 5 metus buvo geriausias šampūnas garnier LONG&STRONG iš bičiulės MAXIMOS, super šampūnas, tik po 5 m.stažo pradėjo galvos odą berti.
Norėjau paklausti, o jei prekių suma lygi 50 Lt, irgi atveža nemokamai?
Šiaip sena tiesa yra ta, geriausia ta priemonė, kuri tau tinka. Užsikabinau aš ant tos firmos, bet 5 metus buvo geriausias šampūnas garnier LONG&STRONG iš bičiulės MAXIMOS, super šampūnas, tik po 5 m.stažo pradėjo galvos odą berti.
Norėjau paklausti, o jei prekių suma lygi 50 Lt, irgi atveža nemokamai?