Įkraunama...
Įkraunama...

Milk shake

QUOTE(Tiffany @ 2011 11 18, 22:34)
manau paieskojus internete galima surasti sudeti  mirksiukas.gif

As turbut ieskot nemoku blush2.gif
Atsakyti
man labai patinka šios firmos plaukų dažai. Dažau dark chesnut spalvyte. Dažai beveik nenusiplauna, gražiai nudažo, nenuryžėja, plaukams irgi kaip ir nepakenkė. Dažai be parabenų ir amoniako. smile.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien kauke ir sampuna su argano aliejumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2011 11 23, 14:56)
nusipirkau siandien kauke ir sampuna su argano aliejumi thumbup.gif

Labai idomus bus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
jau kuri laika naudoju plauku aliejuka su argano aliejumi - labai labai skalsiai naudojasi, labai nedaug reikia - praktiskai laselio vidutinio ilgumo plaukams, plaukai labai svelnus, lengvai sukuojami, neapsunkina plauko wub.gif

user posted image

taip pat karta per savaite naudoju ir kauke su Argano aliejumi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 23, 17:26)
taip pat karta per savaite naudoju ir kauke su Argano aliejumi  wub.gif

Man tai tas argano aliejukas nieko ypatingo, yra kitu firmu serumu daug geresniu smile.gif O kaip jus kauke su arganu? Ar galetumet palyginti su kokia kita kauke is Milk Shake? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 23, 21:59)
Man tai tas argano aliejukas nieko ypatingo, yra kitu firmu serumu daug geresniu  smile.gif  O kaip jus kauke su arganu? Ar galetumet palyginti su kokia kita kauke is Milk Shake?  4u.gif

na as kadangi naudoju viska kompleksiskai, nesiblaskau tarp gamintoju - man jis nerealus drinks_cheers.gif viska naudoju ka rekomenduoja meistre - rezultatai stulbinantys thumbup.gif
kauke turiu tik sia, kitos nebandziau rolleyes.gif
Atsakyti
Kai pradėjau dažyt plaukus MS dažais plaukai tikrai ryškiai atsigavo, net sparčiau augti pradėjo
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų draudžiami. O jūs dar juos cituojat.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 23, 21:28)
na as kadangi naudoju viska kompleksiskai, nesiblaskau tarp gamintoju - man jis nerealus  drinks_cheers.gif viska naudoju ka rekomenduoja meistre - rezultatai stulbinantys  thumbup.gif
kauke turiu tik sia, kitos nebandziau  rolleyes.gif

Kartojuos 4u.gif

Papasakokit apie ampoliu ir boosterio naudojima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 25, 16:03)
Kartojuos  4u.gif

Papasakokit apie ampoliu ir boosterio naudojima  4u.gif

Jau esu rasiusi temoje apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai mano plaukams patinka kauke ir sampunas is serijos su argano aliejumi. plaukai mano tokie gan sausoki, tai puikiai juos pamaitina, tikrai daug lengviau su jais tvarkytis. cia tik pirmieji mano bandyti produktai is milk shake, ateityje planuoju kitus sampunus ir kaukes ismeginti smile.gif
Atsakyti