Įkraunama...
Įkraunama...

Milk shake

QUOTE(Dzy @ 2012 01 15, 16:02)
Sveikos,panelės 4u.gif
Aš naudoju šiuos plaukų dažusjau 5 metus. Nerealūūūūūs thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Perku Vilniuje, kirpykloje. Moku 40lt. Įdomu gal kur pigiau įmanoma gauti  g.gif

Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 20, 12:54)
Kur perkat?

Ir mane domina, kur perkat dazus Vilniuj? Visos raso, kad kirpykloj, nu bet Vilniuj kirpyklu gi daug, neisi gi zmogus per visas ir neklausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 20 rugsėjo 2012 - 14:37
QUOTE(Mintee @ 2012 09 20, 15:37)
Ir mane domina, kur perkat dazus Vilniuj? Visos raso, kad kirpykloj, nu bet Vilniuj kirpyklu gi daug, neisi gi zmogus per visas ir neklausi  ax.gif
Yra Fukko kirpykloj, Kamanės pastate prie BIG'o.
Atsakyti
Kokiom kainom kirpykloj perkat? Ar buna litriniu pakuociu ?
Atsakyti
Kur Vilniuje Milkshake produkcijos pigiau įsigyti pasufleruokite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 09 21, 10:44)

Pries kelis metus man kirpeja parupindavo litriniu pakuociu, tai manyciau ir dabar butu imanoma kokioj kirpykloj uzklausti, kad uzsakytu, tikrai labiau apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 09 21, 10:44)
Jei gerai pamenu, 100ml/40Lt.
O dėl litrinių pakuočių - nežinau.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Noreciau įsigyti Milk Shake putas, antroje šios temos žinutėje buvo nuoroda, bet ji nebeveikia, gal galite pasakyti, kur būtų galima jų įsigyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 09 30, 16:16)
Labukas  4u.gif
Noreciau įsigyti Milk Shake putas, antroje šios temos žinutėje buvo nuoroda, bet ji nebeveikia, gal galite pasakyti, kur būtų galima jų įsigyti.  4u.gif

Jeigu internetu http://www.z-one.lt/ , o šiaip tai kirpyklose, kurios dirba su šitom priemonėm arba parduotuvese, kurios prekiauja profesionaliomis plaukų priežiūros priemonėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija. @ 2012 09 30, 21:34)
Jeigu internetu http://www.z-one.lt/ , o šiaip tai kirpyklose, kurios dirba su šitom priemonėm arba parduotuvese, kurios prekiauja profesionaliomis plaukų priežiūros priemonėmis smile.gif

Ačiū vakar man tas psl neatsidarė blush2.gif

Mano kirpėja nenori jo užsakyti, nes pagal nebebus jokio noro eit į kirpyklą kai pačios viską pasidarysim doh.gif unsure.gif
Atsakyti
nusidažiau plaukus šiandien pirmą kartą milkshake dažais.. žiūrėsiu, kaip laikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 10 01, 16:18)
nusidažiau plaukus šiandien pirmą kartą milkshake dažais.. žiūrėsiu, kaip laikys  g.gif

Kokia spalva dažėtės, įdomūs atsiliepimai būtų po kurio laiko, kaip atsiplauna spalva, ar nesausina plaukų ir t.t. Esu gerų atsiliepimų girdėjusi apie šiuos dažus.
Atsakyti