Įkraunama...
Įkraunama...

Milk shake

O kur butu galima nusipirkti ju dazu g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 01 19, 12:19)
O kur butu galima nusipirkti ju dazu g.gif

Iš kokio jūs miesto? g.gif Vilniuje galėčiau parekomenduoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2012 01 17, 15:39)
Tai nesuprantu  doh.gif  milk_shake turi vienos rūšies dažus ar kelių? Nes man aiškino, kad yra vieni ilgalaikiai, o kiti augaliniai, kurie laikui einant nusiplauna, o ne nuauginėja. Ar galėtų kuri nors mergina paaiškinti, kaip yra iš tiesų? Nes ryt einu dažytis, o man reik tik vos paryškinti spalvą, kad plaukams augant nešviestų šaknys, o palaipsniui nusiplautų viskas

Taip, yra ir augaliniai, ir ilgėliau besilaikantys. Augaliniai pasiplauna tikrai 4u.gif Ypač jei dažotės ne itin tamsiai.
Papildyta:
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 17, 13:33)
Na kas nors parašykite, kur tiksliai perkate dažus vilniuje doh.gif  visos tik džiūgauja, bet nesako  lotuliukas.gif  4u.gif

Fukko kirpykloje, verslo centre Kamanė, šalia prekybcentrio BIG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2012 01 23, 15:04)
Iš kokio jūs miesto?  g.gif Vilniuje galėčiau parekomenduoti  4u.gif

Papildyta:

Fukko kirpykloje, verslo centre Kamanė, šalia prekybcentrio BIG  4u.gif

As ir is vilniau 4u.gif idomu arciau centro niekur nera g.gif Kokia ju kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 01 24, 21:29)
As ir is vilniau 4u.gif  idomu arciau centro niekur nera g.gif  Kokia ju kaina? g.gif

Žinok kur kitur galim įsigyt nežinau g.gif Nes kitur neparduoda, tik gali jais nudažyti.
40Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2012 01 25, 13:34)
Žinok kur kitur galim įsigyt nežinau g.gif Nes kitur neparduoda, tik gali jais nudažyti.
40Lt  4u.gif

Aisku 4u.gif O kokia dasideda oksidatoriaus kaina?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 01 25, 22:20)
Aisku 4u.gif  O kokia dasideda oksidatoriaus kaina?

Tas ir puikiausia, kad 40Lt su viskuo ax.gif Man tų dažų pakanka 2 dažymams šaknų, ir perbraukt visus plaukus ilgus (pirmąkart dažant reikia visos pakuotės).
Kai pagalvoji, paprasti, prasti dažai įvariose parduotuvėse kainuoja brangiau nei pirkti Milk Shake, kurie yra tikrai laaabai geri. O kaina juokinga palyginus gaunasi. Nuo jų mano plaukai blizga, tampa minkšti, mažiau šakojasi galiukai. Nu čia gerą reklamą padariau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2012 01 31, 12:57)
Tas ir puikiausia, kad 40Lt su viskuo  ax.gif  Man tų dažų pakanka 2 dažymams šaknų, ir perbraukt visus plaukus ilgus (pirmąkart dažant reikia visos pakuotės).
Kai pagalvoji, paprasti, prasti dažai įvariose parduotuvėse kainuoja brangiau nei pirkti Milk Shake, kurie yra tikrai laaabai geri. O kaina juokinga palyginus gaunasi. Nuo jų mano plaukai blizga, tampa minkšti, mažiau šakojasi galiukai. Nu čia gerą reklamą padariau  hihihi.gif

Idomu kaip pas juos su sviesiom spalvom g.gif ar nesigauna kiausinine spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 02 01, 14:08)
Idomu kaip pas juos su sviesiom spalvom g.gif  ar nesigauna kiausinine spalva g.gif

Negaliu pasakyti, nes pati juodai dažau g.gif Draugė šviesindavo, tai tikrai buvo graži spalva, ne geltona 4u.gif Geriausia būtų pasikonsultuoti tau su kirpėja, kuri dažo tais dažais ax.gif Fukko mielai tau paaiškintų. Ten gali ir tų dažų įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzy @ 2012 02 02, 12:19)
Negaliu pasakyti, nes pati juodai dažau  g.gif  Draugė šviesindavo, tai tikrai buvo graži spalva, ne geltona  4u.gif Geriausia būtų pasikonsultuoti tau su kirpėja, kuri dažo tais dažais ax.gif  Fukko mielai tau paaiškintų. Ten gali ir tų dažų įsigyti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Naudoju šampūną (intensive conditioning), pieno kaukę ir nenuplaunamą kondicionierių, tai super thumbup.gif esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 11, 07:44)
cia pigiausiai ir pristato nemokamai, jei uzsakai uz 50 ir daugiau litu smile.gif
http://www.z-one.lt/

bet cia lyg nera dazu pirkti? g.gif
Atsakyti
O kur būtų galima pamatyti jų plaukų dažų paletę?
Atsakyti