Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

[
Mano uosvienes suo Grantas. Pvadino gerimo pavadinimu. Negalvokit nieko blogo. smile.gif
Atsakyti
Man ir tai asocijuojasi su viskiu, bet šiaip tai visai nieko 4u.gif
Atsakyti
Jei pilve tupi berniukas, tai Grantas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2006 12 07, 03:37)
Jei pilve tupi berniukas, tai Grantas  wub.gif

labai thumbup.gif vardas
Atsakyti
QUOTE(tomasssita @ 2006 12 04, 23:40)
nu blyn,tik ne vaikui toks varda  umn.gif  man tai GRANTAS-tik suns vardas....ka jau norit sakykit

tai todėl, kad žinai kažką, kas turi šunį tokiu vardu ir tiek. labai daug yra vardų, kuriuos žmponės iš mandrumo ar dar iš ko deda šunims unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2006 12 07, 02:37)
Jei pilve tupi berniukas, tai Grantas  wub.gif

wub.gif wub.gif

QUOTE(grange @ 2006 12 07, 10:32)
tai todėl, kad žinai kažką, kas turi šunį tokiu vardu ir tiek. labai daug yra vardų, kuriuos žmponės iš mandrumo ar dar iš ko deda šunims  unsure.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti

TIKRAI NENORĖČIAU NIEKO UŽGAUTI,SAVO KOMENTARU. NA BET GRANTAS MAN GRYNAI ŠUNS VARDAS. blink.gif TURĖJAU DVI PAŽYSTAMAS VIENOS ŠUO TITAS, KITOS SŪNUS TITAS.. doh.gif BUDAVO JUOKO KAI JOS KARTU EIDAVO PASIVAIKŠČIOTI hihihi.gif KVIETI VAIKA ATBĖGA ŠUO,KVIETI ŠUNI ATEINA VAIKAS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2006 12 07, 15:15)
TIKRAI NENORĖČIAU NIEKO UŽGAUTI,SAVO KOMENTARU. NA BET GRANTAS MAN GRYNAI ŠUNS VARDAS. blink.gif  TURĖJAU DVI PAŽYSTAMAS  VIENOS ŠUO TITAS, KITOS SŪNUS TITAS.. doh.gif BUDAVO JUOKO KAI JOS KARTU EIDAVO PASIVAIKŠČIOTI hihihi.gif KVIETI VAIKA ATBĖGA ŠUO,KVIETI ŠUNI ATEINA VAIKAS tongue.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
O jėzau tu marija, iš kur jūs tokius vardus traukiat. Sia-u-bas
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2006 12 07, 15:01)
O jėzau tu marija, iš kur jūs tokius vardus traukiat. Sia-u-bas

o Jėzau Marija juk aš jo neišgalvojau blink.gif
internete yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2006 12 07, 15:15)
TIKRAI NENORĖČIAU NIEKO UŽGAUTI,SAVO KOMENTARU. NA BET GRANTAS MAN GRYNAI ŠUNS VARDAS. blink.gif  TURĖJAU DVI PAŽYSTAMAS  VIENOS ŠUO TITAS, KITOS SŪNUS TITAS.. doh.gif BUDAVO JUOKO KAI JOS KARTU EIDAVO PASIVAIKŠČIOTI hihihi.gif KVIETI VAIKA ATBĖGA ŠUO,KVIETI ŠUNI ATEINA VAIKAS tongue.gif

Jei šuo šuniui rinktų vardą, garantuoju - išrinktų šunišką. Ale žmogus kartais ima ir supainioja - kas šuniui, o kas žmogui. Iš mandrumo viskas, ne kaip kitaip.
Atsakyti
O man Grantas labai patinka. Netgi svarčiau savo sūnui duoti, bet tėvukas griežtai užprotestavo - nelietuviškas.
Mes darbe turėjom apie šį vardą diskusiją. Viena močiutė pasipiktino, kad marti pavadino sūnų Grantu. Bet kai aš jai suradau vardo reikšmę, nusiramino. Po kelių savaičių jau visai patikti pradėjo mirksiukas.gif
Atsakyti