Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

Man tai asocijuojasi su gyvunėliais...
Draugės taksiukas - Grantas .....
Vaikui tokio vardo neduočiau...
Bet kiekvienam savo...
blush2.gif
Atsakyti
man tai sis vardas taip pat siejasi su gyvuno vardu,juk ir alkoholinio gerimo yra toks pavadinimas,nezinau man sis vardas nepatinka,bet cia tik mano nuomone rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(slauste @ 2006 11 20, 13:24)
man sis vardas nepatinka.....

šis vardas labai tiktų kaubojui, kokiam nors texaso reindžeriui arba pasyviam gėjui smile.gif pavadink kokiu nors Jonuku - bent vaikas kas met turės šaunią įsimintiną šventę.
O čia vardadienis... "Grantinės" blin? kada jos yra? **** off... taigi vaikas ne tik vardadienio, bet ir savo angelo sargo neturės - nu nėra šventojo tokiu vardu. Visokie tik generolai, kaubojai ir pedalai
Atsakyti
Man asocijuojasi su filmu "Kapitono Granto vaikai"........ir suniukui vardas grazus.......
O vyrui...............? g.gif Na tikrai nebent kaubojus su 3 dienu barzdele, dzinsonais ir stiklu brendzio........ blush2.gif
Atsakyti
pirma mintis - viskis, sekanti - filmas .
savo vaiko taip nepavadinciau schmoll.gif
Atsakyti
Man asocijuojasi su britų aktoriumi, kurio pavardė Grantas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltairJuoda: 20 lapkričio 2006 - 17:18
man nepatinka schmoll.gif bent jau ne Lietuvoj schmoll.gif
Atsakyti
man irgi taip sau.. kazkoks ne zmoniskas biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 20, 13:42)
šis vardas labai tiktų kaubojui, kokiam nors texaso reindžeriui arba pasyviam gėjui smile.gif pavadink kokiu nors Jonuku - bent vaikas kas met turės šaunią įsimintiną šventę.
O čia vardadienis... "Grantinės" blin? kada jos yra? **** off... taigi vaikas ne tik vardadienio, bet ir savo angelo sargo neturės - nu nėra šventojo tokiu vardu. Visokie tik generolai, kaubojai ir pedalai

blink.gif blink.gif blink.gif čia tai bent parašyta doh.gif
beje šventa varda jis turi ir jis neturi būtinai būt pirmas.
Atsakyti
Man tai sis vardas VISKI primena biggrin.gif
Bet jei teveliams patinka, tai prasau, kodel gi ne? nera baisus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 20, 13:42)

na neperlenkiam, ok? o tai visi Lietuvoj butu petrais, Jonais ir povilais, kad tik turet savo sventa globeja biggrin.gif
Grantas - vardas, bet ne Lietuvoj biggrin.gif Nereikia vaiko traumuot..kai tyciosis kiemo vaikai - nebus smagu smile.gif
Atsakyti
O gal koks Vodka.........
Atsakyti