Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

QUOTE(Europiete @ 2006 12 21, 09:14)
Na nebutina vaikuti saukti Grantai-Jonai... g.gif  Tiesiog tureti omenyje, kad kai vaikas uzaugs jis gales pasirinkti, kad ji vadintu jam labiau patinkanciu is dvieju vardu...  rolleyes.gif
Ir tarp kitko vardas Jonas ne toks lietuviskas, kaip atrodo... mirksiukas.gif
Pvz. sis vardas kiles is senoves hebraju ir reiskia "Dove" - balandis  ax.gif
http://www.babynames...lay.php?id=4674

jei jau tevai vaika saukia grantu nuo mazu dienu, nemanau, kad veliau jis pasirinks, kad ji vadintu kitu vardu unsure.gif be to, tas antras vardas dazniausiai liek tik dokumentuose. realiai nelabai ir naudojamas.
as pvz tik pries gera savaite suzinojau, kad mao puskes dokumetuose visur dvigubas vardas blink.gif pazistu kelias mazas mergytes dvigubais vardais - nieks nesaukia pvz austeja - laura doh.gif

atvirai pasakius, man isvis dvigubas vardas nesamone blush2.gif
Atsakyti
Vat kažkas rašė, kad tokiu vardu šunį "pažįsta". Mano nuomone, šuniui jis labai tinka.
Atsakyti
Bet Gantas gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Neduociau savo vaikui, nes tai labiau suns vardas arba viskis...tai kas kad grazus, bet reikia ir apie pati vaika pagalvot...
Atsakyti
aš niekaip nesuprantu iš kur jus ištraukiat,kad Grantas yra šuns vardas.Kas,kad yra tokių kurie šuniui duoda tokį vardą,bet tai nereiškia,kad tai šuniškas vardas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 12 21, 09:16)
Vat kažkas rašė, kad tokiu vardu šunį "pažįsta". Mano nuomone, šuniui jis labai tinka.

TAI ČIA TO ŠUNS ŠEIMININKŲ IŠMANDRĖJIMAS, KAD DEDA ŠUNIUI TOKIUS VARDUS doh.gif
nedėčiau šuniui vardo, kur žinau, kad gali tikti žmogui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monie @ 2006 12 21, 11:50)
Bet Gantas gražiau mirksiukas.gif

doh.gif gantas - kantas - bantas

ne schmoll.gif
Atsakyti
Istikro tai kiekvieno asmeninis reikalas, o cia tik musu nuomones...vienam zmogui tinkamas vardas kitam ne...o cia gincytis tai nematau reikalo, nes vis tiek niekas neissispres
Atsakyti
geras viskis!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
man svetimi tokie vardai, nepatinka, savo vaikui niekad neduočiau.O jei kitiem gerai, tegu vadina
Atsakyti
visiskai nieko vardas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 21, 12:00)
TAI ČIA TO ŠUNS ŠEIMININKŲ IŠMANDRĖJIMAS, KAD DEDA ŠUNIUI TOKIUS VARDUS  doh.gif 

visiškia sutinku drinks_cheers.gif
QUOTE(Linushi @ 2006 12 21, 12:58)
Istikro tai kiekvieno asmeninis reikalas, o cia tik musu nuomones...vienam zmogui tinkamas vardas kitam ne...o cia gincytis tai nematau reikalo, nes vis tiek niekas neissispres

taip teisingai pasakyta.bet kai pasakoma,kad vaikui duodamas šuns vardas tai jau atsiprašau blink.gif blink.gif
čia tiktu pvz jei sutiktumėt berniuka vardu PIFAS ar PUKIS.Juk tai keturkojo vardai tai jau 99proc.
O vardas Grantas ne veltui yra vardų knygose įrašytas./Žmogaus vardų turiu omeny/
Atsakyti