Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

Va žinokit kai perskaičiau temos pavadinimą iškarto apie šunį pagalvojau ax.gif Nu tikrai ne kartą girdėtas šuns vardas blink.gif
Atsakyti
Na nežinau, man Grantas asocijuojasi su Kapitono Granto beieškant filmu. Ir šiaip man šis vardas gražus labai buvo prieš kokius 6 metus, bet vaikas tada tik svajonėse buvo, o dabar tai tokio vardo savo vaikui neplanuoju duoti. Ir į vyro nuomonę kažkaip norisi atsižvelgti, negalima ir jo nuomonės nepaisyti smile.gif
Atsakyti
Man sis vardas grazus. Skamba taip tvirtai, vyriskai bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Spyglė @ 2006 12 25, 18:37)
Mūsų kieme yra labai simpatiškas rudas pitbulis vardu Grantas,bet tai nereiškia kad žmogus negali turėti tokio vardo.Pas sodo kaimynus yra labai čiotkas persas-Kazimieras.Nu nieko nepadarysi,vieni gyvūnus žmonių vardais vadina,kiti savo atžalas visokiais Aretais,Altautais ir Atunijais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grantas man tiesioj labai gražiai skamba šis raidžių derinys o va pati turbūt vaikui neduočiau schmoll.gif tikrai menkas malonumas vaikštant kieme su vaiku dar ir keletą šunų tokiais vardais sutikti....nors turbūt šią riziką turi bet kuris vardas kuris kažkiek keistesnis nei įprasta mastau.gif
Atsakyti
Man kai buvo neiprastas atrode keistokas,o dabar labai patinka,vyriskai,graziai skamba ir dar plius retas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 02 13, 13:31)
kiek zinau Rolando Pakso suns vardas Grantas  bigsmile.gif

O mano kaimynu suo - Paksas bigsmile.gif

Be tikrai pritariu Spyglei - kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazus thumbup.gif Buvo svarstytinas variantas.. bet MB neina i kalbas sad.gif
Atsakyti
mano suns vardas grantas ... tongue.gif
Atsakyti
Mano sesers šuo - Grantas g.gif
Atsakyti
Vardas gal ir nieko, bet prisimenu, kai dar buvau maža, labai patiko filmas paie žirgą vardu Grantas. Panašu, kad šis vardas labiau "limpa" gyvuliams. lotuliukas.gif
Atsakyti
Pazistu viena berna pravarde Grantas - jis metalistas. tai mano asociacijos ne kokios. Skamba labiau kaip pavadinimas, negu vardas schmoll.gif
Atsakyti