Va žinokit kai perskaičiau temos pavadinimą iškarto apie šunį pagalvojau
Nu tikrai ne kartą girdėtas šuns vardas
Na nežinau, man Grantas asocijuojasi su Kapitono Granto beieškant filmu. Ir šiaip man šis vardas gražus labai buvo prieš kokius 6 metus, bet vaikas tada tik svajonėse buvo, o dabar tai tokio vardo savo vaikui neplanuoju duoti. Ir į vyro nuomonę kažkaip norisi atsižvelgti, negalima ir jo nuomonės nepaisyti
Man sis vardas grazus. Skamba taip tvirtai, vyriskai
QUOTE(Spyglė @ 2006 12 25, 18:37)
Mūsų kieme yra labai simpatiškas rudas pitbulis vardu Grantas,bet tai nereiškia kad žmogus negali turėti tokio vardo.Pas sodo kaimynus yra labai čiotkas persas-Kazimieras.Nu nieko nepadarysi,vieni gyvūnus žmonių vardais vadina,kiti savo atžalas visokiais Aretais,Altautais ir Atunijais

Grantas man tiesioj labai gražiai skamba šis raidžių derinys o va pati turbūt vaikui neduočiau
tikrai menkas malonumas vaikštant kieme su vaiku dar ir keletą šunų tokiais vardais sutikti....nors turbūt šią riziką turi bet kuris vardas kuris kažkiek keistesnis nei įprasta
QUOTE(VILGRA @ 2006 02 13, 13:31)
O mano kaimynu suo - Paksas
Be tikrai pritariu Spyglei - kiekvienam savo
Man irgi labai grazus
Buvo svarstytinas variantas.. bet MB neina i kalbas
Mano sesers šuo - Grantas
Vardas gal ir nieko, bet prisimenu, kai dar buvau maža, labai patiko filmas paie žirgą vardu Grantas. Panašu, kad šis vardas labiau "limpa" gyvuliams.
Pazistu viena berna pravarde Grantas - jis metalistas. tai mano asociacijos ne kokios. Skamba labiau kaip pavadinimas, negu vardas