Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

man tai nelabai - asocijuojasi su gyvūno vardu arba brendžiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labaiiiiii gražus vardas,mes ir sūnų Grantuku pavadinom:super
Atsakyti
QUOTE(braske25 @ 2007 03 07, 16:24)
Labaiiiiii gražus vardas,mes ir sūnų Grantuku pavadinom:super

jėga dar vienas GRANTAS supermamos forume thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 02 12, 21:14)
Labas vakaras,
Kazkaip smalsu pasidare ir man suzinoti ka jus manote apie varda GRANTAS.Maciau cia forume yra net trys bigsmile.gif tokiu vardu.

man su viskiu asocijuojasi blush2.gif ... nu bet geriau nei bartas smile.gif . kaimynu suo buvo bartas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 03 09, 13:15)
man su viskiu asocijuojasi  blush2.gif ... nu bet geriau nei bartas  smile.gif . kaimynu suo buvo bartas wink.gif

Man asocijuojasi su filmu tokiu senu, bet šeip man tai visai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai grazus.. Mano kaimynu vaiko vardas Grantas, na jam taip tinka tas vardas ir siaip jis labai isskirtinio grozio vaikas, tamsiaplaukis, tamsiu akiu ir labai grazaus gymio.. Mirs mergos del tokio berno.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriukas @ 2007 03 09, 12:21)
Man asocijuojasi su filmu tokiu senu, bet šeip man tai visai gražus vardas  thumbup.gif

Aha,man ir su filmu asocijuojas,o kaip vardas ir neblogas,toks solidus smile.gif
Atsakyti
per daug vyriskas vaikui, bet kai paaugs thumbup.gif
Atsakyti
nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Kaimyną Grantą turiu, bet man tas vardas nelabai... g.gif:
Atsakyti
man sis vardas skamba labai isdidziai ir vyriskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 02 12, 20:14)
Labas vakaras,
Kazkaip smalsu pasidare ir man suzinoti ka jus manote apie varda GRANTAS.Maciau cia forume yra net trys bigsmile.gif tokiu vardu.

man primena kavine grantas ax.gif bet siaip jei jos nezinociau, tai tikrai butu visai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti