Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

man tai keistai Grantas skamba... schmoll.gif
Atsakyti
Jūs čia turbūt tik alkoholį ir matot biggrin.gif gi iš kiekvieno vaiko vardo galima padaryti parodiją.
Atsakyti
O man tai labai grazus vardas,drauge pavadino savo suneli Grantu,toks smulkutis tas berniukas,bet vardukas jam tikrai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
man visai grazus vardas Grantas, toks atrodo stiprus, isdidus, ryztingas zmogus turetu buti smile.gif
Atsakyti
šio vardo reikšmė "nuostabus, didingas". Tai vat mamytės, tai tikrai nuostabus vardas jūsų sūneliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nelabai 4u.gif
Atsakyti
Nelietuviškas..
Atsakyti
Na man tai gal labiau toks vardas tiktu suniui, o ne vaikui biggrin.gif ,bet kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2008 01 13, 15:58)
Na man tai gal labiau toks vardas tiktu suniui, o ne vaikui  biggrin.gif ,bet kiekvienam savo.

1992-2006 metais užregistruota apie 100 Grantų. pvz., Vincų tuo laikotarpiu užregistruota mažiau - manau, tai šį bei tą sako tongue.gif
Atsakyti
Nu aisku uz Vinca tai tikrai geriau skamba, bet vis tiek keistas. Gal po keleriu metu jau nieko nestebins tokie vardai kaip Grantas, Olimpija ar pan.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 13, 16:01)
1992-2006 metais užregistruota apie 100 Grantų. pvz., Vincų tuo laikotarpiu užregistruota mažiau - manau, tai šį bei tą sako  tongue.gif

jei kas sunu vardus registruotu, grantu tuo laikotarpiu tikrai daugiau nei 100 butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 13, 16:37)
jei kas sunu vardus registruotu, grantu tuo laikotarpiu tikrai daugiau nei 100 butu tongue.gif

registruoja ir tuos, bet ne šitoj temoj ir ne Vaikų varduose.
Atsakyti