Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

Skamba kaip dogo veisles suns vardas smile.gif
Atsakyti
man tai kaip vilkšunio g.gif
Atsakyti
Labai skanus ir geras yra viskis GRANTAS lotuliukas.gif. Nesuprantu, kaip tevai gali vaikui toki varda duoti doh.gif. Juk cia pavarde!!!! Ir dar. Sesers drauges berniukas yra Grantas. Tai buvo atvejis, kad paskambinau sesei, o ji man pasakoja: esam kavinej su vaikais, yra ir ta drauge, ir Grantas.... lotuliukas.gif. Garbes zodis pagalvojau, kad jos sedi ir viski geria doh.gif. NA, gal kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2008 02 11, 17:55)
mindaugas paksas smile.gif

Tai čia ne apie sūnaus vardą, o apie šuns lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xerotsx @ 2008 02 11, 17:30)
Tai as sutinku, kad skonio reikalas, bet kartais ir "nusiskuoniuoja" teliai. Kaip sakoma is didelio rasto iseina is krasto  4u.gif

"ninada lia lia" moteriške, normalus, retas vardas, yra tikrai baisesnių yra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2008 02 13, 19:54)
retas vardas

nu jau... išeikit į lauką ir pašaukit 'grantai' - subėgs daug ir įvairiausių veislių rolleyes.gif
Atsakyti
Šiaip tai man tas vardas gal ir nieko būtų... bet kad draugės šuo taip vadinamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 13, 21:57)
nu jau... išeikit į lauką ir pašaukit 'grantai' - subėgs daug ir įvairiausių veislių rolleyes.gif

kas na jau?Grantas yra zmogaus vardas siaip. jei sunis kazkas vadina tai ka dabar.mano dabartinis suo Grantas beje biggrin.gif

jau anksciau kazkur rasiau, musu juru kiaule buvo vytas, drauges suo - aleksas. mano turetas suo Aras. visa tai zmogiski vardai.

o Grantas grazus, retas vardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 15 vasario 2008 - 07:58
grantas yra šuns vardas. ir visai ne retas. jei mamos taip dar ir vaikus vadina, vardas nuo to 'žmogiškas' netampa rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi sitas vardas skamba lyg Granatas lotuliukas.gif
Atsakyti
Persigalvojau ne dogo veisles suns o dobermano vardas doh.gif
Atsakyti
Man šis vardas nepatinka-iškart siejasi su didybės manija schmoll.gif unsure.gif O dar kai vaikas kūdikėlis vardu Grantas unsure.gif
Atsakyti