gražus- trumpas, aiškus na toks šviesus
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 10:19)
grantas yra šuns vardas. ir visai ne retas. jei mamos taip dar ir vaikus vadina, vardas nuo to 'žmogiškas' netampa 
Grantas yra zmogiskas vardas turintis reiksme, gaila nerandu internete, bet vardyne turetu buti.
angliska radau
The boy's name Grant \g-ra-nt\ is pronounced grant. It is of English and Gaelic origin, and its meaning is "tall, big". A Scottish name. US President Ulysses S. Grant; painter Grant Wood; actor Hugh Grant.
Grant has 2 variant forms: Grantham and Grantley.Grant is a popular male first name and a very popular surname (source: 1990 U.S. Census).
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 18, 06:31)
Grantas yra zmogiskas vardas turintis reiksme, gaila nerandu internete, bet vardyne turetu buti.
angliska radau
The boy's name Grant \g-ra-nt\ is pronounced grant. It is of English and Gaelic origin, and its meaning is "tall, big". A Scottish name. US President Ulysses S. Grant; painter Grant Wood; actor Hugh Grant.
Grant has 2 variant forms: Grantham and Grantley.Grant is a popular male first name and a very popular surname (source: 1990 U.S. Census).
angliska radau
GRANTAS vardo reiksme yra/nuostabus ,didingas/day.lt
kazkokia nesamone,kad tai suns vardas
QUOTE(VILGRA @ 2008 02 18, 10:38)
sąmonė, sąmonė
QUOTE(insi @ 2008 02 18, 13:58)
ar tu samoningai ignoruoji tai ka as nukopinau anglu kalba ar neskaitai angliskai?
tai yra zmogiskas vardas. ir tai kad juo vadina sunis nuo to jis netampa sunisku.
as tau net pavyzdziu buvau davus. mano juru kiaule buvo vytas. ar nuo siol vytas yra juru kiaulyciu o ne zmoniu vardas?
va lietuviskai, jei dar vis neina patiket
http://day.lt/vardai/grantas
QUOTE(insi @ 2008 02 18, 10:58)
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 18, 11:08)
ar tu samoningai ignoruoji tai ka as nukopinau anglu kalba ar neskaitai angliskai?
tai yra zmogiskas vardas. ir tai kad juo vadina sunis nuo to jis netampa sunisku.
as tau net pavyzdziu buvau davus. mano juru kiaule buvo vytas. ar nuo siol vytas yra juru kiaulyciu o ne zmoniu vardas?
Nelabai man šis vardas
.Bet čia tėvelių reikalas kaip pavadins vaiką
QUOTE(VILGRA @ 2008 02 18, 14:08)
kai kas angliškai skaityt moka, lietuviškai taip pat, bet vis tiek nesupranta kam tėvams vaikus šunų vardais vadint
QUOTE(insi @ 2008 02 18, 17:12)
kai kas angliškai skaityt moka, lietuviškai taip pat, bet vis tiek nesupranta kam tėvams vaikus šunų vardais vadint
nu jei vaikų negaila - vadinkit, nes kai kam dzin, tik vaikų gaila 
ne nu....
as labai atsiprasau, bet ar tu nelabai susivoki ar kaip
as galiu suni darium pavadinti, kate regina, pele sandra ir tt ir pan. nuo to jie netampa isimtinai zvereliu vardais, kuriais nebegalima vadint zmoniu.