Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

mes turejom rizensnauceri vardu Grantas...tada dar net nezinojom,kad ir vaikams duoda tokius vardus...tesiog limpo...
Atsakyti
Na, man tai tik su brendžiu asocijuoasi...
Atsakyti
viskis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2006 02 12, 22:14)
Labas vakaras,
Kazkaip smalsu pasidare ir man suzinoti ka jus manote apie varda GRANTAS.Maciau cia forume yra net trys bigsmile.gif tokiu vardu.

Scenos grandas Grantas biggrin.gif si varda nemanau kad visur galima pritaikyti, na toks turintis savotisko zavesio vardelis ax.gif
Atsakyti
Man sis vardas vaikui gan keistas smile.gif jei teisybe pasakius man jis asocijuojasi su viskiu GRANT arba labiau su suns vardu (tikiuosi niekas neisizeis, taciau zinau nemazai suniuku su tokiu vardu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 25, 12:58)
Man sis vardas vaikui gan keistas smile.gif  jei teisybe pasakius man jis asocijuojasi su viskiu GRANT arba labiau su suns vardu (tikiuosi niekas neisizeis, taciau zinau nemazai suniuku su tokiu vardu  lotuliukas.gif  )

sutinku su nuomone
Atsakyti
Pirma mintis skambinnt draugei penktadienio vakara- ko isgersim? Granto? O ir sunu tikrai ne vienas tokiu vardu
Atsakyti
vat Grantas man thumbup.gif pati apie ji galvoju,savo busimam suneliui ( kadanors ) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas, taip pat pazistamu sunus GRANTAS. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ir ka galu gale nusprendei, gavusi tiek pasisakymu apie si varda? ax.gif g.gif
na man tai ir..tikras suns vardas... 4u.gif
Atsakyti
Beje apie sunis...irgi pazistu viena Granto vardu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 25, 13:58)
Man sis vardas vaikui gan keistas smile.gif  jei teisybe pasakius man jis asocijuojasi su viskiu GRANT arba labiau su suns vardu (tikiuosi niekas neisizeis, taciau zinau nemazai suniuku su tokiu vardu  lotuliukas.gif  )

drinks_cheers.gif ,musu kaimynas irgi turi suni Grantas....Juk tiek graziu vardu,kuriais kvieciant vaika ,neatbegs suo..
Atsakyti