Įkraunama...
Įkraunama...

Grantas

grantas kaip žmogaus vardas yra kilęs iš pavardės, tačiau gerokai seniau nei žmonės šiuo vardu lietuvoje yra vadinami šunys. jei kas nori šiuo vardu vadinti vaiką tai jau jo bėda bandyti įrodinėti jog tai žmogaus vardas smile.gif vardą juk kiekvienas pagal savo išprūsimo laipsnų veikia rolleyes.gif
Atsakyti
ai mergaitės kas nenori girdėti tas ir neišgirs ką jūs rašote doh.gif aš jau pavargau skaityti,kad šuns šuns šuns vardas doh.gif kažkoks absurdas biggrin.gif atrodo,kad lietuviai visiskai atsilike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 05 01, 14:28)
atrodo,kad lietuviai visiskai atsilike  doh.gif

drinks_cheers.gif antraip tai jau žinotų, o ne 'pavargtų skaityti' rolleyes.gif
Atsakyti
Mano šefės šuo tokiu vardu doh.gif
Atsakyti
zinau viena berniuka- Granta. is tikruju, kai uzaugs, tai tas vardas skambes tvirtai ir vyriskai, manau, kad puos ji. bet dabar, kol mazas, labai daug turi visokiu kitokiu vardeliu, visai nesusijusiu su Grantu, nes jis gan grubiai skamba kreipiantis i vaika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sage master: 08 gegužės 2009 - 15:58
pasakiskas varda GRANTAS thumbup.gif
Atsakyti
Man asocijuojasi su viskiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2006 02 12, 21:14)
Labas vakaras,
Kazkaip smalsu pasidare ir man suzinoti ka jus manote apie varda GRANTAS.Maciau cia forume yra net trys bigsmile.gif tokiu vardu.

ydomus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auruciukasss: 10 gegužės 2009 - 08:11
nepyk, bet mano kaimyno šuns toks vardas blush2.gif
Atsakyti
Mano darbe virsininkas tokia pavarde turejo smile.gif Vardas grazus,bet kadangi mes gyvenam uk.tai cia toks vardas idomiai skambetu,nes pas juos pavarde tokia yra smile.gif
Atsakyti
Gal ir gražus vardas, bet kaimynai turi šunį tokiu vardu.... Man tai ir primena šunį, gal ir be reikalo,,,
Atsakyti
Mano suns vardas Grantas 4u.gif
Atsakyti